Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Μαρία Τζομπανάκη στην πρώτη μεγάλη κόντρα του Σασμού

Κατερίνα Μπούσιου
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Μαρία Τζομπανάκη στην πρώτη μεγάλη κόντρα του Σασμού

Το κοινό στο Twitter κάνει «προθέρμανση» στα σχόλια για τα ερωτευμένα ζευγάρια του Σασμού. 

Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, έχουμε τα «εγκαίνια» της νέας τηλεοπτικής χρονιάς. Η συγκεκριμένη μέρα (ή μάλλον νύχτα) περιλαμβάνει την πρεμιέρα στις κυριότερες σειρές της μυθοπλασίας και όχι μόνο. Με τη Γη της ελιάς στο Mega, τον Γλυκάνισο στον ΣΚΑΙ και φυσικά τον Σασμό στον Alpha, αλλά και το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του GNTM. Πριν δούμε όμως το πρακτικό αντίκρυσμα με τα νούμερα τηλεθέασης από την πρώτη τηλεοπτική «μάχη», ας δούμε τις πρώτες κόντρες. Στον Σασμό, δύο σπουδαίες ηθοποιοί, η Μαρία Τζομπανάκη και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, έρχονται αντιμέτωπες με απρόβλεπτες συνέπειεις.

Η επίθεση της Αργυρώς στην Καλλιόπη

Στο πρώτο επεισόδιο μέσα σε λίγα λεπτά θα δούμε να ανατρέπονται τα πάντα. Ο Άγγελος είναι νεκρός, ο Μαθιός συλλαμβάνεται, η Βασιλική σοκάρεται στην εκκλησία, το χωριό σε αναστάτωση και Μαρίνα με Αργυρώ σε θρήνο. Η Αργυρώ όμως εκτός από λυπημένη είναι και θυμωμένη. Στο άκουσμα της είδησης για την σύλληψη του Μαθιού, φεύγει από το σπίτι και κάνει μία κίνηση που φαίνεται πως δεν την έχει υπολογίσει τόσο καλά. Ορμά στην κυριολεξία στο σπίτι των Σταματάκηδων και κάνει κατά μέτωπο επίθεση στην Καλλιόπη ζητώντας της εκδίκηση. Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Μαρία Τζομπανάκη έρχονται αντιμέτωπες στην πρώτη δυνατή σκηνή του Σασμού. Με τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης) να είναι εκείνος που θα ηρεμήσει τα πνεύματα.

https://www.instagram.com/p/CiHofifIV4P

Οι φανς στο Twitter ήδη κάνουν εδώ και λίγες ώρες «προθέρμανση» στα σχόλια τους για την μεγάλη μέρα της πρεμιέρας. Και κάνουν ένα throwback στις πιο δυνατές σκηνές των ερωτευμένων ζευγαριών της προηγούμενης χρονιάς, με την ελπίδα πως τίποτε δεν θα αλλάξει μεταξύ τους. Ευσεβείς πόθοι. Γιατί όλα θα αλλάξουν.

Ο Μαθιός και η Βασιλική μετά από τον Αστέρη και την Αργυρώ, είναι η πρώτοι που θα δεινοπαθήσουν μέχρι να βρουν την ευτυχία. Αν την βρουν. Εκείνος στη φυλακή, εκείνη σε απόγνωση πάνω στο νυφικό κρεβάτι. Μελοδραματικό, αλλά τηλεόραση είναι, δεν είναι η πραγματική ζωή. Η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού με τον Μαθιό πίσω από της φυλακής τα σίδερα να φωνάζει για την αθωότητά του και την άτυχη Βασιλική να μην ξέρει πως να αντιδράσει, είναι η δεύτερη πιο έντονη σκηνή του πρώτου επεισοδίου.

Mε συμβόλαιο θανάτου του Μαθιού ξεκινά ο Σασμός και ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι πανέτοιμος για αυτό

https://www.instagram.com/p/CflSAA4qfqK

Ένα τρίτο ζευγάρι θα επηρεαστεί και εκείνο από τις εξελίξεις. Η Μαρίνα και ο Αντώνης. Η πρώτη ζει την θλίψη μαζί με την οργή για τον ανηψιό της, ενώ ο αστυνόμος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να ξεκαθαρίσει την αφορμή και τον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας, γιατί μία μικρή αμφιβολία την έχει για την ενοχή του Μαθιού. Ο γάμος τους αναγκαστικά, αναβάλλεται για μία ακόμη φορά. Δεν ματαιώνεται όμως. Υπάρχει ελπίδα να δούμε και λίγη χαρά σε αυτή τη σειρά.

https://www.instagram.com/p/Ch1XVXsKxUZ