Kaley Cuoco: Το τρομακτικό ατύχημα της Penny του Big Bang Theory και ο παρ'ολίγον ακρωτηριασμός

Νατάσσα Σχοινά
Kaley Cuoco: Το τρομακτικό ατύχημα της Penny του Big Bang Theory και ο παρ'ολίγον ακρωτηριασμός

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού, αποκαλύφθηκε τι συνέβη.

Μόλις μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση της πρώτη της εγκυμοσύνης, η Kaley Cuoco βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα μετά τη δημοσίευση ενός βιβλίου που μιλάει για όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής της επιτυχημένης σειράς The Big Bang Theory.

Η Kaley Cuoco παραλίγο να χάσει το πόδι της

Το The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series μιλάει για περιστατικά που το κοινό δεν είδε και δεν έμαθε ποτέ μέχρι σήμερα και, ανάμεσά τους, βρίσκεται η περιπέτεια της Kaley Cuoco που παραλίγο να της στοιχίσει το πόδι της.

«Έγιναν τόσα πολλά πράγματα που, αν δεν είχαν γίνει, μπορεί να είχε χάσει το πόδι της», είπε ο δημιουργός της σειράς, Chuck Lorre, σε συνέντευξή του στο ET.

Η 36χρονη Cuoco στη σειρά υποδυόταν την Penny και βίωσε ένα περιστατικό, στο οποίο ίππευε ένα άλογο, εκείνο την πέταξε κάτω, πάτησε πάνω της και προσγειώθηκε πάνω στο δεξί της πόδι.

«Ήταν πολύ σοβαρό και η Kaley ακόμη δυσκολεύεται να μιλήσει για αυτό», είπε η συγγραφέας του βιβλίου, Jessica Radloff.

Η ηθοποιός τραυματίστηκε τόσο σοβαρά που, αν ο Lorre δεν την είχε πάει αμέσως στο νοσοκομείο, θα είχε χάσει το πόδι της.

«Όσο εκείνη ανάρρωνε, εκείνος πήγαινε στο νοσοκομείο και της έπαιζε με την κιθάρα. Της έφερε, μάλιστα, ένα αλογάκι – παιχνίδι και της είπε ‘Αυτό είναι το μόνο άλογο που επιτρέπεται τώρα να ιππεύσεις’», πρόσθεσε η συγγραφέας.

Εν τέλει, η Cuoco ήταν πολύ τυχερή, γιατί δε χρειάστηκε καν να απέχει από τη σειρά, παρά μόνο για ένα επεισόδιο.

THE BIG BANG THEORY

Η εγκυμοσύνη της Kaley Cuoco

Η Kaley Cuoco διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον εκλεκτό της καρδιάς της και σταρ του Ozark, Tom Pelphrey.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω της κοινής τους μάνατζερ που θεώρησε ότι είναι ιδανικοί ο ένας για τον άλλον -και είχε δίκιο-. Στις 3 Μαΐου του 2022, οι δύο ηθοποιοί ανέβασαν κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram και, έκτοτε, δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους.