Η Σοφία Καρβέλα έκλεψε ένα quote που επιβεβαίωσε αυτό που είπε δύο μήνες πριν

Η Σοφία Καρβέλα έκλεψε ένα quote που επιβεβαίωσε αυτό που είπε δύο μήνες πριν

Η Καρβέλα είναι ένας πολύ ακομπλεξάριστος άνθρωπος και το δείχνει με κάθε τρόπο στους followers της.

Πολύ συχνά θα έχεις δει quotes να μοιράζονται στο Instagram. Και από προσωπική εμπειρία να το δεις, πάντα υπάρχουν ατάκες που θα σε κάνουν να ταυτιστείς με κάποιον τρόπο και θα καταλήξεις να τις κάνεις repost στο προφίλ σου. Αυτό ακριβώς κάνει συχνά-πυκνά και η Σοφία Καρβέλα.

Το story που έκλεψε η Σοφία Καρβέλα

Η 39χρονη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είναι ένας πολύ cool τύπος και της αρέσει να μιλάει πολύ αυθόρμητα στους followers της. Όταν, λοιπόν, βρήκε ένα quote που της άρεσε, κατευθείαν τους το έδειξε.

sofia_karvela_story_xaraktiras.jpg

«Μου αρέσει πως, όταν είμαι μαζί σου, δε χρειάζεται να προσποιηθώ ότι είμαι καλός άνθρωπος. Είναι εξαντλητικό», έλεγε το quote, με την Καρβέλα να σχολιάζει «Ο αγαπημένος μου τύπος».

«Οι καλοί άνθρωποι την πατάνε περισσότερο από αυτούς που δεν είναι καλοί»

Τον περασμένο Αύγουστο, ένα άλλο σχετικό quote κέντρισε την προσοχή της Σοφίας Καρβέλα, η οποία και το μοιράστηκε ξανά με το κοινό της προσθέτοντας το δικό της σχόλιο.

sofia_karvela_quote_zois2.jpg

«Αποφάσισε πώς θα συμπεριφερόταν ο άνθρωπος που θέλεις να γίνει και μετά συμπεριφέρσου με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα κι όταν είναι πάρα πολύ δύσκολο», έγραφε το quote.

Μόλις, λοιπόν, η Σοφία το εντόπισε, το έκανε repost, όχι, όμως, πριν προσθέσει το δικό της σχόλιο.

«Σε πολύ μικρή ηλικία, αποφάσισα ότι ήταν καταπληκτική ιδέα να συμπεριφέρομαι σαν ένας cool μ*****ς («cool d*ck»). Σκέφτηκα ότι οι καλοί άνθρωποι την πατάνε περισσότερο από τους όχι καλούς ανθρώπους. Και πιστέψτε με Mel και Tom (σ.σ. οι άνθρωποι στο αρχικό quote), επιμένω σε αυτό ακόμα κι όταν είναι πάρα πολύ δύσκολο», έγραψε στην απάντησή της, θυμίζοντας στο κοινό της ότι θα είναι πάντα ο cool τύπος που του συστήθηκε.

Τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που μπορεί να της κάνουν, δεν τα αποφεύγει αλλά τα αντιμετωπίζει και τα σχολιάζει όπως αυτά είναι.

Πάλι τον Αύγουστο, η Καρβέλα έδειξε μερικά από τα πολύ αγενή σχόλια που δέχτηκε σχετικά με τα κιλά της τρολάροντάς τα.

sofia_karvela_sxolia.jpg

«Πολύ αδύνατη και δυστυχώς έχει φύγει το σκίνι εδώ και πολλά χρόνια», έγραφε ένα σχόλιο με την ιδρύτρια fashion brand να απαντά: «Ναι Σπυριδούλα! Πες τααα». Παράλληλα, έκανε και τη μετάφραση στα Αγγλικά για να καταλάβει το ξενόγλωσσο κοινό της τι έχει ειπωθεί.