Η Ελένη Βαΐτσου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Ο γάμος, τα «καμπανάκια» και ο Αλέξης Γεωργούλης

Η Ελένη Βαΐτσου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Ο γάμος, τα «καμπανάκια» και ο Αλέξης Γεωργούλης

Η ηθοποιός μίλησε για τις απόψεις της σχετικά με τα τετριμμένα θέματα που μπορεί να ρωτήσουν μία γυναίκα.

Η Ελένη Βαΐτσου επιστρέφει στην τηλεόραση με το σίριαλ «Η δική μας οικογένεια» και αυτές τις μέρες το κοινό έχει την ευκαιρία να μάθει περισσότερα πράγματα για τη ζωή και τα επαγγελματικά της.

Χτες, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, η 36χρονη ηθοποιός επισκέφτηκε την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, πως της χρωστούν χρήματα από δουλειά που έκανε. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Βαΐτσου πήγε και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», όπου και συζήτησε το θέμα του γάμου και της μητρότητας καθώς και ένα αστείο περιστατικό που αφορά στον Αλέξη Γεωργούλη.

https://www.instagram.com/p/CkLlz-ZN-zY

Η Ελένη Βαΐτσου δε σκέφτεται καθόλου τον γάμο

«Όχι, δεν το σκέφτομαι. Σοβαρή πρόταση γάμου δε μου έχει γίνει. Για πλάκα, ναι. Ατακούλες και μεγάλες δηλώσεις που από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Δε γίνεται να τα πάρω σοβαρά αυτά τα πράγματα και καλά κάνω εν τέλει. Δε με ενδιαφέρει να πέσει κάτω και να γονατίσει. Δε με ενδιαφέρουν αυτά τα πατροπαράδοτα πράγματα. Είμαι πολύ απλός άνθρωπος. Νομίζω ότι, εάν έρθει η στιγμή που το timing είναι σωστό και που είμαι με έναν άνθρωπο και θέλουμε τα ίδια πράγματα, θα το καταλάβουμε, θα το συζητήσουμε και πολύ απλά θα αποφασίσουμε ό,τι είναι να αποφασίσουμε. Το σημαντικότερο είναι η συντροφικότητα και το να είσαι ok εκεί που είσαι»

Δεν πιστεύει στα καμπανάκια

«Δεν πιστεύω σε καμπανάκια. Η καμπάνα είναι αυτό που σου πιπιλάνε τα αυτιά και σου λένε ‘Πόσο είσαι; Έχεις μεγαλώσει. Πότε θα κάνεις παιδιά; Πότε θα κάνεις οικογένεια; Πότε θα δούμε εγγονάκια;’ Μέσα μου δεν έχω νιώσει ότι θέλω, γιατί μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να είμαι με κάποιον που το θέλει και μου το βγάζει. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που ξέρουν από πολύ μικρή ηλικία ότι θέλουν να γίνουν μάνες. Είναι στον άνθρωπο, είναι στον χαρακτήρα, είναι στους στόχους, στο πώς μεγαλώνεις, στο τι έχεις στο μυαλό σου»

Είχε μία αφίσα του Αλέξη Γεωργούλη πάνω από το κρεβάτι της

«Η αφίσα του Γεωργούλη ήταν πάνω από το κρεβάτι μου. Ήταν από το ‘Είσαι το Ταίρι μου’. Τότε είχε βγει, είχε γίνει χαμός κι εγώ ήμουν στο Γυμνάσιο. Δεν ξέρω αν του το έχω πει και γνωριζόμαστε. Όταν τον γνώρισα, είχε όλο απομυθοποιηθεί στο μυαλό μου, ήμουν μεγάλη, δεν είχε πολύ νόημα. Πιο πριν ήταν ο DiCaprio από τον ‘Τιτανικό’»