Η γιορτή του εγγονού Νέστορα έφερε στην Άννα Βίσση μνήμες από τον μπαμπά της

Μαρία Ροδίτη
Η γιορτή του εγγονού Νέστορα έφερε στην Άννα Βίσση μνήμες από τον μπαμπά της

Η απόλυτη Ελληνίδα star Άννα Βίσση είναι super γιαγιά και χθες (27/10) γιόρτασε με τον ωραιότερο τρόπο τον εγγονό της, Νέστορα. Θυμήθηκε, όμως, και τον αείμνηστο μπαμπά της, που έφυγε από τη ζωή το 2012.

Στις 27 Οκτωβρίου γιορτάζει ο Άγιος Νέστορας και μπορεί να μην είναι μια πολύ συνηθισμένη γιορτή, αλλά για το σπίτι της Άννας Βίσση είναι μεγάλη μέρα η συγκεκριμένη. Γιατί; Διότι γιορτάζει ο εγγονός της, ο μικρός γιος της Σοφίας Καρβέλα, που ονομάζεται Νέστορας.

Ο Νέστορας έχει πάρει το όνομά του από τον προπάππου του, δηλαδή τον μπαμπά της Άννας Βίσση, που έφυγε από τη ζωή το 2012. Και η χθεσινή μέρα ήταν αφορμή για την απόλυτη Ελληνίδα star να θυμηθεί τον αείμνηστο μπαμπά της, αλλά και να δείξει για ακόμη μια φορά πόσο λατρεύει τα εγγόνια της και πόσο super γιαγιά είναι.

Η Άννα Βίσση έχει βρει το μυστικό για να είσαι κολλητή με τον πρώην σου - Ιδού η απόδειξη

Οι ευχές της Άννας Βίσση στον εγγονό της Νέστορα και το #tb με τον μπαμπά της

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (27/10) η Άννα Βίσση έκανε 2 Insta Stories για να ευχηθεί στον εγγονό της και γιο της Σοφίας Καρβέλα, Νέστορα, που είχε την ονομαστική του εορτή. Στο πρώτο story η τραγουδίστρια ποζάρει και με τα δύο εγγόνια της, τον Νίκο και τον Νέστορα σε ένα πολύ fun στιγμιότυπο κι έχει γράψει: «Χρόνια πολλά Νέστορα και μπαμπά…».

giorti_nestora.jpg

Και στο επόμενο Insta Story, η τραγουδίστρια τιμά τον αείμνηστο πατέρα της Νέστορα, που χθες θα γιόρταζε, με μια φωτογραφία στην αγκαλιά του από τα παλιά. Όπως βλέπεις, το στιγμιότυπο είναι από παλαιότερη δεκαετία όταν η Άννα Βίσση είχε καστανά και πολύ σγουρά μαλλιά.

vissi_nestoras.jpg

Η αδυναμία της Άννας Βίσση στα εγγόνια της και η απώλεια του μπαμπά της

Η Άννα Βίσση είναι μια super γιαγιά που έχει τρελή αδυναμία στα εγγόνια της. Η τραγουδίστρια λατρεύει τον 9χρονο Νίκο και τον 6χρονο Νέστορα, τους γιους της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα και του συζύγου της, Θανάση Πανουργιά. Γι’ αυτό, άλλωστε, φροντίζει όποτε βρίσκει χρόνο να ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη όπου ζουν και να τους επισκέπτεται, αλλά και να κάνει διακοπές μαζί τους όταν εκείνοι έρχονται στην Ελλάδα. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που έχουμε δει γιαγιά με εγγόνια να ποζάρουν μαζί σε πολύ fun και cute στιγμές τους.

Η απόλυτη Ελληνίδα star έχει γενικότερα πολύ στενούς δεσμούς με την οικογένειά της. Έτσι είναι και με τη μητέρα της, Σοφία, αλλά έτσι ήταν και με τον μπαμπά της, Νέστορα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει στο Instagram παλιές φωτογραφίες των γονιών της από ευτυχισμένες στιγμές τους αλλά και της ίδιας με εκείνους.