Pink lover - Η Megan Fox έβαψε τα μαλλιά της ροζ και θυμίζει Barbie

Μαρία Ροδίτη
Pink lover - Η Megan Fox έβαψε τα μαλλιά της ροζ και θυμίζει Barbie
NEW YORK, NEW YORK - JUNE 27: Megan Fox attends "Machine Gun Kelly's Life In Pink" premiere at on June 27, 2022 in New York City. (Photo by Arturo Holmes/WireImage)

Η Megan Fox εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Machine Gun Kelly’s Life of Pink» με ροζ μαλλιά.

Αν υπάρχει ένα ζευγάρι που είναι ο ορισμός του matchy matchy, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως είναι ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox. Οι δυο τους εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ του Colson Baker, «Machine Gun Kelly's Life in Pink», και πιο… μέσα στο θέμα δεν γινόταν να είναι. Το διάσημο ζευγάρι περπάτησε στο κόκκινο χαλί με άκρως ταιριαστό look και συγκεκριμένα με ροζ μαλλιά, αλλά και ροζ σύνολα.

Υπήρχε, όμως, μια διαφοροποίηση ανάμεσά τους. Η Megan Fox είχε pastel ροζ μαλλιά, ενώ ο αρραβωνιαστικός της, Machine Gun Kelly, προτίμησε μια φούξια απόχρωση.

Τις ασκήσεις και τη διατροφή της Megan Fox θα τις ζήλευαν μέχρι και οι Kardashians

Η Megan Fox με ροζ μαλλιά διά χειρός Δημήτρη Γιαννέτου

Τα ροζ μαλλιά της Megan Fox επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο Έλληνας hairstylist, που κάνει καριέρα στην Αμερική, Δημήτρης Γιαννέτος.

https://www.instagram.com/p/CfXgLnssKc1

Ο Δημήτρης έχει εδώ και καιρό συνεργασία με τη διάσημη ηθοποιό και, μάλιστα, ανήρτησε στο Instagram του αρκετές φωτογραφίες με το νέο hair look της star, αλλά κι ένα βίντεο από την προετοιμασία της μαζί με τον Machine Gun Kelly. Αλήθεια, η Megan Fox δεν σου θυμίζει κάτι από Barbie;

https://www.instagram.com/p/CfVITP-AJMD

Τα ροζ μαλλιά super hot τάση

Τα ροζ μαλλιά έγιναν super hot τάση το 2020 με διασημότητες, όπως η Dua Lipa, η Ava Phillipe και η Cardi B, να τα δοκιμάζουν. Όπως φαίνεται, βέβαια, συνεχίζει να είναι trend με τη Megan Fox να φέρνει τα ροζ μαλλιά και πάλι στο προσκήνιο.

Αν κι εσύ σκέφτεσαι να κάνεις μια τόσο τολμηρή αλλαγή, do it, αλλά… χρειάζεται προσοχή. Ακριβώς επειδή τα μαλλιά ταλαιπωρούνται για να αποκτήσουν αυτό το χρώμα θα πρέπει να χρησιμοποιείς εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης, όπως conditioners και μάσκες μαλλιών, αλλά και να επισκέπτεσαι συχνά το κομμωτήριο για ανανέωση του χρώματος μιας και ξεθωριάζει αρκετά εύκολα.

Μέχρι να το σκεφτείς καλά, ρίξε μια ματιά στην gallery και δες κι άλλα ροζ μαλλιά. Τι λες; Σου ταιριάζει ένα τέτοιο hair look;