O Άκης Πετρετζίκης έντυσε τσολιά τον μικρό Αχιλλέα & παίρνει επάξια το βραβείο #familygoals

O Άκης Πετρετζίκης έντυσε τσολιά τον μικρό Αχιλλέα & παίρνει επάξια το βραβείο #familygoals

Σαράντησε η κορούλα του Άκη Πετρετζίκη και όλοι μαζί έκαναν την πρώτη οικογενειακή βόλτα.

28η Οκτωβρίου σήμερα και σε κάθε γωνιά της χώρας γίνεται παρέλαση. Γονείς και παιδιά είναι στους δρόμους για να γιορτάσουν την επέτειο του «ΌΧΙ» και το ίδιο ισχύει και για τους celebrities. Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στο Instagram και… μπορεί τα παιδάκια του να είναι πολύ μικρά για παρέλαση, αλλά βρήκε τον τρόπο να γιορτάσουν αυτήν τη μέρα όλοι μαζί οικογενειακώς.

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού: «Έχουμε ψιλοτρελαθεί»

Η πρώτη οικογενειακή βόλτα και ο τσολιάς Αχιλλέας

Χθες (27/10) η κορούλα του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ σαράντησε, οπότε το ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία τη σημερινή αργία να πραγματοποιήσει την πρώτη του οικογενειακή βόλτα. Και πρωταγωνιστής ήταν ο μικρός Αχιλλέας, ο οποίος ενόψει της ημέρας ντύθηκε τσολιάς.

https://www.instagram.com/p/CkQLmoEguNd

«Χρόνια πολλά σε όλους... απο τη φαμίλια! #❤️ Ο τσολιάς μας και η μπεμπούλα σήμερα καταχάρηκαν! Χτες σαραντήσαμε και σήμερα είναι η πρώτη μας οικογενειακή έξοδος... 😍#family #prouddad #familymoments #happyfamily #daddy», έγραψε ο χαρούμενος μπαμπάς, Άκης Πετρετζίκης, και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα πλατύ χαμόγελο.

Η γέννηση της κόρης του και η ανάρτηση του σεφ

Στα μέσα Σεπτεμβρίου έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς ο Άκης Πετρετζίκης και με μια φωτογραφία με το χεράκι της μικρούλας ο σεφ ανακοίνωσε στους fans του το ευχάριστο γεγονός. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ!», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/Cim1EP8MAY0

Και συνέχισε: «Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις! #❤️ #mitera #happydad #dadlife #welcome #babygirl ».