ANKAR:Ο 15χρονος γαλανομάτης γιος του Νίκου Καρβέλα & της Αννίτας Πάνια είναι ήδη γνωστός στα social

ANKAR:Ο 15χρονος γαλανομάτης γιος του Νίκου Καρβέλα & της Αννίτας Πάνια είναι ήδη γνωστός στα social
Instagram

Φωτογραφίες του έφηβου Ανδρέα Καρβέλα που ακούει trap και rap που θα απασχολήσει στο μέλλον. 

15 ετών είναι πια ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, Ανδρέας. Όπως και οι δύο γονείς του, είναι ξεχωριστός με ιδιαίτερο και μοναδικό στιλ, ενώ έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Ήδη έχει δείξει την κλήση του στη μουσική αλλά και τα social media, αφού διατηρεί δικό του κανάλι στο YouTube και έχει πολύ υψηλή αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς του ακολούθους.

annita-pania.jpg

Ο έφηβος πλέον γιος του μουσικού και της παρουσιάστριας ήρθε στον κόσμο την πρώτη ημέρα του 2008 και παρόλο που οι γονείς του έχουν χωρίσει, εξακολουθούν να διατηρούν άψογες σχέσεις.

karvelas.jpg

Θυμίζουμε, πως ο νεαρός έχει δύο αδέρφια, την 39χρονη Σοφία Καρβέλα από τον γάμο του πατέρα του με την Άννα Βίσση και έναν αδερφό που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2022 από τη σχέση του Καρβέλα με την Έλενα Φερεντίνου.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουμε δει στα social, ο Ανδρέας Καρβέλας μοιάζει πολύ στον πατέρα του, ειδικά στις ενδυματολογικές του επιλογές, αφού είναι μεν πάντα casual όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, αλλά παραμένει εκκεντρικός. Αρκετά ψηλός, έχει ανοιχτά τα χρώματα όπως η μητέρα του και ξανθά μαλλιά.

Με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ANKAR (συντομογραφία του Αντρέας Καρβέλας), ακούει όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του trap και rap, ενώ έχει συναντηθεί και φωτογραφηθεί με πολλούς εκπροσώπους της σκηνής αυτής, όπως ο Hawk και ο Snik.

https://www.instagram.com/p/B1oqjB5oWTX
https://www.instagram.com/p/B6ImC5dnk8Z

Το στιλ του διαφέρει από το mainstream, κάτι που τον καθιστά ακόμη πιο ξεχωριστό.

https://www.instagram.com/p/CTDL8H5N3Fl
https://www.instagram.com/p/CJ5u1ewjy-S
https://www.instagram.com/p/CEjmoisDQqx
https://www.instagram.com/p/B9L3lHsH5Wi
https://www.instagram.com/p/B3kEexwHhqQ

Όπως φαίνεται είναι fan και του γνωστού YouTuber Αλέξανδρου Κοψιάλη.

https://www.instagram.com/p/CNuvRr-D9pY

Θυμίζουμε ότι για πρώτη φορά απασχόλησε πολύ τα media όταν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ανέβασε το πρώτο του τραγούδι στο Internet, με στίχους ομολογουμένως αμφιλεγόμενους. Φυσικά ο τότε 10χρονος δεν άργησε να γίνει viral και το βίντεό του πάρα πολλά views σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τους στίχους τους είχε γράψει ο ίδιος- ένα ακόμη κοινό στοιχείο με τον μουσικό μπαμπά του.