Δέκα χρόνια γάμου γιορτάζουν ο Justin Timberlake και η Jessica Biel και έγινε η αποκάλυψη

Πατούλια Κατερίνα
Δέκα χρόνια γάμου γιορτάζουν ο Justin Timberlake και η Jessica Biel και έγινε η αποκάλυψη

Και δέκα χρόνια γάμου συμπλήρωσαν και ευχές έστειλαν και το μυστικό του καλοκαιριού που πέρασε μας αποκάλυψαν.

Στις 19 Οκτωβρίου 2012, στο Fasano της Ιταλίας, ο Justin Timberlake παντρευόταν την αγαπημένη του Jessica Biel ενώπιον 100 καλεσμένων ενώ η Jessica έφερε τρία χρόνια μετά στον κόσμο τον πρώτο τους γιο Sileas και πριν δύο τον γιο τους Phineas.

«Δέκα χρόνια δεν είναι αρκετά»

Και μπορεί να πέρασαν 10 χρόνια, η αγάπη όμως δεν περνάει για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood που μας κάνει να πιστεύουμε στην αληθινή αγάπη. Για να γιορτάσει την επέτειο αυτή, ο 41χρονος τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με την Jessica, τονίζοντας πως δέκα χρόνια δεν του αρκούν, ενώ εκείνη προτίμησε να δημοσιεύσει δικές της πόζες τονίζοντας πως το να είναι παντρεμένη με εκείνον είναι μια περιπέτεια ζωής.

https://www.instagram.com/p/Cj62AWGsOID

Στα stories της βέβαια η 40χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως μια συγκεκριμένη πόζα με εκείνη ντυμένη στα λευκά είναι από το πάρτι για την ανανέωση όρκων του ζευγαριού που έλαβε χώρα στην Ιταλία. Ο φακός των παπαράτσι είχε εντοπίσει την Biel με τον Timberlake στη Σαρδηνία να κάνουν μπάνιο μαζί αλλά κανείς δεν ήξερε πως επέστρεψαν στην Ιταλία για ένα ακόμα γαμήλιο πάρτι.

https://www.instagram.com/p/Cj6XYb_v5c5

Το πιο ωραίο πάντως είναι πως σε αυτή την τελετή, η Biel δεν φόρεσε ξανά ροζ, όπως εκείνο το iconic νυφικό της αλλά ντύθηκε στα λευκά με την υπογραφή του Giambattista Valli όπως και πριν δέκα χρόνια.

Λίγο πριν την επέτειο δέκα χρόνων γάμου, η Jessica Biel και ο Justin Timberlake κάνουν διακοπές

jessicabiel_2952922091616235971.jpg

Το σκάνδαλο του 2019

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός φαίνεται πως άφησαν για πάντα πίσω τους το σκάνδαλο εκείνο με την συνάδελφο του Timberlake, όπου ο φακός τον είχε εντοπίσει να περπατά χέρι – χέρι με την Alisha Wainwright από την ταινία Palmer τον Νοέμβριο του 2019. Ο Timberlake είχε ζητήσει τότε συγνώμη δημόσια από την Jessica ενώ λίγους μήνες αργότερα υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους.

«Μένω μακριά από τα κουτσομπολιά όσο μπορώ, αλλά για την οικογένειά μου θεωρώ σημαντικό να ξεκαθαρίσω το τοπίο γιατί οι φήμες πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ. Πριν από μερικές εβδομάδες υπέπεσα σε ένα σφάλμα – αλλά για να ξεκαθαρίσω – τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε εμένα και την συμπρωταγωνίστριά μου.

Ήπια λιγάκι παραπάνω εκείνο το βράδυ και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα. Ζητάω συγγνώμη από την εκπληκτική μου σύζυγο και το γιο που τους έφερε σε δύσκολη θέση και είμαι συγκεντρωμένος στο να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που μπορώ. Αυτή η συμπεριφορά μου δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Είμαι υπερήφανος που δουλεύω για το «Palmer». Ανυπομονώ να κάνουμε την ταινία και είμαι ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα την δει» είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά ο Justin Timberlake.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Ιανουάριο του 2007 και παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2012.