Το glam πάρτι για τα γενέθλια της Ντορέττας Παπαδημητρίου: Πώς την αποκάλεσε η Μαίρη Συνατσάκη

Το glam πάρτι για τα γενέθλια της Ντορέττας Παπαδημητρίου: Πώς την αποκάλεσε η Μαίρη Συνατσάκη

Η Ντορέττα πόζαρε πανευτυχής κρατώντας τη διώροφη τούρτα της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάς έχει συνηθίσει στις πιο εντυπωσιακές αναρτήσεις από κάθε άποψη, από τα επαγγελματικά της μέχρι την ενασχόλησή της με τη γυμναστική που αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της ζωής της.

Το Σάββατο της 15ης Οκτωβρίου, όμως, είχε ιδιαίτερη σημασία για την παρουσιάστρια και ηθοποιό, αφού είναι η μέρα του χρόνου που έχει τα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/CjQOB9fIpTZ

Τα γενέθλια της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου γιόρτασε τα γενέθλιά της χτες και έκλεισε τα 43 της χρόνια. Όπως ήταν αναμενόμενο, βγήκε με τους αγαπημένους της ανθρώπους για να γιορτάσουν όλοι μαζί και εκείνοι, έπειτα, άρχισαν ένας-ένας να κάνουν stories στους λογαριασμούς τους στα social media για να ευχηθούν στη φίλη τους.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που έδωσαν το παρών, από τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέχρι την κολλητή της, Μαίρη Συνατσάκη.

Κρατώντας την υπέροχη διώροφη τούρτα της στα χέρια, η Ντορέττα πόζαρε για τους φίλους της και η Συνατσάκη αποφάσισε να την κάνει story γράφοντάς της την πιο όμορφη αφιέρωση.

ntoretta_papadimitriou_genethlia_party_tourta2.jpg

«Η φανταστική μου αγάπη! Ανθίζει πάντα», έγραψε η Μαίρη πάνω στο story.

Οι υπόλοιπες αφιερώσεις των celebrities:

Οι γιοι της Ντορέττας

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι παράλληλα και μία πολύ ευτυχισμένη μανούλα και έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Πηλαδάκη, τον Διονύση (18 ετών) και τον Φίλιππο (16 ετών). Ο μεγάλος της γιος πρόσφατα έφυγε από το σπίτι για να σπουδάσει και να ξεκινήσει τη φοιτητική του ζωή.

https://www.instagram.com/p/Ci-u2liomJN

«Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του ,εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα! Its gonna be a loooooong night», έγραψε στο προφίλ της ποζάροντας με τις βαλίτσες του Διονύση.

Στο σπίτι της η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν τα έχει όλα τακτοποιημένα