«Αποτελείωσε μας» - Ύμνοι για την Μαρία Καβογιάννη από το κοινό για το «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Κατερίνα Μπούσιου
«Αποτελείωσε μας» - Ύμνοι για την Μαρία Καβογιάννη από το κοινό για το «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Το δείπνο στο σπίτι της και η επανένωση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για να δουν το επεισόδιο, στο οποίο η Μαρία Καβογιάννη εντυπωσίασε τους τηλεθεατές και έγινε trend στα social media. 

Αν ζούσε στην Αμερική, η Μαρία Καβογιάννη σίγουρα θα ήταν υποψήφια για βραβείο ΕΜΜΥ και φυσικά θα ήταν η νικήτρια. Η ηθοποιός φέτος, βάλθηκε να μας καταπλήξει. Γιατί μετά τον Maestro, η ερμηνεία της στο «Μια νύχτα του Αυγούστου», έχει αφήσει άφωνο το κοινό. Στο χθεσινό επεισόδιο, ένα στιγμιότυπό της όπου τραγουδά, αλλά και οι σκηνές μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο, έφεραν την αποθέωση των τηλεθεατών στο Twitter. Η ηθοποιός μαζί με τον Γιώργο έκαναν και μία μικρή γιορτή στο σπίτι της για να δουν το επεισόδιο. Και εκεί είχε τη συντροφιά μίας πολύ καλής της φίλης με την οποία έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CidIBSmr87J

Της μιας δραχμής τα γιασεμιά

Η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», το sequel από το «Νησί», από το πρώτο επεισόδιο κέρδισε το κοινό, όχι μόνο με το καστ που διαθέτει, αλλά και την σχεδόν μαγική σκηνοθεσία και φωτογραφία της. Χθες εντυπωσίασε και με τις εξελίξεις, καθώς ένα ζευγάρι που έχουμε δει και από την προηγούμενη σειρά, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και η Γιούλικα Σκαφιδά ως το ζεύγος Κυρίτση, στερήθηκαν την μικρή Σοφία που μεγάλωναν ως κόρη τους, αφού οι συγγενείς από την πλευρά του πατέρα της, την διεκδίκησαν.

Αλλά μία σκηνή έμελλε, να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές και αυτή αφορούσε την Μαρία Καβογιάννη. Το παρελθόν της ως μεγάλη ντίβα της πίστας πριν τον πόλεμο ήρθε στην επιφάνεια και η έκπληξη που της επεφύλλαξε για τα γενέθλιά της ο Μανόλης Βανδουλάκης (Γιώργος Καραμίχος) έδωσε την αφορμή για την καθηλωτική της ερμηνεία.

Ο Maestro γίνεται μάρτυρας ενός μεγάλου μυστικού - Η συγκλονιστική σκηνή της Μαρίας Καβογιάννη

Η Αγάθη, έγινε ξανά η Ρούσσα, η μεγάλη αρτίστα. Η Μαρία Καβογιάννη τραγούδησε μοναδικά το «Της μιας δραχμής τα γιασεμιά» και κάθε κίνηση της και βλέμμα της, ήταν αριστοτεχνικά αποτυπωμένο στη οθόνη. Οι τηλεθεατές όχι απλά την αποθέωσαν αλλά και επεσήμαναν ότι φέτος βάλθηκε να μας καταπλήξει. Τόσο με την παρουσία της στο Maestro, όσο και με εκείνη στο «Μια νύχτα του Αυγούστου». Η Mαρία ήδη έχει κερδίσει στις καρδιές όλων μας, το βραβείο της κορυφαίας τηλεοπτικής ηθοποιού της χρονιάς.

Η ηθοποιός μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο, αποτελούν ένα μοναδικό δίδυμο και γνωρίζοντας το πόσο σημαντικό ήταν αυτό το επεισόδιο, συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της, για το παρακολουθήσουν. Και ανάμεσα στα μέλη της παρέας τους, διακρίναμε την Ευγενία Δημητροπούλου, την Γιούλικα Σκαφιδά και μία πολύ καλή της φίλη. Την... συμπεθέρα της, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Οι δυό τους, εκτός από το θέατρο, έχουν συνεργαστεί και τηλεοπτικά, με guest ρόλους, στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ως μαμάδες του ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη, του Μπάμπη και της Ξένιας.

kavogianni_spiti.jpg

Η Μαρία Καβογιάννη, η λατρεμένη Κορίνα από τα «Εγκλήματα», μπορεί να υποστηρίζει στις συνεντεύξεις της, ότι η μετάβαση από τους κωμικούς ρόλος στους δραματικούς, ήταν δύσκολη, αλλά φέτος δείχνει ότι μπορεί τα πάντα να καταφέρει. Και χωρίς να φαίνεται δύσκολο. Στα τέλη του χρόνου, θα δούμε και την τρίτη τηλεοπτική της παρουσία για φέτος, μαζί με μία ακόμη καλή της φίλη την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Στη σειρά «Ζωή» του ΑΝΤ +. Και από ότι μαθαίνουμε, είναι και εκεί μία αποκάλυψη.