Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω έναν άντρα σαν εσένα, θέλω να ζήσω αυτόν τον έρωτα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω έναν άντρα σαν εσένα, θέλω να ζήσω αυτόν τον έρωτα»

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια δεν κρύβει τη μελαγχολία της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου έχει μιλήσει για την προσωπική της ζωή, αφήνοντας σπόντες και για τον οριστικά πρώην της Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά και για το πώς ονειρεύεται τον άντρα που θα ήθελε να συναντήσει και να μοιραστεί μαζί του τη ζωή της.

Αυτή τη φορά αφορμή για την μελαγχολία της παρουσιάστριας, ήταν η στήριξη του συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα, στη σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα η οποία συμμετέχει στο Just the 2 OF Us.


Ο Γρηγόρης συγκίνησε την Καινούργιου

Ο Γκουντάρας με τους δύο γιους του, βρέθηκαν στο πλατό του Just και καμάρωναν τη Νάταλι και το βίντεο αυτό προβλήθηκε και στην Super Κατερίνα.

Λίγο αργότερα, ο Γκουντάρας, δεν έκρυψε τη χαρά του για την εδώ και 12 χρόνια σύζυγό του τονίζοντας πως δεν έχουν βοήθεια από γιαγιάδες ή παππούδες και μεγαλώνουν μόνοι τους τα δύο παιδιά τους έχοντας απόλυτη αγάπη ο ένας για τον άλλο.

Ακούγοντας τον Γρηγόρη, η Κατερίνα δεν έκρυψε την ελπίδα να γνωρίσει κι αυτή κάποτε έναν τέτοιο άντρα.

«Γρηγόρη θέλω έναν άντρα σαν εσένα, θέλω να ζήσω αυτόν τον έρωτα και την αγάπη και το μαζί», τόνισε η Κατερίνα.

Πριν από έναν χρόνο περίπου, η Κατερίνα χώρισε από τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά από 3 περίπου χρόνια σχέσης.

Μιλώντας πριν μερικές ημέρες με τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της, η Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά:

«Ποιος Φίλιππος καλέ; Ο Φίλιππος δεν έχεις μάθει τα νέα του; Έχει προχωρήσει στη ζωή του. Θα τα πούμε άλλη στιγμή. Αν έχει προχωρήσει για καλό ή θα του βγει σε κακό, αυτό είναι άλλο θέμα».

Και ο Νίκος Κοκλώνης τότε απάντησε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από σένα. Το λέω και στην κάμερα να το ακούσει».

Η Κατερίνα και οι πρώην:

Πέρα από τον Φίλιππο, η Καινούργιου πολλές φορές, ειδικά το τελευταίο διάστημα, έχει μιλήσει και για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι έγκυος.

Μιλώντας για τον Βασίλη, η παρουσιάστρια είπε:

«Και μένα πολλές φορές που με ρωτάνε… Δε ξέρω, λένε πως η Σπυροπούλου είναι έγκυος. Δε ξέρω, το λένε. Εγώ με τον Βασίλη ήμουν πολλά χρόνια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλά όταν με ρωτάνε λέω, παιδιά μακάρι.»!

Οι σύντροφοι που της χρεώνουν

Φέτος, η Καινούργιου τηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ για όσα γράφονται στα περιοδικά για εκείνη. Πέρσι, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Κατερίνα είχε πει:

«Είμαι κάθε βδομάδα σε ένα κλασικό περιοδικό πάντα. Πάλι γράψανε κάτι για εμένα, αλλά δεν έχει σημασία. Χθες μάλιστα πάλι χάζευα λίγο τα εξώφυλλα και την προηγούμενή μου σχέση… “Όχι στην Καινούργιου από τα αδέλφια του εφοπλιστή", "Έξω από το ρεβεγιόν, στη black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή", "Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος". Και συνεχίζουν τα εξώφυλλα. "Πώς η Καινούργιου έχασε το μωρό της" αν και δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς. Μετά, "Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική"», είπε σε έξαλλη κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου.