Η γλώσσα του σώματος ανάμεσα στη Hailey Bieber και την Selena Gomez επιβεβαίωσε αυτό που περιμέναμε

Πατούλια Κατερίνα
Η γλώσσα του σώματος ανάμεσα στη Hailey Bieber και την Selena Gomez επιβεβαίωσε αυτό που περιμέναμε

Η τρυφερή αγκαλιά της Selena Gomez με την Hailey Bieber στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στα απανταχού τρολς. Οι ίδιες προχώρησαν, συμφιλιώθηκαν, ήρθε η ώρα να το πάρουν απόφαση και οι fans του;. 

Και κάπως έτσι έρχεται η παγκόσμια ειρήνη, ο κόσμος επουλώνει πια τις πληγές του. Αυτά ήταν μερικά μόνο σχόλια που έγιναν στο Twitter μετά τη συμφιλίωση των Hailey Bieber και Selena Gomez, μπροστά στην κάμερα.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μαζί στο Academy Museum Gala και σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι ορκισμένοι fans τους για τη σχέση τους, η πρώην και η νυν του Justin Bieber έχουν πολλή αγάπη η μία για την άλλη και αυτή δεν κρύβεται.

https://www.instagram.com/p/CjyM2l1v33O

Ο φωτογράφος και δημιουργός ταινιών Tyrell Hampton έσπασε το Internet με τις κοινές πόζες των δύο γυναικών που μπορεί να μην έκαναν το χατήρι των παπαράτσι στο κόκκινο χαλί αλλά έδειξαν πόσο αγαπημένες είναι πια σε ένα ποστ που έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο σε Likes.

Τι λέει η γλώσσα του σώματος; Το Haprer’s Bazaar ΗΠΑ επιβεβαιώνει πως η γλώσσα του σώματος των δύο κοριτσιών, δηλώνει πως δεν είναι μεν κολλητές αλλά έχουν ξεπεράσει όλο το δράμα, το κεφάλι της μίας γέρνει προς την άλλη, στοιχείο οικειότητας και εγγύτητας ενώ η θερμή αγκαλιά της Selena και το χαμόγελο που μοιράζονται πλατιά και οι δύο είναι σημάδι πως η 25χρονη Hailey και η 30χρονη Selena θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στους fans τους πως ήρθε η ώρα να σταματήσει η αρνητικότητα και τα κακά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CjyXqlMPScK

H Selena φόρεσε ένα κλασικό κοστούμι από τον Giorgio Armini με κοσμήματα Cartier ενώ η Hailey προτίμησε ένα καφέ cut out φόρεμα Saint Laurent strapless.

Κανείς φυσικά δεν ασχολήθηκε με τα ρούχα τους, μιας και τις εντυπώσεις όλων έκλεψε η βαθιά εκτίμηση που έδειξαν η μία στην άλλη.

Η Hailey μίλησε για την Selena για πρώτη φορά πριν έναν μήνα

Η Hailey πάντως αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για κάτι που στοιχειώνει την ίδια, τη σχέση που είχε με τη διάλυση της σχέσης του Justin με τη Selena Gomez και επειδή τα πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους, η Hailey ξεκαθάρισε πως ουδέποτε υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του συζύγου της σήμερα.

Όπως θυμάσαι, ο Justin είχε επανασυνδεθεί με τη Selena κι ενώ ακόμα δεν είχαν γραφτεί οι τίτλοι τέλους στον δεσμό του ζευγαριού, ο Bieber ανακοίνωσε τον αρραβώνα με την Hailey. Πολλοί τότε μίλησαν για ερωτικό τρίγωνο όμως το μοντέλο εξήγησε στο Podcast της Alexandra Cooper πως ουδέποτε έκλεψε τον Justin τονίζοντας πως δεν είναι του χαρακτήρα της να χαλάει τη σχέση άλλων ζευγαριών. Η 28χρονη τόνισε πως η σχέση του αγαπημένου της ήταν ένα κεφάλαιο που είχε ήδη κλείσει με την Selena:

«Νομίζω πως το καλύτερο πράγμα που του συνέβη είναι που αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε και συνέχισε τη ζωή του με τον τρόπο αυτό. Ξέρω ακριβώς τι συνέβη όταν σμίξαμε και ξέρω όσα συνέβησαν για να είμαστε μαζί με τόσο υγιή τρόπο», τόνισε η Hailey για τον σύζυγό της, ο οποίος είναι πια και ώριμος και της φέρεται με σεβασμό και συμπλήρωσε:

«Ποτέ δεν θα έμπαινα σε σχέση και δεν θα αρραβωνιαζόμουν και θα παντρευόμουν αν δεν ήξερα ότι το προηγούμενο κεφάλαιο είχε κλείσει για εκείνο. Και ξέρω πολύ καλά πως το να είμαστε μαζί είχε να κάνει με το ότι η σχέση του με εκείνη είχε κλείσει», τόνισε η Hailey για τον σύζυγό της τα τελευταία 4 χρόνια.

Και δεν έμεινε εκεί το μοντέλο αλλά τα έβαλε και με τους fans που όλο επανέρχονται σε αυτή την ιστορία:

«Δεν θέλω να ανακατεύω τα πράγματα αλλά δεν μου αρέσει το δράμα. Οι fans του ήθελαν να καταλήξει με κάποια άλλη κι αυτό είναι αποδεκτό. Μπορείτε να το ζητάτε αλλά δεν είναι αυτή η ιστορία. Εμείς προχωρήσαμε, εσείς γιατί δεν μπορείτε να κάνετε το ίδιο», απορεί η κυρία Bieber.

Η Hailey συνδέθηκε αρχικά με τον Justin το 2015, όταν ο Bieber είχε χωρίσει με τη Selena αλλά το 2016 χώρισαν και ο Bieber τα έφτιαξε με τη Sofia Richie.Τον Νοέμβριο του 2017 ο Bieber εμφανίστηκε ξανά με τη Selena αλλά τον Μάρτιο του 2018 χώρισαν ξανά ενώ τον Ιούνιο του 2018 ο Bieber αρραβωνιάστηκε την Hailey και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019 και με θρησκευτικό γάμο μετά τον πολιτικό γάμο του Σεπτεμβρίου του 2018.