H Ειρήνη Ψυχράμη ξέρει τι ζητάει και το βρήκε στο πλευρό του Λάμπρου Κτεναβού

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Ειρήνη Ψυχράμη ξέρει τι ζητάει και το βρήκε στο πλευρό του Λάμπρου Κτεναβού

Το πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ του ερωτευμένου ζευγαριού που παντρεύτηκε και βάπτισε τον γιο του. Το πριγκιπικό look της νύφης και το εναλλακτικό outfit του τηλεοπτικού Οσμάν από το Κόκκινο Ποτάμι. Hi five, Ειρήνη! 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι αδερφές Ψυχράμη. Η Αντιγόνη Ψυχράμη μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της ωστόσο προηγήθηκε ένα ακόμη χαρμόσυνο γεγονός, ο γάμος της αδερφής της, Ειρήνης την οποία γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια από τη συμμετοχή της στo γυναικείο συγκρότημα Hi-5.

Η Ειρήνη Ψυχράμη και ο Λάμπρος Κτεναβός ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μεσημέρι του Σαββάτου (17/9) στην Πλατανιώτισσα Αχαΐας και η εγκυμονούσα ήταν εκείνη που μοιράστηκε πρώτη φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή στο Instagram.

Ο γάμος Ψυχράμη-Κτεναβού και η βάπτιση του γιου τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους. Ο θρησκευτικός γάμος συνοδεύτηκε από τη βάπτιση του γιου τους ο οποίος πήρε το όνομα Χρήστος.

Το 2019 η Ειρήνη Ψυχράμη και ο τηλεοπτικός Οσμάν από το Κόκκινο Ποτάμι, Λάμπρος Κτεναβός, κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον μονάκριβο γιο τους. Το ζευγάρι, όπως είχε αποκαλύψει σε τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη, γνωρίστηκε το 2018 και η εγκυμοσύνη ήρθε πολύ απρόσμενα.

https://www.instagram.com/p/Ciqrfb8IPm8

Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη έχουν τριπλή χαρά στο σπίτι τους πριν υποδεχθούν το νέο μέλος

«Είμαστε έναν χρόνο μαζί. Η εγκυμοσύνη ήρθε πάρα πολύ νωρίς, αλλά αβίαστα. Το θέλαμε το μωρό και λέγαμε όταν έρθει, καλώς να ‘ρθε. Έκανα τεστ, βγήκε θετικό και έπαθα σοκ. Πήρα τηλέφωνο τον Λάμπρο και του είπα ''Καλημέρα, είμαι έγκυος''. Έμεινε άναυδος!», είχε δηλώσει παλαιότερα η τραγουδίστρια.

«Δεν κάναμε ουσιαστικά γάμο, περιμέναμε τυπικά ότι θα πάμε στο δημαρχείο να βάλουμε τις υπογραφές μας για να είναι το παιδί μας σωστό, αναγνωρισμένο και καλυμμένο από όλες τις απόψεις», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Λάμπρος Κτέναβος.

«Μου άνοιξε το κουτάκι και είπα κατευθείαν ναι. Η ζωή με τον γιο μου είναι φωτεινή και όμορφη», είχε εξομολογηθεί η Ειρήνη Ψυχράμη σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Super Κατερίνα.

https://www.instagram.com/p/Cim_f42ooHH

Η νύφη επέλεξε ένα ολόλευκο off shoulder νυφικό Ματίνα Μέγκλα, με elegant διαφάνεια στα μανίκια. Είχε εντυπωσιακό μπούστο τύπου sweetheart και αέρινη άλφα γραμμή. Το λιτό πέπλο συμπλήρωσε ιδανικά το minimal updo που επέλεξε για τα μαλλιά της το οποίο είχε μακριά μανίκια, εντυπωσιακή πλάτη και πολύ μακριά ουρά.

https://www.instagram.com/p/ChASXtnoVns

Νονά του μικρού Χρήστου ήταν η ηθοποιός Φαίδρα Δρούκα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους.

Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία

Το γνωστό ζευγάρι και ο γιος τους μένουν σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα, στο οποίο έχουν βάλει τις προσωπικές τους πινελιές. Μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικές από τις αγαπημένες τους γωνιές όπως είναι το σαλόνι και το παιδικό δωμάτιο του γιου τους.

Πηγή κεντρικής: irena_psych