«Τάνια εσύ»; Η Τζένη Καζάκου στον «Παράδεισο Κυριών» είναι ίδια η μαμά της, Τάνια Τρύπη

«Τάνια εσύ»; Η Τζένη Καζάκου στον «Παράδεισο Κυριών» είναι ίδια η μαμά της, Τάνια Τρύπη
Instagram

Η 21χρονη με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ ποζάρει ως γνήσια femme fatale. 

Πριν από περίπου έναν μήνα και συγκεκριμένα στις 19 Σεπτεμβρίου, ο Παράδεισος των Κυριών, έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η φιλόδοξη σειρά, προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00 και πρόκειται για μια μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή.

Η δραματική σειρά εποχής με τα υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, είναι πλαισιωμένη από λαμπερούς πρωταγωνιστές που μεταφέρουν το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια διαφορετική σειρά με όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη.

Όπως λέει και η σχετική περιγραφή του καναλιού που στεγάζεται η φιλόδοξη σειρά, ένα λαμπερό πολυκατάστημα, δύο συνέταιροι, ένας μεγάλος έρωτας… κι ένας φόνος που θα ανοίξει το πιθάρι της Πανδώρας. Με φόντο τον λαμπερό κόσμο της μόδας και μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται από μέσα σε μέρα σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αλλά και τσιμεντούπολη, παρακολουθούμε τις ζωές των ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα πολυκατάστημα. Ανάμεσά τους και τη ζωή της Γεωργίας Γιαννοπούλου ή αλλιώς της Τζένης Καζάκου.

Η νεαρή κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, υποδύεται μια απόφοιτη γυμνασίου της εποχής. Η Γεωργία είναι μια κοπέλα πολύ ντροπαλή, μαζεμένη και σιωπηλή. Μιλάει πάντα χαμηλόφωνα, με ευγένεια και με κατεβασμένο το κεφάλι. Η μητέρα της συχνά την φέρνει σε δύσκολη θέση αλλά σχεδόν πάντα ακολουθεί τις εντολές της, χωρίς να επαναστατεί.

Untitled.png

Ο πατέρας της επιμένει να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο αλλά εκείνη έχει όνειρο να γίνει σύζυγος και μητέρα. Έχει εξαιρετική σχέση με τον πατέρα της και τον αδερφό της.

https://www.instagram.com/p/CiiTd62r9Fs

Στην πραγματική της ζωή, η Τζένη Καζάκου είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι με καλλιτεχνικό DNA και δύο παππούδες που άφησαν εποχή: τους αείμνηστους Τζένη Καρέζη και Κώστα Καζάκο.

Η 21χρονη ηθοποιός, είναι μυστηριώδης, σκοτεινή και αθώα ταυτόχρονα, ανεξάρτητη, πολυπράγμων και μέσα από τα social media αυτοπροσδιορίζεται ως μια Σκοτεινή Πριγκίπισσα. Το νεαρό κορίτσι, έχει αδυναμία στα τατουάζ ενώ δεν διστάζει να πειραματιστεί και με τα μαλλιά της. Όπως έκανε και για τον νέο της ρόλο που τη βλέπουμε με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ με τη vague που έχει υιοθετήσει και με την οποία παραπέμπει σε γνήσια femme fatale.

Την 21χρονη Τζένη Καζάκου είδαμε και την προηγούμενη σεζόν στην τηλεόραση όπου συμμετείχε στη σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Όπως οι γονείς της, Κωνσταντίνος Καζάκος και Τάνια Τρύπη, αλλά και οι παππούδες της, Κώστας Καζάκος και Τζένη Καρέζη, αγάπησε την τέχνη του θεάτρου και σπούδασε υποκριτική.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είχε πει για την οικογένειά της: «Δεν διαβάζω τα σενάρια με τους γονείς μου. Θέλω να το κάνω μόνη μου. Είναι ένας δικός μου δρόμος. Ο παππούς μου ήταν καθηγητής μου στη σχολή στο πρώτο έτος. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με έχει δει να παίζω. Δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι. Αν του έλεγα “παππού να σου κάνω μία ερώτηση”, θα αισθάνονταν άσχημα οι υπόλοιποι. Αν έλεγα “να σας κάνω μία ερώτηση;”, θα ήταν αστείο. Τελικά έμεινα στο “μπορώ να κάνω μία ερώτηση;”. Είναι ο αρκουδάκος μου».

Για τη συνονόματή της και γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, είxε δηλώσει: «Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για την γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα».

Για την άκρως ανεπιθύμητη και άσκοπη σύγκριση της κόρης του με τη γιαγιά της, είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Ενώ παρόμοια αναφορά είχε κάνει και στην εκπομπή Pop Up: «Υπάρχει ένα καλλιτεχνικό μικρόβιο στην οικογένεια. Τώρα, η Τζένη ξεκινάει δύο δουλειές. Είμαι περήφανος μπαμπάς γιατί είναι καλή η μικρή κι εγώ με τέτοια χαίρομαι. Άμα δεις το παιδί σου να είναι καλά, αυτό θες. Στα μάτια της κόρης μου δεν βλέπω καθόλου τη μητέρα μου. Δεν νομίζω ότι μοιάζουν. Η κόρη μου έχει τα δικά της μάτια, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της. Θα ήθελα πολύ να παίξω με την κόρη μου στο θέατρο».