Ο λόγος που ο George Clooney και η Julia Roberts δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι

Νατάσσα Σχοινά
Ο λόγος που ο George Clooney και η Julia Roberts δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι

Η Julia Roberts και ο George Clooney στην προώθηση της ταινίας Ticket to Paradise

AP

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίζονται πολλά χρόνια, έχουν συνεργαστεί για αρκετές ταινίες, αλλά ποτέ δεν έτυχε να έχουν ερωτική σχέση.

Ο George Clooney και η Julia Roberts ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, αυτήν τη φορά για την ταινία Ticket to Paradise και το κινηματογραφικό κοινό έχει ενθουσιαστεί. Οι δύο ηθοποιοί έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές στην ίδια παραγωγή (Ocean’s Eleven, Money Monster, Confessions of a Dangerous Mind), γι’ αυτό και καθόλου παράλογα, από το μυαλό αρκετών πέρασε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή η σχέση τους να ήταν κάτι περισσότερο από φιλική.

Γιατί ο George Clooney και η Julia Roberts δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι;

Ο 61χρονος Clooney και η 54χρονη Roberts εμφανίστηκαν στο Access Hollywood για την προώθηση της νέας τους ταινίας και κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Kit Hoover, σχολίασαν τη μεταξύ τους σχέση. Ο ηθοποιός είπε για την Roberts ότι «τον έκανε να γελάει», ενώ εκείνη τον αποκάλεσε «τρυφερό».

Ο οικοδεσπότης, τότε, μην μπορώντας να κρατηθεί με αυτά που άκουγε, ρώτησε τους σταρς αν είχαν ποτέ σχέση ή αν είχαν κάποια πολιτική «όχι ραντεβού» μεταξύ τους.

«Όχι ραντεβού; Δε νομίζω ότι χρειαζόταν να μπούμε στη διαδικασία να το ξεκαθαρίσουμε», είπε η Roberts και έπειτα πήρε ο Clooney τον λόγο.

«Η Julia είχε πάντα σχέση ή εγώ θα ήμουν σε σχέση. Γίναμε γρήγορα φίλοι. Οπότε δεν υπήρχε κάτι μεταξύ μας, αλλά περνούσαμε καλά», είπε.

Πού βρίσκονται οι ηθοποιοί σήμερα στα προσωπικά τους

Τελικά, ο Clooney αρραβωνιάστηκε με τη δικηγόρο Amal Alamuddin τον Απρίλιο του 2014 και το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους στο Ca’Farsetti στη Βενετία. Τον Φεβρουάριο του 2017, το CBS ανέφερε ότι η Amal ήταν έγκυος με δίδυμα και στις 6 Ιουνίου του 2017, έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Ella και τον γιο τους, Alexander.

Η Julia Roberts, μετά τον χωρισμό της με τον πρώτο της σύζυγό, Lyle Lovett, το 1995, το 2002 παντρεύτηκε τον cameraman Daniel Moder, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του The Mexican το 2000. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τα δίδυμα Hazel και Finneas το 2004 και άλλον έναν γιο, τον Henry, το 2007.