Μαριλένα Ράδου: Η Πρόεδρος στους Παγιδευμένους δεν άλλαξε μόνο μία φορά τα μαλλιά της για έναν ρόλο

Μαρία Ροδίτη
Μαριλένα Ράδου: Η Πρόεδρος στους Παγιδευμένους δεν άλλαξε μόνο μία φορά τα μαλλιά της για έναν ρόλο

Η Κατερίνα Σταυρίδη στους Παγιδευμένους είναι μια οργανωτική, καθώς πρέπει και χαμηλών τόνων πρόεδρος δικαστηρίου. Η Μαριλένα Ράδου είναι μια δυναμική γυναίκα που θέλει όσο τίποτα άλλο να ζει το «τώρα».

Την Κατερίνα Μαυρίδη, πρώην αρραβωνιαστικιά του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου (aka Μιχάλη Λεβεντογιάννη), αδερφή του έτερου εισαγγελέα Σταύρου Μαυρίδη, και πρόεδρο δικαστηρίου, υποδύεται στη σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι» η Μαριλένα Ράδου. Η Κατερίνα είναι δικαστής, που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη, αλλά παίρνει μετάθεση για την Αθήνα, ώστε να είναι πλάι στον αδελφό της και στον αγαπημένο της. Που τελικά την άφησε λίγο πριν οι δυο τους παντρευτούν.

Ο ρόλος της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως ενδιαφέρον έχει και η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της για να μη θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη δουλειά της. Η Μαριλένα Ράδου έγινε κατάξανθη για τους «Παγιδευμένους» αφήνοντας πίσω της την καστανή Σοφία από τον «Ήλιο».

Οι «Παγιδευμένοι» έχουν τον ιδανικό άντρα - Ο Λεβεντογιάννης μαγείρεψε και οι φανς του έλιωσαν

Η Μαριλένα μέχρι τώρα λέει «ναι» στις αλλαγές για τους ρόλους

Η Μαριλένα Ράδου δεν φοβάται να τολμά. Να τολμά για τη δουλειά της και για τους ρόλους που της προτείνουν. Απόδειξη; Ότι και για τον «Ήλιο» και για τους «Παγιδευμένους» χρειάστηκε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της. Στη μεν πρώτη σειρά έβαψε μέσα σε μια νύχτα τα μαλλιά της καστανά, ενώ στη δεύτερη σειρά μάς συστήθηκε κατάξανθη. Άλλος ρόλος, βέβαια, ο ένας κι εντελώς διαφορετικός ο άλλος.

https://www.instagram.com/p/CjFZF7TM8PQ

«Καμία σχέση με τη Σοφία που είχε boho στυλ, ανάλαφρη διάθεση και καστανό μαλλί. Η Κατερίνα είναι δικαστής, Θεσσαλονικιά, μετρημένη, με ξανθό μαλλί και πολύ σικάτο και συντηρητικό στυλ», ανέφερε η 39χρονη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον ρόλο της στους «Παγιδευμένους».

Τα παιδικά χρόνια, οι σχολές Ράδου, η υποκριτική και ο γάμος

Η Μαριλένα Ράδου μεγάλωσε μεταξύ Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου με τους γονείς της και τον αδελφό της. Ο μπαμπάς της ήταν ιδιοκτήτης των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Ράδου, όπου και φοίτησε μέχρι τη Β’ Λυκείου η ηθοποιός. Μετά, συνέχισε σε ιδιωτικό σχολείο του Πειραιά από όπου και αποφοίτησε. «Πήγα στο σχολείο μας έως και τη Β’ Λυκείου που αρρώστησε ο πατέρας μου (σ.σ. τον έχασε στα 18 της). Η φάση θύμιζε όντως το Η κόρη μου η σοσιαλίστρια. Με είχαν βγάλει οι συμμαθητές μου πρόεδρο του 15μελούς σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Οπότε τρύπωνα στο διάλειμμα στο γραφείο του και του έλεγα αν π.χ. ένας καθηγητής αδίκησε κάποιον φίλο μου», έχει αναφέρει η Μαριλένα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/p/Ch68qGVsr7M

Η τηλεοπτική Κατερίνα, αφού τελείωσε το σχολείο και για να κάνει το χατίρι των γονιών της, πέρασε ΤΕΙ Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Ανθοκομίας της Άρτας, προτού ασχοληθεί με την υποκριτική. Μετέπειτα, αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγ. Βαρβάρας του Ιάκωβου Καμπανέλλη, έκανε σεμινάρια υποκριτικής, πολύ θέατρο και αρκετές διαφημίσεις. Μέχρι να βρεθεί στον δρόμο της η τηλεόραση και να αγαπήσει η μία την άλλη. Πολύ.

Κάπου μέσα σε όλα αυτά, η Μαριλένα Ράδου έκανε κι έναν γάμο και πήρε κι ένα διαζύγιο. Δεν λέει «όχι», όμως, και σε μια δεύτερη φορά. «Εννοείται πως θα έκανα και δεύτερο γάμο. Να μη σου πω και τρίτο και τέταρτο. Δεν ξέρω αν οφείλεται στα βιώματά μου (σ.σ. οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 12), αλλά ενώ υπάρχει μια ρομαντική πλευρά μου που πιστεύει στο “για πάντα”, συνήθως επικρατεί μια κυνικότητα και ένας ρεαλισμός στη λογική “πάμε να το κάνουμε και όπου βγει”. Δεν μοχθώ να κατακτήσω το “για πάντα”. Με ενδιαφέρει το τώρα».