Η Hailey Bieber μίλησε για πρώτη φορά για τη Selena Gomez και τη σχέση της με τον Justin Bieber

Πατούλια Κατερίνα
Η Hailey Bieber μίλησε για πρώτη φορά για τη Selena Gomez και τη σχέση της με τον Justin Bieber

Η Hailey αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη Selena και έλυσε μια για πάντα τις απορίες σχετικά με το αν αποτέλεσε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Bieber με την τραγουδίστρια.

Η φετινή ήταν μια δύσκολη χρονιά για το ζεύγος Bieber. Κάτι το εγκεφαλικό που πέρασε η Hailey Bieber, κάτι η παράλυση στο πρόσωπο του Justin, δεν λες πως τα πράγματα κύλησαν για το παντρεμένο ζευγάρι και ιδανικά.

Η Hailey πάντως αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για κάτι που στοιχειώνει την ίδια, τη σχέση που είχε με τη διάλυση της σχέσης του Justin με τη Selena Gomez και επειδή τα πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους, η Hailey ξεκαθάρισε πως ουδέποτε υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του συζύγου της σήμερα.

«Δεν ήμουν το τρίτο πρόσωπο»

Όπως θυμάσαι, ο Justin είχε επανασυνδεθεί με τη Selena κι ενώ ακόμα δεν είχαν γραφτεί οι τίτλοι τέλους στον δεσμό του ζευγαριού, ο Bieber ανακοίνωσε τον αρραβώνα με την Hailey. Πολλοί τότε μίλησαν για ερωτικό τρίγωνο όμως το μοντέλο εξήγησε στο Podcast της Alexandra Cooper πως ουδέποτε έκλεψε τον Justin τονίζοντας πως δεν είναι του χαρακτήρα της να χαλάει τη σχέση άλλων ζευγαριών. Η 28χρονη τόνισε πως η σχέση του αγαπημένου της ήταν ένα κεφάλαιο που είχε ήδη κλείσει με την Selena:

https://www.instagram.com/p/Cb8E8O0pzIZ

«Νομίζω πως το καλύτερο πράγμα που του συνέβη είναι που αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε και συνέχισε τη ζωή του με τον τρόπο αυτό. Ξέρω ακριβώς τι συνέβη όταν σμίξαμε και ξέρω όσα συνέβησαν για να είμαστε μαζί με τόσο υγιή τρόπο», τόνισε η Hailey για τον σύζυγό της, ο οποίος είναι πια και ώριμος και της φέρεται με σεβασμό και συμπλήρωσε:

«Ποτέ δεν θα έμπαινα σε σχέση και δεν θα αρραβωνιαζόμουν και θα παντρευόμουν αν δεν ήξερα ότι το προηγούμενο κεφάλαιο είχε κλείσει για εκείνο. Και ξέρω πολύ καλά πως το να είμαστε μαζί είχε να κάνει με το ότι η σχέση του με εκείνη είχε κλείσει», τόνισε η Hailey για τον σύζυγό της τα τελευταία 4 χρόνια.

Και δεν έμεινε εκεί το μοντέλο αλλά τα έβαλε και με τους fans που όλο επανέρχονται σε αυτή την ιστορία:

«Δεν θέλω να ανακατεύω τα πράγματα αλλά δεν μου αρέσει το δράμα. Οι fans του ήθελαν να καταλήξει με κάποια άλλη κι αυτό είναι αποδεκτό. Μπορείτε να το ζητάτε αλλά δεν είναι αυτή η ιστορία. Εμείς προχωρήσαμε, εσείς γιατί δεν μπορείτε να κάνετε το ίδιο», απορεί η κυρία Bieber.

Η Hailey συνδέθηκε αρχικά με τον Justin το 2015, όταν ο Bieber είχε χωρίσει με τη Selena αλλά το 2016 χώρισαν και ο Bieber τα έφτιαξε με τη Sofia Richie.Τον Νοέμβριο του 2017 ο Bieber εμφανίστηκε ξανά με τη Selena αλλά τον Μάρτιο του 2018 χώρισαν ξανά ενώ τον Ιούνιο του 2018 ο Bieber αρραβωνιάστηκε την Hailey και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019 και με θρησκευτικό γάμο μετά τον πολιτικό γάμο του Σεπτεμβρίου του 2018.