O χωρισμός του Πάνου Μουζουράκη μετά από 3 χρόνια, οι κοινές φωτογραφίες & η συνάντηση με τη Σολωμού

O χωρισμός του Πάνου Μουζουράκη μετά από 3 χρόνια, οι κοινές φωτογραφίες & η συνάντηση με τη Σολωμού

Το χαμηλό προφίλ της Τζίνας Βαρελά, η σχέση που επισφραγίστηκε με το «Έπαθα αγάπη» και σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες. 

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν μετά από 3 ολόκληρα χρόνια σχέσης ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας».

«Έχουν χωρίσει από το καλοκαίρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του περιοδικού OK! προσθέτοντας πως ο τραγουδιστής φαίνεται να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Η σχέση του ζευγαριού κράτησε τρία χρόνια ενώ στο παρελθόν είχαν περάσει μια μεγάλη κρίση, την οποία είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν. Λίγο πριν από το καλοκαίρι του 2021 ο τραγουδιστής και η ηθοποιός αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους ωστόσο 6 μήνες αργότερα θέλησαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

H συνεργασία του πρώην ζευγαριού

Η Τζίνα Βαρελά πρωταγωνίστησε στο video clip του τραγουδιού «Έπαθα αγάπη» που κυκλοφόρησε ο γνωστός καλλιτέχνης τον περασμένο Ιανουάριο. Λίγους μήνες αργότερα ο τραγουδιστής και η ηθοποιός αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν τον περασμένο Ιούνιο στο θέατρο Παλλάς όπου δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής είχε μιλήσει για τη συνεργασία του με τη σύντροφό του, δηλώνοντας χιουμοριστικά: «Στη συνεργασία δεν ήταν δύσκολο να είμαι με τη σύντροφό μου, στην καθημερινότητα ναι. Πλάκα κάνω, θες λαυράκι;».

«Όσο πιο πολύ πλησιάζω στο τέλος των ημερών μου, τόσο πιο πολύ σκέφτομαι να αγκιστρωθώ από κάπου. Να έχω έναν άνθρωπο να μου φέρει ένα ποτήρι νερό», είχε προσθέσει ο τραγουδιστής.

Οι κοινές φωτογραφίες τους

Το πρώην ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου στις Σπέτσες, τον Οκτώβριο του 2020. Ακολούθησαν πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με τους δυο τους να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και να δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αμερική όπου έμενε για καιρό ο τραγουδιστής προσπαθώντας να ικατακτήσει μια διεθνή καριέρα. Η 44χρονη Τζίνα Βαρελά έχει γεννηθεί στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας. Τελειώνοντας το σχολείο, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και τη Ρώμη, όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και συγγραφής.

Η συνάντηση Μουζουράκη- Σολωμού

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε την πρώτη της συναυλία στον Σταυρό του Νότου Plus, παρουσία πολλών φίλων της. Ανάμεσα στο κοινό ήταν οι: Μαρία Σολωμού, Αθηνά Οικονομάκου, Φώτης Σεργουλόπουλος, Νάντια Κοντογεώργη, Μίνως Θεοχάρης, Τζένη Θεωνά, Θοδωρής Μαραντίνης και πολλοί ακόμα.

SOLOMOU.jpg

H Μαρία Σολωμού έδωσε το παρών με την φίλη της Κατερίνα Θεοχάρη. Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε στη σκηνή μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη και δέχτηκαν τα χειροκροτήματα του κοινού, μεταξύ άλλων και της πρώην συντρόφου του.

Πηγή κεντρικής: ndp