Χριστίνα Χειλά Φαμέλη:Η βαρύτατη απώλεια & οι δηλώσεις της Αργυρώς του Σασμού για την οικογένειά της

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη:Η βαρύτατη απώλεια & οι δηλώσεις της Αργυρώς του Σασμού για την οικογένειά της
Instagram

Από το Ουζερί Τσιτσάνης και τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό, η ηθοποιός παραμένει πάντα πιστή στις αξίες και την οικογένειά της. Το επίθετο της μάνας της που έχασε σε τρυφερή ηλικία και η απώλεια της γιαγιάς της πριν από λίγες ώρες. «Φόρο τιμής σ αυτά τα χέρια, που κράτησαν τέσσερα παιδιά, οχτώ εγγόνια και οχτώ δισέγγονα. Στα χεράκια σου που μας ντάντεψαν, μας έπλυναν ντουζίνες πιάτα και σιδέρωσαν χιλιάδες στοίβες ρούχα».

Aπό την Εστρέα στο Ουζερί Τσιτσάνης και τη Θεοδοσία Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες, στην Αργυρώ του Σασμού, πολλές επιτυχίες δρόμος για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Ένας δρόμος, καθόλου εύκολος, ντυμένος όμως με αξίες που έχει πάρει από το σπίτι της και στις οποίες δεν γίνονται εκπτώσεις καθώς είναι αδιαπραγμάτευτες.

Γεννημένη στις 24 Δεκεμβρίου του 1992 η ηθοποιός έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης - Καρόλου Κουν. Χωρίς να κάνουμε κύκλους γύρω από το μεγάλο και ποιοτικό για την ηλικία της βιογραφικό, τις τελευταίες δύο σεζόν, η 29χρονη μαγεύει το κοινό ως Αργυρώ στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha Σασμός στο οποίο και ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Αστέρη κατά κόσμον Ορφέα Αυγουστίδη.

https://www.instagram.com/p/CW8hkimIP5u

Στην πραγματική της ζωή, όπως η ίδια η ηθοποιός έχει εξομολογηθεί μέσα από συνεντεύξεις της, η Χριστίνα έχει βιώσει από νεαρή ηλικία την απώλεια καθώς έχασε τη μητέρα της. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιεί και το επίθετό της για συναισθηματικούς λόγους. «Σίγουρα μια τέτοια απώλεια, σου αλλάζει τη ζωή. Ήμουν 16,5 χρονών παιδί. Ήμουν και τυχερή γιατί δεν ήμουν ακριβώς παιδί», έχει πει σε συνέντευξή της στη δημοσιογράφο Κατερίνα Μπούσιου κατά το παρελθόν.

Σε άλλη συνέντευξή της στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» είχε πει για τη γυναίκα που πίστεψε πρώτη σε εκείνη και στις υποκριτικές της ανησυχίες: «Έχασα σε πολύ τρυφερή ηλικία την μητέρα μου. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ πράγματα από τους γονείς μου, ειδικά από τη μαμά μου που ήμουν πιο κοντά. Πήγαινα σε ένα πάρτι και γυρνούσα 7 το πρωί και δεν θα της έλεγα ποτέ ψέματα ότι πήγα σε μια φίλη. Υπήρχε μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας».

Τι είχε πει για το διπλό της επώνυμο

«Το Φαμέλη είναι το επίθετο της μητέρας μου και όταν την έχασα αποφάσισα να το κρατήσω. Ήμουν 16 χρόνων όταν την έχασα και ήθελα να την κουβαλάω μαζί μου», είχε αναφέρει σε άλλη συνέντευξή της στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο σταμάτησε και το μπαλέτο που τόσο αγαπούσε: «Όταν έχασα τη μητέρα μου σταμάτησα το μπαλέτο, παρόλο που το αγαπούσα πολύ, γιατί το είχα συνδέσει μαζί της. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. Διαχειρίστηκα την απώλεια της μητέρας μου, δεν μπορείς να ζεις στο πένθος μια ζωή».

Η βαρύτατη απώλεια την οποία ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την πρωταγωνίστρια του Σασμού η οποία αποκάλυψε μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πέθανε η πολυαγαπημένη της γιαγιά.

Με ένα κείμενο που έγραψε η αδερφή της, η ηθοποιός ανέβασε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με τη γιαγιά της, το οποίο έλεγε τα εξής λόγια:

«Φόρο τιμής σ αυτά τα χέρια, που κράτησαν τέσσερα παιδιά, οχτώ εγγόνια και οχτώ δισέγγονα. Στα χεράκια σου που μας ντάντεψαν, μας έπλυναν ντουζίνες πιάτα και σιδέρωσαν χιλιάδες στοίβες ρούχα. Και γέμιζαν τυροπιτάκια το τάπερ και τηγάνισαν τις πατάτες όλου του κόσμου τα καλοκαίρια στο Μάτι. Και που δε σταμάτησαν ποτέ να προσφέρουν, ούτε παραπονέθηκαν ποτέ, μόνο μας χάιδευαν με αγάπη. Θα σε ονειρεύομαι με μάτια ανοιχτά, σε δρόμο ανθόσπαρτο. Και τα παιδιά σου να σε περιμένουν, επιτέλους γιαγιά, λουσμένη στο φως αγαπημένη μου. Γιαγιάκα μου. Τερψάκι μου. (Αυτά τα έγραψε η αδερφούλα μου και με εκφράζουν απόλυτα ) Αντίο γιαγιακούλα μου αγαπημένη, γιαγιάκα μου».

https://www.instagram.com/p/Cjz1o2UoG9Y