Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι η Αργυρώ του «Σασμού» και το σπίτι της προκαλεί «Σασμοπληξία»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι η Αργυρώ του «Σασμού» και το σπίτι της προκαλεί «Σασμοπληξία»

Το τέλειο διαμέρισμα της 29χρονης και ο μεγάλος έρωτας με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα και γνωστό σκηνοθέτη, Θανάση. 

Από τη Θεοδοσία Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», στην Αργυρώ του «Σασμού» πολλές επιτυχίες δρόμος για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία και έχει μαγέψει το κοινό με το ταλέντο και την ομορφιά της. Γεννημένη στις στις 24 Δεκεμβρίου του 1992 η ηθοποιός έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης - Καρόλου Κουν.

https://www.instagram.com/p/CfwgY8Howsa

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, έχασε τη μητέρα της όταν ήταν 16 ετών. Για συναισθηματικούς λόγους έχει προσθέσει το επίθετο της μητέρας της, Φαμέλη. Ως ηθοποιός, έχει μιλήσει πολλές φορές για τους πενιχρούς μισθούς στο θέατρο αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε η ίδια στην προσπάθεια της να ανταπεξέλθει ως ηθοποιός.

Η Αργυρώ της καρδιάς των φανατικών του Σασμού, μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στην ταινία Ουζερί Τσιτσάνης (2015), όπου είχε τον ρόλο της Εστρέας, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

https://www.instagram.com/p/CfEP6MtoNrT

Ο έρωτας και η σχέση με τον σύντροφό της

Στην προσωπική της ζωή, διατηρεί σχέση με τον σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα, αδερφό του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα.

https://www.instagram.com/p/CcFhjBgrJVp

Αναφορικά για τον έρωτά της για εκείνον, είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala: «Ναι, είμαι και είναι γνωστή πια, νομίζω, η σχέση μου με τον Θανάση Τότσικα. Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά. Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα. Γνωριστήκαμε την εποχή όπου έπαιζα στις «Αγριες μέλισσες» και έτυχε να συνεργαστούμε πέρυσι στον «Σιωπηλό δρόμο», όπου εκείνος έκανε το μοντάζ (σσ: ο Θανάσης Τότσικας είναι σκηνοθέτης). Οπότε με έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες μου δουλειές».

Όσο για το αν μένουν μαζί; Η ίδια είχε δηλώσει: «Όχι. Είναι κάτι που έχουμε κάνει και οι δύο με προηγούμενες σχέσεις μας και δεν το έχουμε ανάγκη στην παρούσα φάση. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί. Όχι γιατί θέλουμε με να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας, απλώς πιστεύω ότι η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να τα πιέσουμε. Η συμβίωση ή και ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή».

https://www.instagram.com/p/CXbykTVtd4J

Όσο για το πώς είναι το σπίτι της; Θα χρησιμοποιήσουμε τον όρο «Σασμοπληξία» που είχε πει η ίδια όταν πόζαρε με τη Στέλλα του «Σασμού» ή αλλιώς την Ευγενία Σαμαρά.

Ακολουθούν φωτογραφίες

Αν και δεν έχει ανεβάσει πολλά πλάνα, στο διαμέρισμα που κατοικεί, υπάρχουν φυτά και ένα μπαλκόνι με υπέροχη θέα, minimal αισθητική και καθόλου πολλή πληροφορία αλλά και ωραία αντικείμενα που μας θυμίζουν έντονα την φοιτητική μας ζωή. Με λίγα λόγια το σπίτι της προκαλεί «Σασμοπληξία» καθώς μάς θυμίζει κάτι οικείο και νοσταλγικό.

https://www.instagram.com/p/CdyVA7toI6L