Julia Roberts: «O Martin Luther King Jr. πλήρωσε τον λογαριασμό στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκα»

Julia Roberts: «O Martin Luther King Jr. πλήρωσε τον λογαριασμό στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκα»
Instagram

Η αποκάλυψη με αφορμή τα 55α γενέθλιά της. 

Ναι, σωστά διάβασες. Ο αείμνηστος Martin Luther King Jr. και η σύζυγός του Coretta Scott King, οι οποίοι ήταν οικογενειακοί φίλοι με τους γονείς της Julia Roberts, ανέλαβαν να πληρώσουν τον λογαριασμό του μαιευτηρίου όταν εκείνη γεννήθηκε, 55 χρόνια πριν.

https://www.instagram.com/p/Cdx3ckRNtJ5

Τη συγκινητική αποκάλυψη έκανε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Gayle King. Η Χολιγουντιανή σταρ εξήγησε ότι οι γονείς της δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αναλάβουν το κόστος, οπότε οι Martin Luther King Jr. Και Coretta Scott King, τους βοήθησαν.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός, οι γονείς της, Betty Lou Bredemus και Walter Grady Roberts, γνώρισαν τους King, όταν ζούσαν στην Ατλάντα και διηύθυναν μια σχολή θεάτρου. Έκτοτε άρχισε μια δυνατή σχέση φιλίας. «Οι γονείς μου είχαν μια θεατρική σχολή στην Ατλάντα, το Actors and Writers Workshop, και μια μέρα η Coretta Scott King τηλεφώνησε στη μητέρα μου και ρώτησε αν τα παιδιά της μπορούσαν να ενταχθούν στη σχολή, επειδή δυσκολεύονταν να βρουν ένα μέρος που θα δεχόταν τα παιδιά τους. Και η μητέρα μου απάντησε: 'Βέβαια, ελάτε. Και έγιναν όλοι φίλοι και μας βοήθησαν να βγούμε από τη δύσκολη οικονομική μας κατάσταση».

Το απόσπασμα με την Julia Roberts να μιλάει για την φιλία αυτή και να αποκαλύπτει τη συγκινητική κίνηση των King, ήρθε ξανά στην επιφάνεια χθες στα 55α γενέθλιά της στο Twitter.

Η ηθοποιός είναι γεννημένη στις 28 Οκτωβρίου 1967 και γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια πίνοντας μια κούπα ζεστό καφέ, με φόντο ροζ και χρυσά μπαλόνια.

https://www.instagram.com/p/CkRtqjrvpuA