«Τι αγωνία είναι αυτή»; - Το κοινό λαχτάρησε με το ξύπνημα της Νάσιας στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Κατερίνα Μπούσιου
«Τι αγωνία είναι αυτή»; - Το κοινό λαχτάρησε με το ξύπνημα της Νάσιας στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Η σειρά έγινε το αουτσάιντερ της σεζόν και οι τηλεθεατές το πηγαίνουν βήμα - βήμα για να λύσουν το αστυνομικό μυστήριο. Η Νάσια ξύπνησε από το κώμα, αλλά κανείς δεν της λέει ακόμη το «Κάνε ότι κοιμάσαι». 

Είναι από τις σπάνιες φορές που μία σειρά της δημόσιας τηλεόρασης, καταφέρνει να κάνει την έκπληξη, να έχει ένα σταθερό κοινό και για τα δεδομένα της εποχής και μία διόλου ευκαταφρόνητη τηλεθέαση. Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» με την τηλεοπτική επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου, έχει το κατάλληλο σασπένς για να κρατά το κοινό σε αγωνία. Η σκηνή που δόθηκε στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου, έγινε viral στο Twitter, γιατί σε λίγες ημέρες θα έχουμε την κορυφαία εξέλιξη. Η Νάσια και κόρη του Νικόλα ξύπνησε από το κώμα και αρχίζει σταδιακά να λέει τις πληροφορίες του φόνου της μητέρας της, που πολύ μας έχει ταλαιπωρήσει από το δεύτερο επεισόδιο.

https://www.instagram.com/p/CiuiAKDN2FM

Αποκάλυψη τώρα

Όλα ξεκίνησαν από την δολοφονία της συζύγου του καθηγητή Νικόλα Καλλίρη (Σπύρος Παπαδόπουλος) με επίφαση μία ληστεία και το παρελθόν της επιχειρηματία, που είναι γεμάτο με μυστικά που ο ίδιος αγνοούσε. Και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο και τελικά εκλάπη. Ο Νικόλας μετά το σοκ που έχει υποστεί και από τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης τους Νάσιας, έχει να αντιμετωπίσει και τις εξάρσεις και τις παρανομίες των μαθητών του περιθωριακού σχολείου στο οποίο διδάσκει, με τον ένα από τον μαθητή του και εγκέφαλο της συμμορίας, να είναι ο γιος του τοκογλύφου Ηλία Βανδώρου, ο οποίος επίσης εμπλέκεται με την γνωριμία που είχε με την σύζυγο. Καμμιά φορά όμως οι φαινομενικά ένοχοι, μπορούν να γίνουν σύμμαχοι.

«Τι έγινε ρε παιδιά;» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έγινε Νο1 trend στο Twitter για το «Κάνε ότι κοιμάσαι»

https://www.instagram.com/p/CkJmvo5r7DR

Σε αυτό το «κουβάρι» των αποκαλύψεων και των προστριβών με την σπείρα που κάνει τις ληστείες, τους συνεργούς (αριστουργηματική η Έμιλυ Κολιανδρή σε αυτό τον ρόλο), τον ύποπτο ρόλο και τις προθέσεις του αστυνόμου Ίσσαρη, που όλο βρίσκει αφορμές για να μπλέκει, παρά να λύνει την υπόθεση, ο καθηγητής που ήδη έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές, έχει αναγκαστεί να γίνει ο κρυφός ντετέκτιβ της υπόθεσης.

https://www.instagram.com/p/CjOIA8koDkj

Ανάμεσα στις δολοπλοκίες, στους διπλούς ρόλους και τα μυστικά, έχουμε και την αγωνία του Νικόλα, να ξυπνήσει από το κώμα η κόρη του και να δώσει πληροφορίες για την σκηνή του φόνου. Μόνο που η Νάσια ξυπνά, αλλά το κοινό (και ο ίδιος) θα της πουν σε λίγο το «Κάνε ότι κοιμάσαι» για να δικαιολογηθεί ο τίτλος και της σειράς. Είναι ο μόνος τρόπος για να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι.

Η Νάσια φαίνεται πως κρύβει πολλά. Πρώτα από όλα με την σχέση που έχει με τον Στράτο (και μέλος της σπείρας που ετοιμάζεται να ξαναχτυπήσει) γιατί είναι και το πρώτο όνομα που θα πει όταν ξυπνήσει και δεύτερον με τα όσα έκανε κρυφά η μητέρα της και εκείνη γνώριζε. Κυρίως για το μεγάλο χρηματικό ποσό που δανείστηκε και για τις διασυνδέσεις που είχε με τον υπόκοσμο. Η νεαρή ηθοποιός Γεωργία Μεσαρίτη που υποδύεται την κόρη του Σπύρου Παπαδόπουλου, στα επεισόδια της επόμενες εβδομάδας, θα ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Από τις περιπτώσεις των νεαρών και ταλαντούχων νέων ηθοποιών που βλέπουμε φέτος στην τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/Ci3THBWoDx6

Οι τηλεθεατές, εκτός από την αποθέωση για την αισθητική της σειράς, την γρήγορη πλοκή και το ωραίο κάστ, είναι μέσα στην αγωνία για τα όσα θα συμβούν. Έχουν αρχίσει μάλιστα και τις υποθέσεις για την συνέχεια. Και το κοινό συνήθως δεν πέφτει έξω σε αυτά!