Ένα βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη βρήκε στήριξη από τον Στέφανο Ξενάκη ως τη Μαίρη Συνατσάκη

Πατούλια Κατερίνα
Ένα βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη βρήκε στήριξη από τον Στέφανο Ξενάκη ως τη Μαίρη Συνατσάκη

Ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης ζήτησε από τους ακόλουθούς του να κάνουν share το βίντεο με το ξέσπασμα του Θανάση Ευθυμιάδη από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η εκπομπή του Θανάση Ευθυμιάδη Ρίζες στο Mega, θα εξερευνήσει σήμερα το ζήτημα Παιδί. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής πια, που καταπιάστηκε με τη θεματική της Ελευθερίας και του Χορού κατόπιν, έρχεται το Σάββατο αυτό να καταπιαστεί με τα παιδιά.

Ο ίδιος ο Θανάσης Ευθυμιάδης, για να μιλήσει για το επόμενο επεισόδιο της εκπομπής του, δημοσίευσε ένα viral βίντεο από την εμφάνισή του στη Φαίη Σκορδα πριν δύο χρόνια, όταν ακόμα ήταν παρουσιάστρια στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Για τα Παιδιά»


«Τα παιδιά είναι το αύριο αυτού του πλανήτη
και γονείς τους είμαστε όλοι μας,
όχι μόνο οι βιολογικοί τους γονείς.
Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις αξίες και τις προτεραιότητες που θα (προσπαθήσουμε να) τους αφήσουμε κληρονομιά.
Η ουσιαστική επαφή όμως,
παιδιών και μεγάλων,
τις περισσότερες φορές δεν επιτυγχάνεται...
κάτι λείπει...

Τι κάνει τελικά ένα παιδί ευτυχισμένο;

Οι άνθρωποι που θα συναντήσω στο επεισόδιο "ΠΑΙΔΙ ", στη σειρά ντοκιμαντέρ Ρίζες, θα μας μυήσουν σε μία διαφορετική προσέγγιση, που θα βοηθήσει τα δύσκολα να γίνουν εύκολα...

Σάββατο 13.40 στο @megatvcom
Σε όσους δεν είναι βολική αυτή η ώρα, μπορείτε να δείτε τα επεισόδια στο Mega web tv, εκπομπές ψυχαγωγία.

Σκηνοθεσία :Μιχάλης Αριστομενοπουλος, Νίνα Μαρία Πασχαλίδου.
Παραγωγή :Whiteroom

*Το βίντεο είναι από παλιότερη συνέντευξή μου στη Φαίη Σκορδά
και ευχαριστώ όσους το αναδημοσιεύουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ευθυμιάδης και δέχτηκε ένα κύμα αγάπης από ακόλουθούς του και celebs.

https://www.instagram.com/p/CkNfT5sI5aH

Ανάμεσά τους, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Σάββας Πούμπουρας αλλά και ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης, ο οποίος όχι μόνο σχολίασε το post του Θανάση αλλά το έκανε και ο ίδιος ποστ γράφοντας χαρακτηριστικά:

paidia.JPG

«Επιτέλους κάποιος να τα πει με το όνομα τους. Παράκληση σε όποιον μπορεί να το κοινοποιήσει. Για μένα το συγκεκριμένο βιντεακι είναι μανιφέστο».

Στο βίντεο που έγινε viral και συνεχίζει να αναδημοσιεύεται τα τελευταία δύο χρόνια, ο Ευθυμιάδης μιλάει για την ευθύνη των ειδικών στη δημιουργία των σχολικών βιβλίων και στην ύλη με την οποία φορτώνονται τα παιδιά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργούν πια ως παιδιά.

https://www.instagram.com/p/CkPq0WwId5M

Κάθε δήλωση του Ευθυμιάδη τα τελευταία χρόνια γίνεται viral και όλες οι ιδέες του ηθοποιού έγιναν πριν έναν χρόνο βιβλίο θετικής ενέργειας.