Έτοιμη να γίνει μαμά για 4η φορά η Megan Fox

Μαρία Ροδίτη
Έτοιμη να γίνει μαμά για 4η φορά η Megan Fox

Η Megan Fox θέλει να χαρίσει ένα παιδί στον «καταστροφικά όμορφο» Machine Gun Kelly.

Έτοιμη να γίνει μαμά για 4η φορά φαίνεται πως είναι η Megan Fox. Η διάσημη ηθοποιός, που αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο με τον Machine Gun Kelly, φαίνεται πως… δεν κρατιέται και θέλει να κάνει μπαμπά τον αγαπημένο της πριν οι δυο τους παντρευτούν.

Απόδειξη; Η ερωτική εξομολόγηση και το δίλημμα που έβαλε στον 31χρονο αρραβωνιαστικό της η Megan Fox μέσα από ένα Instagram comment.

Σε ησυχία δεν κάθεται η Megan Fox – Τα κόκκινα μαλλιά και όλες οι φορές που έκανε makeover

Οι φωτογραφίες που ενθουσίασαν τη Megan Fox και η επιθυμία για ένα ακόμη παιδί

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Ο Machine Gun Kelly δημοσίευσε στο Instagram account του μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει ημίγυμνος. Από τη μέση και πάνω, δηλαδή, δεν φοράει ρούχα και όχι δεν είναι στο σπίτι του αλλά αυτή ήταν η εμφάνισή του σε πρόσφατη εκδήλωση.

https://www.instagram.com/p/CkL4gZAJbBJ

Κάτω από το post, λοιπόν, έχει σχολιάσει η 36χρονη Megan Fox χαρακτηρίζοντας «καταστροφικά όμορφο» τον αρραβωνιαστικό της αλλά λέγοντάς του ότι θέλει να μείνει και έγκυος από αυτόν. «Ποτέ και κανένας με καλύτερη σωματοδομή δεν περπάτησε στη γη. Εξαιρετικά, καταστροφικά όμορφος. Σκότωσέ με ή άσε με έγκυο. Αυτές είναι οι επιλογές», ανέφερε σε σχόλιό της η Megan Fox δείχνοντας ότι «λιώνει» για τον αγαπημένο της, καθώς επίσης και ότι είναι έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα.

sxolio_megan_fox.jpg

Ο αρραβώνας της Megan Fox και τα 3 παιδιά της με τον Brian Austin Green

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, ο Machine Gun Kelly αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου τον περασμένο Ιανουάριο στη Megan Fox. Και για να θυμούνται αυτήν την ημέρα για πάντα ο 31χρονος ράπερ χάρισε στην ηθοποιό ένα πολύ εντυπωσιακό δαχτυλίδι γράφοντας στο Instagram για αυτό: «”Ναι σε αυτή και σε κάθε ζωή”. Κάτω από τα ίδια κλαδιά εκεί που ερωτευτήκαμε της είπα να με παντρευτεί. Ξέρω ότι η παράδοση απαιτεί ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχέδιο που έφτιαξα μαζί με τον Stephen Webster ήταν για δύο. Το σμαράγδι (ο γενέθλιος λίθος της) και το διαμάντι (ο δικός μου), βρίσκονται σε δύο μαγνητικές βέρες που έλκονται μεταξύ τους σαν δύο μισά της ίδιας ψυχής σχηματίζοντας την αφηρημένη καρδιά που είναι η αγάπη μας. 11/1/22».

https://www.instagram.com/p/CYpdvOgJ4eP

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αρραβωνιάζεται η Megan Fox. Η ηθοποιός είχε κάνει αρραβώνα και με τον Brian Austin Green, με τον οποίο παντρεύτηκε και απέκτησε 3 γιους, τον 10χρονο Noah, τον 8χρονο Bodhi και τον 6χρονο Journey.

Από την άλλη, ο Machine Gun Kelly έχει μια 13χρονη κόρη, την Cassie, με την πρώην σύντροφό του, Emma Cannon.