Το σπίτι της Julia Roberts στο San Francisco είναι ένα εισιτήριο για τον παράδεισο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το σπίτι της Julia Roberts στο San Francisco είναι ένα εισιτήριο για τον παράδεισο
Invision

H διάσημη ηθοποιός έχει ένα από τα ωραιότερα σπίτια αξίας 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

H Julia Roberts είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της. Η 54χρονη που είδε τη φήμη της να εκτοξεύεται μετά την ταινία «Pretty Woman», έχει ένα από τα ωραιότερα σπίτια στην καρδιά του San Francisco.

Η Χολυγουντιανή σταρ είχε βρει το εξοχικό-καταφύγιό της στην Χαβάη ωστόσο πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να το πουλήσει και να αγοράσει ένα νέο, εντελώς διαφορετικό σπίτι.

To υπέροχο σπίτι της Julia Roberts

Η πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης έδωσε 8,3 εκατομμύρια δολάρια για ένα πενταόροφο σπίτι, 580 τετραγωνικών μέτρων το οποίο έχει εμφανείς επιρροές από τη Βικτωριανή αναγέννηση.

Το σπίτι της ηθοποιού χτίστηκε το 1907-1908 από τον αρχιτέκτονα Sylvain Schnaittacher και ανακαινίστηκε από τον John Wheatman. Προσφέρει θέα στον κόλπο του San Francisco και αποτελεί ιδανική επιλογή για μια ήρεμη, χαλαρή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πολυτελής κατοικία διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και βρίσκεται στην ήσυχη γειτονιά του Presidio Heights. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Roberts στάθηκε τυχερή αφού αγόρασε το συγκεκριμένο ακίνητο 2 εκατομμύρια λιγότερα από την αρχική του τιμή η οποία άγγιζε τα 10,3 εκατομμύρια δολάρια.

https://www.instagram.com/p/CJ8wHpTHs9F

Hailey & Justin Bieber: H έπαυλή τους στο Beverly Hills έχει πισίνα, playroom και ό,τι άλλο θες

Οι παροχές δεν σταματούν όμως εδώ αφού το σπίτι της ηθοποιού έχει διπλό γκαράζ, αίθουσα κρασιού, υπαίθρια τραπεζαρία, τζάκι, extra δωμάτιο (για φιλοξενούμενους) στον τελευταίο όροφο και άνετο κήπο.

Το λευκό, το μπεζ και το ξύλο είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στον χώρο, με την κρεβατοκάμαρα της Roberts να έχει άσπρα έπιπλα, πατζούρια και κουρτίνες. Στους ίδιους χρωματικούς τόνους είναι και τα υπόλοιπα έπιπλα όπως η τραπεζαρία, οι πολυθρόνες και οι καρέκλες του κήπου.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις καλύτερα το σπίτι της δημοφιλούς ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της Julia Roberts.