Ο Μaestro έκανε πρεμιέρα και Καβογιάννη, Αλεξίου και Αλμπάνης αποθεώθηκαν από το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μaestro έκανε πρεμιέρα και Καβογιάννη, Αλεξίου και Αλμπάνης αποθεώθηκαν από το κοινό

Η πρεμιέρα του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, προκάλεσε μία αναστάτωση στα social media. Οι ηθοποιοί που ξεχώρισαν και τα ατού της σειράς με την μοναδική αισθητική. 

Όπως αναμενόταν, η επιστροφή στην Tv για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με τον Maestro, προκάλεσε απλά έναν...πανικό στα social media. Και ο δημιουργός, κράτησε την υπόσχεσή του, πως αυτή τη φορά θα διηγηθεί κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν, με έναυσμα μία ιστορία αγάπης. Η Μαρία Καβογιάννη, ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Χαρούλα Αλεξίου έγιναν οι αγαπημένοι του κοινού και η σειρά με διαφορά έγινε Νο1 trend στο Twitter. Κάποιοι θυμήθηκαν και την πρώτη τηλεοπτική συνάντηση Παπακαλιάτη - Καβογιάννη, 26 χρόνια πριν.

Εδώ και μήνες, μέρες, αλλά κυρίως λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, υπήρχε μία μεγάλη αναμονή κοινού για τη νέα σειρά του Mega, η οποία γυρίστηκε πριν από ένα χρόνο στους Παξούς. Μέχρι και οι «Δέκα μικροί Μήτσοι», η σειρά που ξεκίνησε ως ηθοποιός ο Χριστόφορος με το αμίμητο «Πάμε πλατεία»; στήθηκαν στην μικρή οθόνη. Τα σχόλια στο Twitter είχαν ξεκινήσει πριν καν πέσουν οι τίτλοι αρχής.

maestropremiera4.JPG

Η σειρά ξεκίνησε ανατρεπτικά και με χιούμορ. Η Κλέλια Ανδριολάτου διηγήθηκε αρχικά όλα τα δεινά και τις παθογένειες της κοινωνίας του σήμερα και μετά τις είδαμε να ξετυλίγονται σταδιακά στους Παξούς. Ο δάσκαλος μουσικής, ο Ορέστης έφτασε στο νησί με όνειρα και άγνοια κινδύνου. Και μπροστά μας ξετυλίχθηκε ο κόσμος του Maestro. Η φωτογραφία, η σκηνοθεσία, τα μαγευτικά location και η μουσική με την οποία ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης επένδυσε τις εικόνες του, (πάντα υπέροχα τα soundtrack του) ήταν το συμπλήρωμα ενός σπουδαίου κάστ που απέφυγε την υπερβολή.

https://www.instagram.com/p/CjqUQKdjPS3

Άμα τη εμφανίσει, η Χαρούλα Αλεξίου και η Μαρία Καβογιάννη, αποθεώθηκαν από το κοινό στα social media. Βέβαια δεν έχουμε δει ακόμη να ξετυλίγεται ο ρόλος τους σε όλο τους το μεγαλείο, γιατί εκτός από τη φωτεινή πλευρά που είδαμε, υπάρχει και μία σκοτεινή. Κάποιοι στο Twitter θυμήθηκαν πως η Μαρία Καβογιάννη είχε συναντηθεί τηλεοπτικά με τον Χριστόφορο στο Dolce Vita, όπου εκείνος είχε ένα μικρό ρόλο, 26 χρόνια πριν. Βέβαια οι δυό τους, έχουν κάνει και πριν από 4 χρόνια την ταινία «Ένας άλλος κόσμος».

kavogianni_maestropremiera6.JPG

Στο πρώτο επεισόδιο δημιουργήθηκε και ένα μυστήριο, με το αν ο Ορέστης γνωριζόταν πριν έρθει στους Παξούς με την Κλέλια και αυτά τα flashback δημιούργησαν απορίες. Οι οποίες λύθηκαν λίγο αργότερα, καθώς οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω site γνωριμιών στην Κέρκυρα. Ακόμη βέβαια δεν καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο στη συνέχεια έκανα ότι δεν γνωρίζονται.

https://www.instagram.com/p/CjpjIRfIE2A

Στα ατού της σειράς και ο Αντίνοος Αλμπάνης στον ρόλο του γιατρού και κρυφού εραστή της μητέρας της Κλέλιας, που γνωρίζει πολύ περισσότερα από όσα μας έδειξε αρχικά. Σε guest εμφάνιση και το κατοικίδιο του ηθοποιού, η Blue. Θα παίξει καταλυτικό ρόλο ο γιατρός στη συνέχεια της ιστορίας μας.

https://www.instagram.com/p/CjnzYI0Ikhs

H ανατροπή ωστόσο ήρθε στο τέλος με τη σκηνή δολοφονίας του συζύγου της Μαρίας Καβογιάννη. Αν και αργήσαμε να δούμε δράση, μείναμε με την αγωνία για το επόμενο επεισόδιο την ερχόμενη Πέμπτη. Μάλλον εκεί θα δούμε τα πράγματα να σοβαρεύουν.