Ευδοκία Ρουμελιώτη: Όλες οι λεπτομέρειες για το καστανό shaggy cut της από τον Πάνο Καλλίτση

Μαρία Ροδίτη
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Όλες οι λεπτομέρειες για το καστανό shaggy cut της από τον Πάνο Καλλίτση

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ετοιμάζεται για νέο ρόλο και άλλαξε χρώμα και κούρεμα στα μαλλιά της.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αγαπά τις αλλαγές και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με τους πειραματισμούς σε κουρέματα που κάνει… Άλλοτε γιατί απλά θέλει να ανανεωθεί κι άλλοτε για ρόλους που πρόκειται να υποδυθεί. Σίγουρα τη θυμάσαι με εκείνο το σπαστό καρέ με layers που είχε στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» στον ΑΝΤ1, αλλά και με το pixie cut που είχε μέχρι πριν λίγες μέρες.

Ε, τώρα λοιπόν, η Ευδοκία αποφάσισε να αφεθεί για ακόμη μια φορά στα χέρια του προσωπικού της hairstylist, Πάνου Καλλίτση, και να αλλάξει εντελώς hair look. Η γνωστή ηθοποιός άφησε το pixie cut για το πιο fresh καστανό shaggy cut κι όλα αυτά… για τον νέο της ρόλο σε σειρά του ΑΝΤ1.

Αθηνά Οικονομάκου: Οι λεπτομέρειες του look της από τον Νικόλα Βιλλιώτη και την Έλενα Χατζηνικολίδου

Το νέο καστανό shaggy cut της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε ο hairstylist, Πάνος Καλλίτσης, αποκάλυψε στο Instagram account του ότι τον… επισκέφθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη για να αλλάξει hair look. Από το κοντό pixie cut, που είχε η ηθοποιός, υιοθέτησε ένα από τα πιο hot κουρέματα του 2022, που δεν είναι άλλο από το shaggy cut.

https://www.instagram.com/p/Ce9OFvOMvm9

Η Ευδοκία όχι μόνο άλλαξε κούρεμα αλλά έβαψε τα μαλλιά της σε ένα σκούρο καστανό χρώμα με αποτέλεσμα να υιοθετήσει ένα super fresh look. Και για αυτή τη μεγάλη αλλά υπέροχη αλλαγή της ηθοποιού μίλησε στο Queen.gr ο hairstylist, Πάνος Καλλίτσης.

PIXIE_CUT.jpg

To pixie cut που είχε η Ευδοκία Ρουμελιώτη πριν την αλλαγή σε κούρεμα και χρώμα μαλλιών

«Η Ευδοκία είχε ένα πολύ κοντό pixie cut, που της άρεσε πολύ. Για τις ανάγκες του νέου της ρόλου, όμως, κάναμε αυτό το shaggy cut βάζοντας tapes και extensions, ενώ βάψαμε σκούρα καστανά τα μαλλιά της. Στην αρχή είχε φρικάρει με τη διαφορά στο look της και κυρίως με το χρώμα, όμως στο τέλος της άρεσε πάρα πολύ. Πάντα κάνουμε looks βολικά και ανεπιτήδευτα, γιατί και η Ευδοκία δεν θέλει να ασχολείται πολύ με το styling των μαλλιών της. Νομίζω ότι με αυτήν την αλλαγή δείχνει ακόμα πιο φρέσκια και όμορφη», είπε στο Queen.gr ο Πάνος Καλλίτσης και έδωσε κι ένα μικρό spoiler για τον επερχόμενο ρόλο της Ευδοκίας Ρουμελιώτη.

«Η Ευδοκία θα παίξει μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη σε ένα νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 και θα υποδυθεί μια μικροαστή υπάλληλο supermarket, οπότε έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή στην εικόνα της», αποκάλυψε ο Πάνος Καλλίτσης.

https://www.instagram.com/p/CenjaDqrWR7

Το όνομα του ρόλου το είχε αποκαλύψει η ίδια η Ευδοκία Ρουμελιώτη πριν μερικές μέρες στο Instagram της γράφοντας: «Το κάναμε και αυτό μαζί με τον αγαπημένο μου!!!!! Φορέσαμε μαλλιά και ρούχα Γιάννας και αρχίζουμε το νέο ταξίδι μας για την υπέροχη κωμωδία μας!!!!!».

Ποιες γυναίκες κολακεύει το shaggy cut

Πέραν του look της Ευδοκίας Ρουμελιώτη ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε στο Queen.gr και γενικότερα για το shaggy cut, το οποίο είναι μεγάλη τάση το 2022. «Το κούρεμα αυτό έχει 80’s και 90’s αναφορές και ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, γιατί πολύ απλά μπορεί να προσαρμοστεί στην εκάστοτε γυναίκα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο hairstylist.

Και προσθέτει: «Το shaggy cut είναι ιδανικό για τις γυναίκες που έχουν λεπτά μαλλιά και θέλουν όγκο. Κι αυτό, γιατί έχει βαθύ φιλάρισμα σε συνδυασμό με τα ασύμμετρα μήκη αριστερά και δεξιά, που δίνουν ένα μακρύτερο, μονοκόμματο αποτέλεσμα».