Η Έλλη Τρίγγου δε ξεχνά την Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες και τα όσα γράφτηκαν για τη ζωή της

Η Έλλη Τρίγγου δε ξεχνά την Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες και τα όσα γράφτηκαν για τη ζωή της

Η αντίδρασή της με τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή και η επιστροφή της Έλλης Τρίγγου στην τηλεόραση και στο πλευρό του Αναστάση Ροιλού.

Τα 3 χρόνια των Άγριων Μελισσών, έμειναν ανεξίτηλα στη μνήμη της Έλλης Τρίγγου, της αγαπημένης Ασημίνας. Ακόμη και για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού αλλά και όσα γράφτηκαν για την προσωπική της ζωή και την ενόχλησαν. Πάντως η επιστροφή της ηθοποιού πολύ σύντομα στην Tv, θα γίνει στο πλευρό ενός ήδη γνωστού μας και εξίσου αγαπημένου Σεβαστού.

https://www.instagram.com/p/CgmvSSVLGBJ

«Ήθελα να φύγω με τσίρκο στην Ινδία»

Η Έλλη Τρίγγου αμέσως μετά την λήξη της 3ης σεζόν των Άγριων Μελισσών αποχαιρέτησε τον ρόλο της ως Ασημίνα και βρέθηκε στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη στην «Αντιγόνη». Οι θαυμαστές όμως της σειράς δεν την ξέχασαν. Μερικούς δεν τους έχει ξεχάσει και εκείνη, γιατί λόγω της επιτυχίας της σειράς, βίωσε και ακραίες εκδηλώσεις λατρείας: «Ήταν σοκ η απότομη δημοσιότητα με τις Άγριες Μέλισσες. Με τρόμαξε, αλλά κατάλαβα ότι η πρόθεση των ανθρώπων είναι πολύ αγνή. Μου έχει συμβεί να κάθομαι σε μία καφετέρια και να μου κάνει κάποιος κεφαλοκλείδωμα με το κινητό το χέρι και δεν ήταν ευχάριστο», όπως δήλωσε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η Έλλη Τρίγγου όμως σίγουρα ενοχλήθηκε από τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή. Και εκεί υπέστη ένα δεύτερο σοκ όπως αποκάλυψε: «Όταν μαθεύτηκε η προσωπική μου ζωή ήταν σοκ, αλλά κυρίως μία πραγματική περιέργεια, γιατί μπορεί να αφορούσε κάποιον αυτό το θέμα, που βρίσκω πληκτικό. Κατάλαβα ότι η προβολή της προσωπικής ζωής, είναι ένα ολόκληρο σύστημα που κάποιος τρέφει και τρέφεται και ότι στο χέρι μου είναι πόσο εγώ, θα δίνω χώρο».

Η ηθοποιός προφανώς αναφερόταν στα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον συνεργάτη και φίλο της Αργύρη Πανταζάρα.

https://www.instagram.com/p/CGhQIEGAYjK

Αποκάλυψε επίσης, πως αν δεν την είχε κερδίσει η υποκριτική, αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν ήδη στην Ινδία: «Στην Ισπανία ήρθα σε επαφή με την τέχνη σε πολλές μορφές της, γνώρισα το τσίρκο, μουσικούς του δρόμου, ζωγράφους, εικαστικούς, ζογκλέρ. Πάντα ονειρευόμουν να φύγω με ένα τσίρκο. Όταν έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό, την ημέρα που θα έβγαιναν τα αποτελέσματα εάν δεν περνούσα, θα έφευγα με καραβάνι στην Ινδία».

Έλλη Τρίγγου: Η Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες όπως δεν την έχεις ξαναδεί

https://www.instagram.com/p/CUU5YbmIw4D

Η Έλλη Τρίγγου, επιστρέφει στην τηλεόραση στα μέσα Ιανουαρίου με τη σειρά εποχής «Μάγισσα» στον ΑΝΤ1. Στο πλευρό της θα είναι ξανά ο Αναστάσης Ροιλός, το ταίρι της ως Νικηφόρος στις Άγριες Μέλισσες. Αλλά και η Κατερίνα Λέχου, ο Γιώργος Γάλλος και Νίκος Ψαρράς.