10 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η Μαρία Μπεκατώρου έχει κάνει κάποια συμφωνία με τον χρόνο

10 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η Μαρία Μπεκατώρου έχει κάνει κάποια συμφωνία με τον χρόνο

Η εικόνα της παρουσιάστριας σήμερα είναι πιο λαμπερή κι απ' όταν ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στο Τηλεάστυ.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους της Ελληνικής τηλεόρασης που έχει σημειώσει πολυετή καριέρα στον χώρο. Τα χρόνια τα οποία βρίσκεται στην TV, ωστόσο, δεν αποτελούν τον βασικό λόγο που ο κόσμος την αγαπά, αφού πολλές προσωπικότητες έχουν μεγάλο βιογραφικό και δε θεωρούνται τόσο προσφιλείς στο τηλεοπτικό κοινό.

Η παρουσιάστρια που διανύει φέτος το 48ο έτος της ηλικίας της έχει χάρισμα. Είναι πολύ προσιτή στους ανθρώπους και με μεγάλη ευκολία κάποιος νιώθει άνετα δίπλα της.

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει κάνει «συμφωνία» με τον χρόνο

Ένας λόγος που συζητείται τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι, όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο δίνει στο κοινό την εντύπωση ότι η παρουσιάστρια έχει κάνει κάποια συμφωνία με τον χρόνο και μοιάζει όλο και πιο λαμπερή.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Μπεκατώρου έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες που πιστοποιούν τα παραπάνω και, σε περίπτωση που δεν τις θυμάσαι, εμείς στις συγκεντρώσαμε στη συνέχεια.

Η αρχή της δημοσιογραφίας και η ζωή της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Η Μαρία Μπεκατώρου άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος ήδη από την ηλικία των 18 ετών, το 1992, στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ.

Στην προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο με τον οποίο είναι μαζί από το 1999. Δεν ήταν, όμως, εκείνος που της έκανε την πρόταση γάμου, αλλά η ίδια.

«Μια μέρα που ήμασταν στο αυτοκίνητο, του είπα, αφού είχαμε συζήσει έναν χρόνο, ‘Τελειώνουν τα ψέματα πια, θα παντρευτούμε’. Μένει κάγκελο. ‘Τον Δεκέμβριο, να είναι και κοντά στα Χριστούγεννα, θα είναι ωραία’, του λέω. Δεν μου άρεσε η ιδέα, αλλά το είπα για να τελειώνουμε», έχει πει.

Στην πορεία, η παρουσιάστρια προσπάθησε να κάνει, κάτι που μοιράστηκε με το κοινό αλλά έπειτα το μετάνιωσε.

«Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στη διαδικασία και στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Εγώ κάπου έχασα τον έλεγχο, γιατί με ρωτούσαν παντού μετά και δεν ήθελα να λέω, να λέω, να λέω, με έπνιγε αυτό, με πίεζε και με πίεζε και στη φάση που έκανα και την προσπάθεια. Κατάλαβες; Δηλαδή, μου γύρισε λίγο boomerang το πάρα πολύ», είπε.