Πριν κάνει τα πρώτα του βήματα ο Καρβέλας junior ξεκίνησε την καριέρα του στη μουσική

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πριν κάνει τα πρώτα του βήματα ο Καρβέλας junior ξεκίνησε την καριέρα του στη μουσική

Ο 11μηνών γιος του μουσικοσυνθέτη και της Έλενας Φερεντίνου έχει μεγαλώσει αρκετά και το νέο βίντεο της μαμάς του το αποδεικνύει περίτρανα.

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν εδώ και 11 περίπου μήνες ο Νίκος Καρβέλας και η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου. Η 32χρονη τραγουδίστρια γέννησε τον Απρίλιο του 2022 τον γιο τους σε ιδιωτική κλινική και απολαμβάνει καθημερινά τις τρυφερές στιγμές με το μωρό τους.

Ο 70χρονος καλλιτέχνης έχει 2 ακόμη παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του με την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια. Το ζευγάρι είχε συνεργαστεί στο παρελθόν καθώς ο Νίκος Καρβέλας έχει γράψει το τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει καλά το παιδί» της Έλενας Φερεντίνου.

O Καρβέλας junior έκανε τα πρώτα του βήματα

Πριν από μερικά 24ωρα η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο όπου βλέπουμε τον 11 μηνών γιο της να κάνει τα πρώτα του βήματα και να παίζει πιάνο. Τον Απρίλιο ο Καρβέλας junior θα κλείσει 1 χρόνο ζωής και είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός πως εκδήλωσε από τώρα την κλίση του προς την μουσική.

https://www.instagram.com/p/Cpkop8mobcP

«Κοιτάζω τον γιο μου να κρατιέται από το πιάνο προσπαθώντας να παίξει και να κάνει τα πρώτα του βήματα. Αντί να χαίρομαι όμως, αισθάνομαι ενοχές, φόβο και αναρωτιέμαι. Σε τι κόσμο έφερα αυτό το παιδί. Σε ποια χώρα είχε την ατυχία να γεννηθεί. Πώς θα προχωρήσουν αυτά τα παιδιά στην ζωή τους. Ποιοι άνθρωποι-λαμόγια κρατάνε την τύχη αυτών των παιδιών στα χέρια τους; Με ποια δημοκρατία; Με ποια θρησκεία; Με ποιο νόμο; Γι’ αυτά τα παιδιά που κάνουν σήμερα τα πρώτα τους βήματα, ονειρεύομαι έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο που δεν θα έχει χώρο η σαπίλα και που κανείς δεν θα διανοηθεί ούτε καν να σκεφτεί να παρανομήσει. Γιατί πολύ απλά θα υπάρχει αυτός ο ΝΟΜΟΣ χωρίς τα παραθυράκια του που δεν θα το επιτρέπει», έγραψε η 32χρονη στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/Cl1gVcAsc6E

Η Σοφία Καρβέλα γιορτάζει τα γενέθλια του μικρού της Νέστορα με ένα photo άλμπουμ γεμάτο αγάπη

https://www.instagram.com/p/ChcTdnqsLGw

Οι κοινές φωτογραφίες Καρβέλα-Φερεντίνου φανερώνουν τον έρωτά τους

Οι πρώτες φωτογραφίες του Νίκου Καρβέλα και της Έλενας Φερεντίνου είδαν το φως της δημοσιότητας το 2019, τρία περίπου χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια. Το ζευγάρι παραμένει full in love μέχρι και σήμερα και ολοκλήρωσε την ευτυχία του με τον ερχομό του γιου τους τον Απρίλιο του 2022. Η σύντροφος του συνθέτη διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Άννα Βίσση και δεν είναι λίγες οι φορές που διασκεδάζουν όλοι μαζί και ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/CTjaARoMnjr

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Τα αδέρφια του Καρβέλα junior

To μωρό που απέκτησε ο συνθέτης με την σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου έχει 2 αδέρφια από τις προηγούμενες σχέσεις του μπαμπά του: την 40χρονη, Σοφία Καρβέλα (κόρη των Βίσση-Καρβέλα) και τον Ανδρέα Καρβέλα (γιος των Πάνια-Καρβέλα).

Ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, Ανδρέας είναι φέτος 14 ετών και όσο μεγαλώνει αποδεικνύει πως είναι ένα παιδί με εκρηκτικό ταπεραμέντο και έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

https://www.instagram.com/p/CTDL8H5N3Fl

Τα τελευταία χρόνια ο νεαρός τραγουδιστής έχει δείξει την κλήση του στη μουσική και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργώντας το δικό του κανάλι στο Youtube. Ο 14χρονος είναι ένας micro-influencer με τον λογαριασμό του σε Instagram και Youtube να ξεπερνά τους 10 χιλιάδες ακόλουθους.

Ο έφηβος καλλιτέχνης αγαπά την trap σκηνή και όποτε του δίνεται η ευκαιρία φωτογραφίζεται με αγαπημένους του καλλιτέχνες όπως ο Snik και o Ηawk.

Πηγή κεντρικής: elena_feredinou