Αντιγόνη Ψυχράμη - Δημήτρης Μακαλιάς: Οι ετοιμασίες για το δωμάτιο της κόρης τους & το υπέροχο σπίτι

Αντιγόνη Ψυχράμη - Δημήτρης Μακαλιάς: Οι ετοιμασίες για το δωμάτιο της κόρης τους & το υπέροχο σπίτι

To ζευγάρι και ο γιος τους ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας στο πιο cozy διαμέρισμα.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, αφού η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κυοφορώντας κοριτσάκι. Το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον 5χρονο Χάρη ο οποίος ανυπομονεί να γνωρίσει την αδερφούλα του.

Οι ετοιμασίες του βρεφικού δωματίου

Το απόγευμα της Πέμπτης (20/10), ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ότι έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το βρεφικό δωμάτιο. Ο γιος τους είχε ενεργό ρόλο αφού πήρε το πινέλο και έβαψε επιτυχώς τον τοίχο ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν θα έρθει στο σπίτι η νεογέννητη αδερφή του.

https://www.instagram.com/p/Cj8JpeLsEur

H Ειρήνη Ψυχράμη ξέρει τι ζητάει και το βρήκε στο πλευρό του Λάμπρου Κτεναβού

«Ετοιμαζόμαστε οικογενειακώς! Και ο μεγάλος αδερφός βάζει τις τελευταίες πινελιές στο δωμάτιο της μικρής», έγραψε στην ανάρτησή του ο 41χρονος.

Το σπίτι Μακαλιά-Ψυχράμη θα σε εμπνεύσει

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους στο οποίο περνούν πολύ χρόνο με τον 5χρονο γιο τους, Χάρη.

Αν κρίνουμε από τα post τους, το ζευγάρι διαθέτει υψηλή αισθητική και έχει δημιουργήσει ένα άνετο, cozy και φωτεινό σπίτι. Η διακόσμηση του χώρου είναι απλή, σύγχρονη αλλά απόλυτα διαχρονική. Στο σπίτι τους πρωταγωνιστούν οι γήινοι τόνοι με το μπεζ και το γκρι χρώμα να κάνουν έντονη την παρουσία τους.

https://www.instagram.com/p/Cjnjnw8K46o

Οι μοντέρνες πινελιές απαρτίζονται από μερικούς ιδιαίτερους πίνακες, κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες, λαμπάκια και φωτιστικά. Μεγάλοι αναπαυτικοί καναπέδες σε λευκό χρώμα ολοκληρώνουν επιτυχώς τη ζεστή ατμόσφαιρα και αποτελούν αγαπημένο σημείο ξεκούρασης για όλη την οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CWi88g_q2Xa

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς αγαπούν τη γυμναστική γι' αυτό διαθέτουν δωμάτιο με όργανα αερόβιας γυμναστικής, στο οποίο έχουν ποζάρει αρκετές φορές. Τέλος, η μεγάλη, φωτεινή βεράντα του σπιτιού ενδείκνυται για Κυριακάτικα brunch ή οικογενειακά τραπέζια με φίλους.

Eν μέσω καραντίνας το διάσημο ζευγάρι «άνοιξε το σπίτι του» στη νέα διαδικτυακή εκπομπή του Χρήστου Ανθόπουλου στο YouTube με τίτλο «Μπαίνουμεεεεε σπίτι». Η Αντιγόνη και ο Δημήτρης μας έδωσαν μια μικρή γεύση από τον χώρο τους, δείχνοντάς μας αρκετά σημεία του μοντέρνου διαμερίσματός τους.

Ο γάμος στην Παλαιά Φώκαια και ο ερχομός του γιου τους, Χάρη

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ρομαντική τελετή δίπλα στη θάλασσα, στην Παλαιά Φώκαια. Κουμπάροι τους ήταν η Νάντια Κοντογεώργη και ο Λάμπρος Φισφής, ενώ παρανυφάκι στον γάμο ήταν η κόρη του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, η μικρή Αέλια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015, με τους δυο τους να γίνονται γονείς για πρώτη φορά στις 2 Οκτωβρίου του 2017 και να αποκτούν τον γιο τους, τον Χάρη.

Πριν μερικούς μήνες ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε δηλώσει για τη σχέση του με την Αντιγόνη και την πιθανότητα απόκτησης δεύτερου παιδιού: «Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή για να μην αλλάξει ο ερχομός του παιδιού τη σχέση μας. Η Αντιγόνη είναι η καλύτερή μου φίλη. Ταιριάξαμε τις διαφορετικότητές μας. Νιώθουμε έτοιμοι να αποκτήσει ο Χάρης αδερφάκι. Η επιθυμία μου σχετίζεται με το γεγονός ότι έχασα τον αδερφό μου».

Πηγή κεντρικής: antigoni_psichrami