Η μούσα του Παπακαλιάτη στο «Αν» λέει στον Χριστόφορο «Δεν Ξεχνώ»- Η Μαρίνα Καλογήρου 10 χρόνια μετά

Η μούσα του Παπακαλιάτη στο «Αν» λέει στον Χριστόφορο «Δεν Ξεχνώ»- Η Μαρίνα Καλογήρου 10 χρόνια μετά
ΑΝ

Από τη Λαμπέτη που ενσάρκωσε στην τηλεόραση στο κινηματογραφικό «Αν» και από το «Αν» στο σήμερα πέρασαν αρκετά χρόνια. Φωτογραφίες της 44χρονης σήμερα Μαρίνας. 

Πριν από περίπου δύο μήνες, και λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Maestro στο Mega, ειπώθηκαν τα εξής λόγια:

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, συν-αδελφοί μου, που ευγνωμονώ. Για τη γενναιοδωρία, την καλοσύνη τους, την ηθική και την ακεραιότητά τους. Για το σεβασμό που δείχνουν και τον μη εγωισμό τους. Για το ότι φροντίζουν για τη χαρά του άλλου όσο φροντίζουν για τη δική τους. Για την αγάπη τους. Ένας από αυτούς είναι ο Χριστόφορος... Ένα ευχαριστώ και από εδώ. 🧡 🎡 Η φωτογραφία είναι από τα γυρίσματα της ταινίας "Άν" το 2012».

https://www.instagram.com/p/ChrWG9Sr3C8

Τα λόγια της μούσας του Παπακαλιάτη στο «Αν...» ήταν ξεκάθαρα και αληθινά λόγια εκτίμησης, σεβασμού, αγάπης, νοσταλγίας ενώ φανερώνουν τις άψογες σχέσεις του τότε υπέροχου κινηματογραφικού ζευγαριού. Και η στιγμή που ειπώθηκαν από την πρώην συνεργάτιδά του, δείχνουν το πόσο εκείνη θέλει να πετύχει ο Χριστόφορος στο νέο του εγχείρημα. Η Μαρίνα Καλογήρου έκανε χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο ειλικρινείς αφιερώσεις της στον Maestro και για ακόμα μία φορά επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του διαδίδουν: ο Παπακαλιάτης είναι από τους πιο καλούς συνεργάτες που μπορεί να έχει κανείς στον χώρο.

Ας μιλήσουμε όμως τώρα για τη Μαρίνα

Ανάμεσα σε ένα πλούσιο και αξιόλογο βιογραφικό σημείο αναφοράς για εκείνη είναι το 2006. Ο λόγος είναι διότι τη συγκεκριμένη χρονιά την είδαμε στην Τελευταία παράσταση όπου υποδύθηκε τον ογκόλιθο Έλλη Λαμπέτη. Είχαν προηγηθεί συμμετοχές σε Λόγω Τιμής, Μάγισσες της Σμύρνης, 10η Εντολή, κ.α. ενώ μετά από ένα μεγάλο διάλλειμα από την τηλεόραση το οποίο κράτησε για χρόνια, την περσινή σεζόν την είδαμε στη σειρά του Mega Κομάντα και Δράκοι στο ρόλο της Ίριδας. Κινηματογραφικά και θεατρικά ήταν πάντα πιο ενεργή όλο αυτό το διάστημα ενώ να θυμίσουμε πως με τον Χριστόφορο συνεργάστηκε και πάλι στη μεγάλη οθόνη το 2015 με την ταινία Ένας άλλος κόσμος.

Η 44χρονη σήμερα ηθοποιός, έχει μείνει πιστή στις θέσεις της περί άσκοπης δημοσιότητας κι έτσι διατηρεί το χαμηλών τόνων προφίλ της. Ούσα μία νέα γυναίκα που παραμένει ενεργή με την τεχνολογία, διατηρεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος όμως έχει πολύ συγκεκριμένο content καθώς επικοινωνεί αποκλειστικά τη δουλειά της ενώ μοιράζεται και φωτογραφίες υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου με τα credits είναι by Nikos Koustenis.

Ας δούμε κάποια πλάνα στα οποία είναι ξεκάθαρο πως η Μαρίνα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι, ίδιο με τότε που συστήθηκε στο κοινό

Λίγα λόγια για τη Μαρίνα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Κιμούλη «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας» και χορό (της Ακαδημίας I.S.T.D. του Λονδίνου). Παρακολούθησε μαθήματα σε διάφορες μορφές χορού όπως Oriental, Flamenco, Salsa, Jazz κ.α.

Εργάστηκε ως χορεύτρια και δασκάλα χορού από το 1996-1999. Από το 1996 εργάζεται ως ηθοποιός. Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 1996 στη σειρά Λόγω τιμής στο κανάλι MEGA. Στον κινηματογράφο έκανε το ντεμπούτο της το 2001 στην ταινία Αύριο θα'ναι αργά όπου είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της στη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Αν... η οποία προβλήθηκε στον κινηματογράφο το 2012 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Στο θέατρο έχει πάρει μέρος σε πολλές παραστάσεις όπως Ο Συλλέκτης, Ωραία μου Κυρία, Τριαντάφυλλο στο στήθος, Η τρελή του Σαγιό κ.α. Το 2019 ίδρυσε την ομάδα Oneness Act (onenessact.com).

Είναι μητέρα ενός 13χρονου αγοριού που απέκτησε με τον Τάσο Ζαφειρόπουλο με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς Η Τελευταία Παράσταση, όταν εκείνος εργαζόταν εκεί ως διευθυντής φωτογραφίας. Έμειναν μαζί για κάποιο διάστημα, ενώ στη συνέχεια τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ο Τάσος Ζαφειρόπουλος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2015 σε ηλικία 53 ετών.

Το πιο πρόσφατο project με το οποίο εμπλέκεται η Μαρίνα είναι η ταινία μικρού μήκους Nobody.

https://www.instagram.com/p/CjfFKUQIhb8