Η Άννα Βίσση έχει βρει το μυστικό για να είσαι κολλητή με τον πρώην σου - Ιδού η απόδειξη

Η Άννα Βίσση έχει βρει το μυστικό για να είσαι κολλητή με τον πρώην σου - Ιδού η απόδειξη

Η Άννα Βίσση βγήκε για φαγητό με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και με την νυν σύντροφό του.

Έχουμε ξαναμιλήσει πολλές φορές για τις σχέσεις μεταξύ πρώην συντρόφων. Έχουμε σχολιάσει πόσο απίστευτο φαντάζει μερικές φορές ένα ζευγάρι να καταφέρνει μετά από χρόνια σχέσης να αποκτά μία καθαρά φιλική σχέση, σε σημείο που όχι απλά δεν ενοχλείται αλλά απολαμβάνει να βλέπει τις θετικές εξελίξεις στην ερωτική ζωή του άλλου. Και πραγματικά, αν και σπάνιο, είναι πολύ ωραίο να συμβαίνει.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας είναι η περίπτωση της Άννας Βίσση με τον πρώην της, Νίκο Καρβέλα. Η 64χρονη τραγουδίστρια και ο 71χρονος συνθέτης γνωρίζονται το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, παντρεύτηκαν το 1983, οπότε και απέκτησαν και την κόρη τους, Σοφία, και χώρισαν το 1992. Έκτοτε, παραμένουν οι καλύτεροι φίλοι, οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CjUDmeoKzYf

Η κοινή έξοδος της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα και τη σύντροφό του

Το βράδυ της Κυριακής, η Άννα Βίσση έκανε ένα story από την έξοδό της σε γνωστό εστιατόριο. Δίπλα της καθόταν ο Μπάμπης Στόκας, με τον οποίο συνεργάστηκε το 2021 για το τραγούδι «Κι όμως δεν τελειώνει», και απέναντι βρισκόταν ο Νίκος Καρβέλας με τη νυν σύντροφό του και τραγουδίστρια, Έλενα Φερεντίνου, δείχνοντας τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν όλοι.

Η 32χρονη Φερεντίνου φέτος έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί του συνθέτη (σ.σ. Το δεύτερο, ο Ανδρέας, είναι με την Αννίτα Πάνια), ενώ η πρώτη τους δημόσια έξοδος είχε γίνει το 2019 και, μάλιστα, στο κέντρο που τραγουδούσε η Βίσση.

Η Φερεντίνου και ο Καρβέλας συνεργάστηκαν επαγγελματικά για το τραγούδι «Δεν πάει καλά το παιδί», του οποίου τη μουσική και τους στίχους έχει επιμεληθεί ο διάσημος συνθέτης.

Η Άννα Βίσση είναι φίλη και με την Αννίτα Πάνια

Αντίστοιχα καλή σχέση έχει η Άννα Βίσση και με με την Αννίτα Πάνια και, μάλιστα, η μία κάνει σχόλια στην άλλη.

«Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση όχι», έχει δηλώσει η Πάνια.

Αν αναρωτιέσαι πώς τα έχουν καταφέρει τόσο καλά, το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι η Βίσση, μόλις τελειώνει μία σχέση, παύει να έχει το εγωιστικό στοιχείο που βασανίζει πολλούς. Έτσι κι εφόσον μεταξύ τους δεν υπάρχει πια κάτι ερωτικό, μπορεί να χαρεί για τον άλλον.