Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η μοναχική ζωή, το φλερτ και η περίοδος που έπεσε σε κώμα από ένα λάθος

Κατερίνα Μπούσιου
Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η μοναχική ζωή, το φλερτ και η περίοδος που έπεσε σε κώμα από ένα λάθος

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Παγιδευμένοι» Μιχάλης Λεβεντογιάννης προκαλεί και πάλι τηλεοπτική ταραχή στις φανς του. Το φλερτ, το ιατρικό λάθος και ο λόγος που δηλώνει μοναχικός. 

Ο Κωστής από το «Μάλιστα σεφ», ο Ορέστης στα «Δίδυμα φεγγάρια», ο Τόνι Νίβεν από το «Τατουάζ» και ο Μιχάλης από τη σειρά «Αγγελική», προκαλεί μία ταραχή στις θαυμάστριες του κάθε φορά που εμφανίζεται στην Tv. Φέτος με τα καλοραμμένα κοστούμια του και το αυστηρό του ύφος ως εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος, στην σειρά «Παγιδευμένοι», ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, γίνεται ξανά talk of the town. Είναι ο ιδανικός άντρας για τα social media, αλλά και ένας ηθοποιός low profile, που σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Αλλά όταν το κάνει, μιλά με άνεση για τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές της ζωής του. Ακόμη και για την περίοδο, που από ένα λάθος έπεσε σε κώμα.

Από το φανελάκι στο κοστούμι

Στη σειρά «Αγγελική» ως Μιχάλης, το τίμιο παιδί της αγροτιάς που έψαχνε να βρει την αλήθεια πίσω από το ψέμα για τη ζωή της Μαίρης Μηνά, με μία του μόνο σκηνή, όταν με το φανελάκι πλενόταν με το λάστιχο στον κήπο, έγινε αυτόματα trend στα social media.

https://www.instagram.com/p/CZ43BHWLKKi

Επική η στιγμή που η Ναταλία Γερμανού του έκανε δώρο ένα λάστιχο για να κάνει focus στην σκηνή. Αλλά ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, δεν είναι απλά ένας ακόμη hot πρωταγωνιστής. Φέτος στη σειρά «Παγιδευμένοι» που αποτελεί την έκπληξη της χρονιάς, δίχνει το πολυεπίπεδο υποκριτικό του ταλέντο. Εντάξει, με ωραίο περιτύλιγμα και αυτή τη φορά, αφού τα sur measure κοστούμια του κάνουν θραύση. Το «παρανόμησα κύριε Εισαγγελέα, ανάκρινέ με», έγινε το super διαδικτυακό φλέρτ στον πρωταγωνιστή.

https://www.instagram.com/p/CGNlf1RJkDe

Οι «Παγιδευμένοι» έχουν τον ιδανικό άντρα - Ο Λεβεντογιάννης μαγείρεψε και οι φανς του έλιωσαν

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με σπουδές στο marketing και αντίστοιχη εμπειρία για ένα διάστημα σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, (πριν ασχοληθεί με την υποκριτική), δεν μας έχει απασχολήσει σχεδόν ποτέ τα τελευταία χρόνια με την προσωπική του ζωή. Δεν θα τον δεις σε κοσμικές εκδηλώσεις, δεν θα τον πετύχεις σε μεγάλα event, δεν θα δεις πλάνο του στην κάμερα ενός παπαράτσι με τη σύντροφό του, αλλά και γενικά δεν θα τον δεις εύκολα σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλά για εκείνον ή ακόμη και για τη δουλειά του.

https://www.instagram.com/p/BLiYRflAFSR

Και αν κάποια στιγμή τον χαρακτήρισαν ως σνομπ, εκείνος συνέχισε να μην δίνει σημασία, δηλώνοντας απλά μοναχικός και με αποστροφή για τη δημοσιότητα. «Σιχαίνομαι το reality που γίνεται μέσω των social media», όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B5Z06p-poJs

«Οι γυναίκες το χάνουν στην διεκδίκηση γιατί θέλουν το εδώ και τώρα»

Πως είναι όμως όταν δεν τον φλερτάρουν οι θαυμάστριές του, αλλά φλερτάρει ο ίδιος μία γυναίκα; Σε μία συνεντευξή του, ο ηθοποιός δήλωσε την συχνότητα ως χάσιμο ενέργειας: «Φλερτάρω έντονα αν κάτι με ενδιαφέρει, αλλά δεν το κάνω συχνά. Το θεωρώ χάσιμο ενέργειας. Από την άλλη πλευρά είναι λίγο περίεργο να σε διεκδικεί μία γυναίκα. Δεν μπορεί να το κάνει, με τον τρόπο που το κάνει ένας άντρας. Οι γυναίκες το «χάνουν» καμιά φορά, γιατί θέλουν το εδώ και τώρα. Και οι άντρες το κάνουν μερικές φορές. Είμαι μεν μοναχικός αλλά δεν μου αρέσει η μοναξιά».

https://www.instagram.com/p/CjnmLpAtD9Q

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης δηλώνει ήρεμος και control freak πλην ελαχίστων εξαιρέσεων: «Αν νευριάσω, το ξεχνάω αμέσως και ηρεμώ. Έχω τσακωθεί στο δρόμο, αλλά δεν το μετάνιωσα γιατί είχα δίκιο. Εκείνη τη στιγμή μου είπαν μάλιστα και το «Κρίμα γιατί είσαι δημόσιο πρόσωπο», όπως έχει δηλώσει.

Ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει και την περίοδο που δεν ήταν τόσο ζεν όσο σήμερα, όταν ήταν μικρότερος σε ηλικία και επιρρεπής σε κάποιες κραιπάλες. Και αυτό παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή: «Πριν πάω στη σχολή για να σπουδάσω marketing, είχα δουλέψει τη νύχτα και κάποια στιγμή και ως βοηθός ηλεκτρολόγου. Μέχρι τα 22 μου, είχαν κάνει 3 μεγάλες κραιπάλες. Είχα πάει στο νοσοκομείο για να μου κάνουν πλύση στομάχου και εκεί έγινε ένα περιστατικό που με φρίκαρε και έτσι σταμάτησα. Έκανε ένα λάθος η νοσοκόμα, η οποία πίστευε ότι δεν ήμουν μεθυσμένος, αλλά είχα πάθει δηλητηρίαση και μου έκανε ένεση μέθης. Σχεδόν έπεσα σε κώμα».

Photo credits: @instagram Michalisleventogiannis