Η Μαρία Μπεκατώρου με την Υβόννη Μπόσνιακ είναι κουμπάρες goals

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαρία Μπεκατώρου με την Υβόννη Μπόσνιακ είναι κουμπάρες goals

Μαρία Μπεκατώρου και Υβόννη έχουν μια σχέση ξεχωριστή, καρμική από την πρώτη τους συνάντηση.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή που σε κάνουν να γελάς λίγο πιο δυνατά, να χαμογελάς πιο πλατιά και να ζεις λίγο καλύτερα».

Αυτό ήταν το quote που αφιέρωσε η Μαρία Μπεκατώρου στην κουμπάρα της Υβόννη Μπόσνιακ και λίγο αργότερα μοιράστηκαν μαζί ένα τρυφερό στόρι στο Instagram με μια ακόμα πιο τρυφερή αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/CilCG04scKE

Αυτή είναι μόνο μία από τις δεκάδες εκφράσεις αγάπης των δύο γυναικών, της Μαρίας που έγινε άξια νονά της μικρής Ελένης, της κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ.

Η γνωριμία τους, τυχαία αλλά καρμική.

«Ήταν το 2013 στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς, όπου θα είχαμε καλεσμένη την Υβόννη. Αυτή θα ήταν η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Δεν ξέρω πώς, αλλά ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα είμαστε φίλες ζωής. Αγαπηθήκαμε με την πρώτη ματιά. Ήταν καρμικό! . Ύστερα από εκείνη την εκπομπή, χαθήκαμε για ένα διάστημα περίπου δύο μηνών και ξαναβρεθήκαμε σε ένα πάρτι που έκανε η Υβόννη για την παρουσίαση των ρούχων της. Και από τότε παραμένουμε αχώριστες», είχε πει στο περιοδικό People η Μαρία με την Υβόννη να παρταδέχεται επίσης:.

«Κι εγώ έτσι ένιωσα! Σαν να μου έδωσαν μια λευκή κόλλα και έγραψα τι θα συμβεί μετέπειτα στις ζωές μας. Το «μετά» είναι ότι πλέον εκτός από φίλες, είμαστε κουμπάρες και οικογένεια»!

Οι δύο κουμπάρες έχουν παραδεχτεί πως μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο, κάνουν επισκέψεις η μία στο σπίτι της άλλης, αλλά ήταν οι δύσκολες στιγμές εκείνες που επισφράγισαν τη φιλία τους.

«Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές, που θα κρατήσουμε για εμάς. Ξέρουμε πολύ καλά γιατί αγαπιόμαστε. Επίσης, θέλω να πω ότι πέρα από την Υβόννη, ο Αντώνης Ρέμος στις δύσκολες στιγμές μου είναι πάντα εκεί. Τις καλύτερες συμβουλές μού τις έχει δώσει εκείνος. Έχει μια τεράστια αγκαλιά ο Αντώνης της που με σκεπάζει. Έχουμε μια φιλία ζωής. Από εκεί και πέρα, η Υβόννη θα είναι πάντα πιο ώριμη από μένα, θα έχουμε την Ελένη μας, θα πηγαίνουμε τις βόλτες μας κ.ο.κ. Πρώτα ο Θεός, γιατί εκείνος ορίζει τα μελλούμενα, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μένουμε και όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι», είχε πει χαρακτηριστικά για την κουμπάρα της η Μαρία.

mariampekatwrou_241291588_563330261530774_406383223293930681_n.jpg