Όλες οι φορές που η Σοφία Καρβέλα έδειξε τους γιους της και μαζί πόσο της μοιάζουν

Όλες οι φορές που η Σοφία Καρβέλα έδειξε τους γιους της και μαζί πόσο της μοιάζουν

Ο Νίκος και ο Νέστορας μοιάζουν πολύ στη μαμά τους και υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Η Σοφία Καρβέλα έχει αποκτήσει δύο υπέροχους γιους με τον Θανάση Πανουργιά, τους οποίες δείχνει συχνά σε αναρτήσεις της στο Instagram. Η 39χρονη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα απολαμβάνει να έχει κοινές ασχολίες με τον Νίκο και τον Νέστορα, τους οποίους έχει μυήσει μέχρι και στην αγαπημένη της yoga.

Αυτό, ωστόσο, που παρατηρεί κανείς κοιτώντας τα παιδιά είναι η ομοιότητά τους με τη Σοφία στα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ειδικά στα χείλη και στα μάτια.

Δες εδώ, για παράδειγμα:

Η γνωριμία της Σοφίας Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά και ο έρωτάς τους

Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών. Ο έρωτάς τους ήταν μεγάλος και οδήγησε τον Απρίλιο του 2015 σε έναν πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη σε κλειστό κύκλο, με κουμπάρους τον Ευάγγελο Μπούση και τον Ιωάννη Πάππο.

https://www.instagram.com/p/CbzvwWzuZdJ

Το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο το 2013 τον πρώτο του γιο και τρία χρόνια μετά ήρθε στη ζωή τους και ο δεύτερος.

https://www.instagram.com/p/CYJ5a6zOyOD

Στο ενδιάμεσο της σχέσης τους, υπήρχαν δυσκολίες, με έναν χωρισμό το 2007 και άλλον έναν για τον οποίο η Σοφία ενημέρωσε το κοινό της στο Instagram.

«Τον γνώρισα όταν ήμουν 19 κι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για μένα. Μετά εκείνος έβαλε σκοπό να με καταστήσει έγκυο. Δύο φορές. Επειδή είμαι πολύ καλύτερη μαμά απ’ ό,τι σύζυγος και με κάποιον τρόπο το ήξερε. Έχουμε μία όμορφη ζωή και μπορούμε να είμαστε οι αληθινοί μας εαυτοί όταν είμαστε ο ένας κοντά στον άλλο, οπότε λειτουργεί. Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (αφού πήραμε διαζύγιο). Είναι αυτός ο τύπος. Κι είναι ο δικός μου τύπος. Τον αγαπώ», έγραψε.

Η Σοφία Καρβέλα δείχνει τα αγενή σχόλια που της κάνουν για ένα θέμα που ακούει πάντα κακή κριτική