Maestro: Πώς αντέδρασε το κοινό στο Instagram για το νέο «παπακαλιάτικο μπλέξιμο» (follow & like)

Ανθή Μιμηγιάννη
Maestro: Πώς αντέδρασε το κοινό στο Instagram για το νέο «παπακαλιάτικο μπλέξιμο» (follow & like)

«Ο πενηντάχρονος με την εικοσάχρονη που μιλάει σαν έμπειρη σαρανταπεντάρα», το νούμερο ένα trend και γιατί αυτή η σειρά ανεβάζει (κι άλλο) τον πήχη. 

Το «παπακαλιάτικο μπλέξιμο» ήταν το μπλέξιμο το οποίο παρακολουθούσαν φανατικά -και στο οποίο ήταν συνένοχοι οι millennials αλλά και όλοι όσοι παρακολουθούσαν Παπακαλιάτη στις αρχές των '00s. Ο 46χρονος σήμερα Maestro, μπορεί να εμφανίστηκε πρώτη φορά στην τηλεόραση στις αρχές της δεκαετίας του '90 στους Απαράδεκτους στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών, και έπειτα σε πολλά επιτυχημένα project της εποχής, ωστόσο ήταν το 1999 όταν αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί και να αρχίσει να δημιουργεί τις δικές του τηλεοπτικές δουλειές.

Έτσι, σε ηλικία 24 ετών, έγραψε το πρώτο του σενάριο με τίτλο Η ζωή μας μια βόλτα, που προβλήθηκε από το Mega Channel. Μέσω αυτής της επιτυχημένης βόλτας, όπως είναι γνωστό, ακολούθησε η δραματική σειρά Να με προσέχεις τη σεζόν 2000-2001 και πάλι στο Mega. Το 2002 ακολούθησε η τηλεταινία με τίτλο Τρεις Ευχές, σε δικό του σενάριο, που προβλήθηκε στην ίδια τηλεοπτική στέγη. Τις σεζόν 2002-2004 προβλήθηκε η επιτυχημένη σειρά Κλείσε τα μάτια, πάλι σε δικό του σενάριο. Στο Κλείσε τα μάτια έκανε την πρώτη του απόπειρα ως σκηνοθέτης, αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία του δεύτερου και τρίτου κύκλου της σειράς. Μετά από μία σεζόν αποχής από την τηλεόραση, επέστρεψε τη σεζόν 2005-2006 με τη σειράς Δυο μέρες μόνο. Τη σεζόν 2009-2010 έγραψε την πέμπτη του σειρά, με τίτλο 4.

Το 2012 δήλωσε πως έχει αντιληφθεί τις «εκπτώσεις» των παραγωγών σειρών της ιδιωτικής τηλεόρασης και έτσι στράφηκε στον κινηματογράφο, που ήταν η μεγάλη του αγάπη.

https://www.instagram.com/p/Cjp6NZwgxNt

Το 2022, και έπειτα από 13 -σχεδόν- χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, ο 46χρονος αποφάσισε να επιστρέψει με τον Maestro και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε τόσο, που σε συνδυασμό και με τα άλλα σίριαλ που υπάρχουν, εκείνες οι «εκπτώσεις» που τον απομάκρυναν τότε, φαίνεται πως θα αργήσουν να έρθουν κι έτσι θα έχουμε ακόμα έναν λόγο να ανοίγουμε την τηλεόραση τη φετινή σεζόν. Το σενάριο -που μπορεί κάποιοι να είπαν πως το νεαρό κορίτσι αγαπάει τον δάσκαλο, ενθουσίασε τόσο για τα κοινωνικά μηνύματα που πέρασε και τους εύστοχους διαλόγους του, όσο και για τη γρήγορη ροή του που μαρτυρά ανατροπές υψηλού κινηματογραφικού επιπέδου. Σκηνοθεσία, ήχος, εικόνα, φωτογραφία, καστ, ενθουσίασαν το κοινό το βράδυ της Πέμπτης (13/10), και ο Παπακαλιάτης με την ομάδα του έγιναν νούμερο ένα trend.

Το Twitter υποδέχθηκε με μεγάλη αγκαλιά το «παπακαλιάτικο μπλέξιμο» και το κοινό (αλλά κυρίως η γενιά Ζ) αγάπησε τον ίδιο τον Χριστόφορο που με μαεστρία από τον νεαρό ζεν πρεμιέ και τα πάθη του με μεγαλύτερες γυναίκες έγινε ο «πενηντάχρονος που γοητεύεται με την εικοσάχρονη».

Όσο για το πώς αντέδρασε το κοινό που πέρασε από το προφίλ του Maestro στο Instagram; Εκτός από το ότι πάτησαν follow στον Χριστόφορο, άφησαν κάποιες πολύ καλές κριτικές. Ας δούμε κάποια σχόλια:

Μυθοπλασία η η πραγματικότητα της κοινωνίας που ζούμε σήμερα!Αυτό λατρεύω στις σειρές σου Χριστόφορος..Μπράβο..Πολύ ωραίο το πρώτο επεισόδιο. Θέλαμε λίγο παραπάνω!👏👏👏👏

Τέλειο το πρώτο επεισόδιο! Θα μπορούσε από μόνο του να ηταν μια ταινια μικρού μήκους!👏👏👏

100 χρόνια μπροστά ! Απίστευτες σκηνές , χρώματα , μουσική … μια ιστορία που την ζεις σαν να είναι δίκη σου ..μοναδικός στο να περνάει το συναίσθημα στον τηλεθεατή ..! Εξαιρετικό … ποσο μας είχε λείψει κάτι τετοιο τα τελευταία χρόνια !

Καλά...νταξει...για άλλη μια φορά έγραψες 👏👏👏👏👏πολύ καλαο το επισοδειο ανυπομονώ για το επόμενο!!!Είχαμε πολύ καιρό να δούμε κάτι τέτοιο...η ποιότητα κάνει...Μπαμ!!!😉

Μπράβο, δείχνει υπέροχο, ατμοσφαιρικό, πάντα με εξαιρετική μουσική και μοναδική φωτογραφία!!! Well done!!

55 λεπτά ακόμα Χριστόφορε 🙌❤️ ανυπομονώ από τώρα Μέγκα βλέπω 🔥🔥

Εντάξει...!! Υπέροχος για άλλη μια φορά...!! Απίθανο, δεν έχω λόγια...!!!! Συγχαρητήρια...👏👏👏

Η μουσική, η φωτογραφία ,οι ερμηνείες, η υπόθεση…υπέροχο!❤️❤️👏👏👏Μπράβο!

Επιτέλους Χριστόφορε! Με συγκίνησες πάλι. Πάτρια εδάφη! Καταπληκτική δουλειά, κι η Κλέλια ταλέντο. Υπέροχοι όλοι. Συγχαρητήρια!👏👏👏👏👏

Ο πενηντάχρονος με την εικοσάχρονη που μιλάει σαν έμπειρη σαρανταπεντάρα 😂😂😂😂😂😂😂😂

Μπράβο άξιζε η αναμονή. Υπεροχες ερμηνείες μουσική φωτογραφία σκηνοθεσία. 💯👏👏

Υπέροχο όπως πάντα.περιμενω την άλλη Πέμπτη πως και πως.👏👏👏👏👏

Tι έχεις φτιάξει παλιιιιιιι !!!!ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟ

Μπράβο γλυκέ μου. Ανέβασες πάλι ψηλότερα τον πήχη.

Άποψη ακόμη και στην επιλογή των τραγουδιών! ❤️🔝🤌🏻💪🏻

Συγχαρητήρια για την νέα σειρά ! Περιμένουμε για την συνέχεια 😊😊

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!!!👏👏👏❤️❤️❤️

Γεια σου ρε Χριστόφορε, έγραψες πάλι!

Καλή αρχή στη νέα σας δουλειά . Avanti Maestro 👏🎼

Μαέστρο. Άλλη μία επιτυχία.

Μπρααβο Σας Κυριε Χριστοοφορε Ειστε Ενας Σπουδαιος Και Καταπληκτικοος Ηθοποιοος👏👏👏👏👏👏👏👏👏😀😃🙂