H Παντούση επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Παπαζήση αλλά οι φωτογραφίες τους είχαν «μιλήσει» καιρό πριν

H Παντούση επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Παπαζήση αλλά οι φωτογραφίες τους είχαν «μιλήσει» καιρό πριν

Η 31χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν. Οι φωτογραφίες της με τον Ιωάννη Παπαζήση, ο ρόλος στο «Σμύρνη μου αγαπημένη» και η δημιουργία οικογένειας.

Η Αναστασία Παντούση είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της που απασχολεί έντονα τον Τύπο τους τελευταίους μήνες για τους ρόλους αλλά και την προσωπική της ζωή. Συμμετοχές όπως αυτή στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη αλλά και στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» εκτόξευσαν τη φήμη της και την έκαναν ευρέως γνωστή στο κοινό.

Ολοένα και περισσότερα ήταν τελευταία τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης είναι ζευγάρι. Οι δυο ηθοποιοί δεν είχαν μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα ανοιχτά για τη σχέση τους αφού έχουν επιλέξει να κρατούν τις πιο προσωπικές τους στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αναστασία Παντούση μόλις παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

Η 31χρονη ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτσώκα και παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι σε σχέση με τον Ιωάννη Παπαζήση.

«Είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Αναστασία Παντούση.

Οι πόζες της Αναστασίας Παντούση με μαγιό είναι «Όνειρο Θερινής Νυκτός»

Οι κοινές τους φωτογραφίες

Το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει αρκετές κοινές εμφανίσεις σε πρεμιέρες και events, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνουν το δεσμό τους.

«Δεν απαντάω καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλο άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Ιωάννης Παπαζήσης σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο Oneman.gr, η Αναστασία Παντούση είχε παραδεχθεί πως είναι κρυφο-ρομαντική και ζηλιάρα: «Τελικά, μεγαλώνοντας, έχω καταλάβει ότι μάλλον αυτό είμαι. Αν και το κρύβω και από τον ίδιο μου τον εαυτό. Μάλλον γιατί δε θέλω να πληγωθώ. Γιατί μια χαρά ακούγεται στα χαρτιά το κεραυνοβόλο της υπόθεσης. Αλλά, στην πραγματικότητα, όλο αυτό το κατακούτελο, πόση διάρκεια μπορεί όντως να έχει;

Είμαι πολύ ζηλιάρα. Και έντονη, όσον αφορά τους καβγάδες. Έχω τραβήξει χειρόφρενο και έχω αρχίσει να χτυπιέμαι από τα νεύρα στο τιμόνι. Φαντάσου, για να στο κάνω εικόνα, το τέρας της Τασμανίας μέσα σε ένα αμάξι. Προφανώς δεν ξεφεύγω με το παραμικρό. Πρέπει να με βγάλει εντελώς εκτός ορίων ο άλλος. Ας μην το αναλύσουμε, όμως, άλλο. Ας πούμε απλά ότι κάποιος σίγουρα δε βαριέται ποτέ μαζί μου. Η αλήθεια είναι ότι βιώνω τα πάντα έντονα, στο πετσί μου. Θέλω ένταση στη ζωή μου».

Η συμμετοχή στο «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Η 31χρονη υποδύθηκε την Λευκοθέα, κόρη της Μιμής Ντενίση στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» και κέρδισε πολύ θετικά σχόλια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο savoirville.gr η Αναστασία Παντούση ανέφερε για το ρόλο της: «Τη Λευκοθέα τη χαρακτήρισα από την πρώτη στιγμή ως αερικό. Μια πεταλούδα που είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει. Σε μια ηλικία που όλα φαίνονται δυνατά και η πρώτη αγάπη φαντάζει κι αυτή παντοτινή. Ελεύθερο πνεύμα, εκεί τη συναντώ και εγώ. Όμως οι συνθήκες την προσγειώνουν απότομα και μέσα σε μια μέρα γκρεμίζεται όλος της ο κόσμος».

https://www.instagram.com/p/CRooiPuqUgD

Πηγή κεντρικής: ndp