Αν ο Αύγουστος σε βρήκε στην πόλη, δεν πρέπει να δεις τις photos της Μαρίας Μπεκατώρου στη Μύκονο

Αν ο Αύγουστος σε βρήκε στην πόλη, δεν πρέπει να δεις τις photos της Μαρίας Μπεκατώρου στη Μύκονο

Η παρουσιάστρια θέλει να αξιοποιεί το καλοκαίρι της και να γεμίζει τις μπαταρίες της στα όμορφα νησιά.

Δεν ξέρουμε αν ανήκεις στους τυχερούς που έχουν κανονίσει να φύγουν σε κάποιο νησί το επόμενο διάστημα. Ίσως έκανες ήδη τις διακοπές σου και ο Αύγουστος θα σε βρει στην Αθήνα. Ίσως είσαι από τους υπέρμαχους του 15Αύγουστου. Από την άλλη, ενδεχομένως τα οικονομικά να μην ήταν και στα καλύτερά τους αυτούς τους μήνες και το πρόγραμμα να έχει κατά βάση βουτιές στις παραλίες κοντά στην πόλη.

Με τούτα και μ’ εκείνα, ο μήνας των διακοπών ξεκίνησε χωρίς διακοπές και οι φωτογραφίες από νησιά που ανεβάζουν οι υπόλοιποι στα social media δεν αποτελούν πάντα και το καλύτερο boost στην ψυχολογία σου.

Η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει τη Μύκονο

Η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε το νησί της Μυκόνου για τον Αύγουστο και ξεκίνησε να κάνει stories για να δείξει τις διακοπές της στο κοσμοπολίτικο νησί.

Πέρα από το να απολαύσει τα μπάνια της στις παραλίες, η 48χρονη παρουσιάστρια έδειξε στους followers της στο Instagram στιγμιότυπα από τις βόλτες της στο νησί, όπου από τη μία δείχνει τα φρέσκα φρούτα και, από την άλλη, γεύματα σε καλά εστιατόρια στη Χώρα της Μυκόνου. Χαλάρωση, μπάνια και φαγητό.

Ξέρεις ότι πάμε διακοπές στο πρώτο στόρι της Μαρίας Μπεκατώρου με μαγιό στο σκάφος

Οι διακοπές που έχει ήδη πάει

Τα πλάνα που ανέβασε η Μπεκατώρου στη Μύκονο, ωστόσο, δεν αποτελούν τις μοναδικές διακοπές της αυτό το καλοκαίρι.

Πριν από μία εβδομάδα, η παρουσιάστρια ανέβασε υλικό από τη Σίφνο και μία παραλία όπου πόζαρε με μάξι φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/Cgb7P4usNqf

Στα μέσα του Ιουλίου, η Μπεκατώρου βρέθηκε στη Σύρο. Φόρεσε το ολόσωμο φούξια μαγιό της και πόζαρε γεμάτη θετική ενέργεια στον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/Cf5_gBdMLvD

Τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία και από την Κεφαλλονιά, γράφοντας: «Ο Μακρύς Γιαλός στη Κεφαλονιά μου είναι γεμάτος αναμνήσεις…Πόσα γέλια,πόσες νεανικές ωραίες αταξίες,πόσα ηλιοβασιλέματα..Και όταν γυρίζω εδώ όλα έρχονται στο μυαλό…Περνούν τα χρόνια αλλά τα χρώματα μένουν ίδια και οι θύμησες γεμίζουν τη ψυχή… #blessed #thankful #makrisgialos #kefaloniamou #opospalia».

https://www.instagram.com/p/CfliE2ussw2

Όπως βλέπουμε, η Μαρία Μπεκατώρου θέλει να εκμεταλλεύεται τον χρόνο του καλοκαιριού για να απολαμβάνει τα μπάνια της και να γεμίζει τις μπαταρίες της στα Ελληνικά νησιά, ώστε η νέα επαγγελματική σεζόν να τη βρίσκει ανανεωμένη.