«Έβλεπα τη Μενεγάκη στενοχωρημένη στην τελευταία εκπομπή στον ALPHA & οι άλλοι έβγαζαν selfies»

«Έβλεπα τη Μενεγάκη στενοχωρημένη στην τελευταία εκπομπή στον ALPHA & οι άλλοι έβγαζαν selfies»

H Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε την τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας και εξέφρασε το παράπονό της.

Καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό μας» ήταν σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου. Η δημοφιλής παρουσιάστρια έκανε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης με την Φαίη Σκορδά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σεβασμό που θεωρεί πως λείπει από την Ελληνική τηλεόραση.

Η αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη

Η οικοδέσποινα του «Γεια σου» έδωσε ένα παράδειγμα και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμένα η τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη στην αποχώρησή της από τον Alpha ήταν κάτι πολύ λυπηρό γιατί αισθάνθηκα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην τηλεόραση και βρήκα άδικο τον τρόπο που της φέρθηκαν. Και οι συνεργάτες που είχαν πάει για αποχαιρετισμό. Εκτός από λίγους εκεί».

https://www.instagram.com/p/CKUFN87lPD2

Και συμπλήρωσε: «Έβλεπα έναν άνθρωπο που ήταν στεναχωρημένος, την Ελένη και ένα περιβάλλον από ανθρώπους που κοιτούσαν να βγάλουν selfie, έβλεπαν το μόνιτορ, ήταν χαρούμενοι… Έτσι το είδε η δική μου ματιά. Δεν είχαν την ενσυναίσθηση ότι αυτή η γυναίκα που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δεν έχει λείψει ούτε μια μέρα γιατί ήταν άρρωστη, περνά μια δύσκολή στιγμή. Ας ήταν λίγο πιο ήσυχοι. Δεν θυμάμαι καν ποιοι ήταν, δε μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα. Θυμάμαι όμως ότι ήταν ένα κλίμα που οι άλλοι συμμετείχαν τηλεοπτικά και όχι ουσιαστικά».

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε το σοκ της για την υπόθεση βιασμού της δωδεκάχρονης

Η προσωπική της ζωή και ο δεύτερος γάμος

Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι έφτασε πολύ κοντά στο να ξαναπαντρευτεί ωστόσο οι συνθήκες δεν ευνόησαν την κατάσταση.

«Πέρασε από το μυαλό μου για κάποια διαστήματα να ξανακάνω οικογένεια αλλά όχι με την έννοια του γάμου, ειδικά αν δεν είναι κάποιος ο οποίος έχει κι αυτός ένα διαζύγιο και παιδιά, με κάποιον που δεν έχει κάνει παιδιά και που μπορεί να θελήσει να αποκτήσει παιδιά, δεν ήμουν πολύ διατεθειμένη να προχωρήσω.

Με έναν τέτοιο άνθρωπο δε γινόμασταν οικογένεια, με την έννοια του να μένει στο σπίτι, να μπει στην οικογένειά μας κανονικά… Άκουγα πάντα την καρδιά μου αλλά οι συνθήκες δεν έβγαιναν μετά. Έφτασα κοντά στον δεύτερο γάμο αλλά δεν έγινε κάτι. Είναι δύσκολες οι σχέσεις έτσι κι αλλιώς. Στο διάστημα που τα παιδιά ήταν μικρά και με χρειαζόντουσαν περισσότερο, ήμουν πολύ εκεί. Οπότε είναι ένα κομμάτι που στερήθηκα», εξομολογήθηκε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η σχέση με τους γιους της

Μιλώντας για τους γιους της, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Στον μεγάλο (Νικήτα Αργυρόπουλο) η εφηβεία ήταν πιο δύσκολη. Πιστεύω ότι ο μεγάλος τραβάει το κάρο κι ο δεύτερος (ο Άρης Αργυρόπουλος) τα βρίσκει κάπως έτοιμα. Για παράδειγμα, με τον μεγάλο διεκδικείς κι εσύ κι αυτός το τι ώρα θα γυρίσει. Ο άλλος το βρίσκει έτοιμο, το έχει κατακτήσει. Στο σχολείο, πάει ο πρώτος μόνος του χωρίς να ξέρει κανέναν. Ο δεύτερος έχει τον αδερφό του».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια δήλωσε πως έχει κάνει ψυχοθεραπεία κι ότι αγαπάει πολύ την αυτοβελτίωση, καθώς αισθάνεται πως της δίνει δύναμη κάθε μέρα.

«Εμένα με βοηθάει. Ξεκίνησε από τη μητρότητα, όταν άρχισα να σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστώ τα παιδιά που μεγαλώνουν. Έχεις να διαχειριστείς τον εαυτό σου πρώτα, δεν μπορείς να έχεις εσύ θέματα και να περιμένεις από τα παιδιά σου να είναι χωρίς αντιδράσεις», τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου.

https://www.instagram.com/p/CXVlB7glr0p

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki