Η Δέσποινα Βανδή αντέδρασε με τον πιο ωραίο τρόπο στο beef ανάμεσα σε Καινούργιου και Μουτίδου

Πατούλια Κατερίνα
Η Δέσποινα Βανδή αντέδρασε με τον πιο ωραίο τρόπο στο beef ανάμεσα σε Καινούργιου και Μουτίδου

Ένα σταθερό ποστ της Κατερίνας Καινούργιου αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή, ένα story της Σοφίας Μουτίδου και ένα beef για το πόσο τελικά στηρίζουν οι γυναίκες η μία την άλλη. 

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο πλατό του Just the 2 of Us, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε βράδυ Σαββάτου και έσπευσε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, δηλώνοντας βανδικιά για μια ζωή.

Κάπου εκεί ξεκίνησε ένα beef το οποίο χειρίστηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο μόνο η Δέσποινα Βανδή.

Τι ακριβώς συνέβη όμως:

https://www.instagram.com/p/CkBwOKSLuL1

Τη φωτογραφία της Δέσποινας με την Κατερίνα έκανε στόρι η πάντα καυστική Σοφία Μουτίδου γράφοντας: Λίγο ακόμα πρέπει. Χωρίς να εξηγεί τι ακριβώς εννοεί η κωμικός προκάλεσε την οργή της Καινούργιου, η οποία απάντησε, όπως συνηθίζει να κάνει στα κακόβουλα σχόλια εναντίον της, κάνοντας στόρι στο στόρι και ζητώντας εξηγήσεις για τον τρόπο που δεν κάνει support στη γυναικεία αλληλεγγύη.

Η Μουτίδου απάντησε αρχικά στο στόρι του στόρι, τονίζοντας πως δεν είπε τίποτα κακό:

«Δεν με ενόχλησε τίποτα, έβαλα απλά έναν τίτλο, εσείς δεν βάζετε τίτλους κάθε μέρα σε όλους και σε όλα; Η αλληλεγγύη η δική σας πού είναι».

Η Καινούργιου συνέχισε με το δίδαγμα της μητέρας της πάντα να στηρίζει τις υπόλοιπες γυναίκες για να πάρει βίντεο απάντηση από τη Μουτίδου με την εξής επισήμανση:

«Για δες τι μπορεί να γεννήσει μια φωτό με έναν τίτλο,σχεδόν στα όρια του φιλοσοφικού,σε δημοκρατικό καθεστώς! Κ μην ξεχνάμε ε, σαπορτ γκερλς, αλλά επιλεκτικά».

https://www.instagram.com/p/CkCVyO8oT3J

Το Twitter πάντως, είχε βγάλει ετυμηγορία, ερμηνεύοντας το story της Μουτίδου ως μομφή της κωμικού στις πλαστικές που η ίδια βλέπει να έχουν κάνει οι δύο γυναίκες.

Πάντως στο βίντεό της η Μουτίδου δεν αναφέρεται πουθενά στη Δέσποινα Βανδή, η οποία έκανε την πιο σοφή κίνηση: Έκανε share την κοινή πόζα με την Κατερίνα, βάζοντας δύο καρδιές.

Τι θα γίνει λοιπόν αν μπλεχτείς σε ένα beef δημόσια με stories;

Σίγουρα δεν θα εξυπηρετήσεις τη γυναικεία αλληλεγγύη. Σίγουρα δεν έχει σημασία να έχεις δίκιο ή άδικο. Η Μουτίδου, ούτε έκανε ταγκ την Καινούργιου, ούτε έγραψε κάτι υποτιμητικό. Η Μουτίδου, ας μην γελιόμαστε, ήθελε να πικάρει την Καινούργιου για τις πλαστικές, αυτό γράφουν τα σχόλια στο Twitter, αυτό άφησε να εννοηθεί.

DESPOINA3.JPG

Η Δέσποινα ξέρει απλά πως το να μπλέξει σε μια τέτοια στιχομυθία δεν εξυπηρετεί ούτε την ίδια, ούτε τις γυναίκες, ούτε και τη δική της προσωπική ευτυχία. Αν η ίδια είναι χαρούμενη με την εικόνα της- το είδαμε χτες βράδυ στο Just, το πώς καμάρωνε και για το ρούχο και για την εμφάνισή της- καμία Μουτίδου δεν θα την πτοήσει.