Ιωάννα Παππά: Ο γοητευτικός σύζυγος, ο σνομπισμός & το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Παπακαλιάτη

Ιωάννα Παππά: Ο γοητευτικός σύζυγος, ο σνομπισμός & το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Παπακαλιάτη

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ιωάννα Παππά και μίλησε για όλα. Θα τη δούμε στο Maestro δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης (27/10) η Ιωάννα Παππά. Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για την απώλεια της μητέρας της από κορονοϊό, τον γιο της, τον σνομπισμό που πολλοί της προσάπτουν, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η Ιωάννα Παππά αποχωρίστηκε τα ξανθά μαλλιά της και έκανε μία άκρως τολμηρή αλλαγή

Θα δούμε την Ιωάννα Παππά στο Maestro;

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Παππά ερωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με την ηθοποιό να λέει ότι δεν έχει προλάβει να δει ακόμα το σίριαλ. «Δεν πρόλαβα να δω. Θα δω», ανέφερε η ηθοποιός με τον παρουσιαστή να της λέει πως όποτε τη βλέπουμε θυμόμαστε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Πέμη Ζούνη.

«Νομίζω ότι αυτή η σειρά (σ.σ.Κλείσε τα μάτια) άγγιξε πολύ κόσμο εκείνη την περίοδο και εμείς περάσαμε πάρα πολύ ωραία τότε», είπε η Ιωάννα Παππά και παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να ξαναδουλέψει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. «Νομίζω ότι δεν είναι ένα ενδεχόμενο που δεν υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά η 45χρονη ηθοποιός βάζοντάς μας σε σκέψεις για το τι σημαίνει αυτό. Μήπως θα δούμε την Ιωάννα Παππά στη δεύτερη σεζόν του Maestro τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό;

Να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Ιωάννα έγινε ευρέως γνωστή από τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο στη σειρά του MEGA «Κλείσε τα μάτια» τις σεζόν 2002-2004, όπου υποδυόταν τη Χριστίνα. Η Χριστίνα είχε δεσμό με τον Φίλιππο (aka Χριστόφορο Παπακαλιάτη), ο οποίος όμως παράλληλα είχε κάνει σχέση με τη μητέρα της, Μαρία, την οποία υποδυόταν η Πέμη Ζούνη.

Η εξομολόγηση για τον γιο της και τον σνομπισμό που της προσάπτουν

«Δεν το πίστευα ότι θα φτάναμε εδώ. Τον πρώτο καιρό μέχρι να αποκτήσεις επαφή δεν καταλαβαίνεις ότι θα γίνει άνθρωπος τελικά. Όταν όλα μπαίνουν σε μια τροχιά, ηρεμείς λίγο. Μιλάει, σου δείχνει πού πονάει, όλα αυτά σού κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και ανησυχείς λιγότερο», ανέφερε για τον γιο της, τον 3χρονο Αντώνη, η Ιωάννα Παππά. Και συνέχισε: «Μας λέει και τι να κάνουμε πλέον… Βάζει σε τάξη όλο το σπίτι… ευτυχώς! Βοηθάει κιόλας».

Ενώ για το αν την έχει δει στην τηλεόραση και γνωρίζει για το επάγγελμά της, απάντησε: «Δεν με έχει δει στην τηλεόραση, δεν τον έχω βάλει στη διαδικασία να καταλάβει τι κάνω. Έχει μάθει να λέει ότι δουλεύω στο θέατρο και είμαι ηθοποιός. Του το έχουν μάθει, δηλαδή, δεν το έκανα εγώ. Απλά φέτος το καλοκαίρι τον πήγα στην Επίδαυρο, μέσα στο θέατρο με άλλα παιδάκια, δεν έφευγε. Θα τον φέρω σε επαφή με αυτό σιγά-σιγά».

Η Ιωάννα Παππά μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τον σνομπισμό, τον οποίο συχνά της προσάπτουν, άδικα: «Ναι, σίγουρα με θεωρούν σνομπ. Γιατί εγώ είμαι ντροπαλή και αν δεν ξέρω κάποιον δεν ανοίγομαι εύκολα. Αν γνωριστώ, είμαι αλλιώς… Δεν αγκαλιάζω εύκολα. Αγκαλιάζω πάρα πολύ το παιδί μου, σε εξωφρενικό βαθμό. Και τους δικούς μου ανθρώπους όταν δεν είναι καλά».

Ο γοητευτικός σύζυγος της Ιωάννας Παππά και η σχέση με τη Λένα Παπαληγούρα

Η Ιωάννα Παππά είναι ζευγάρι με τον σύζυγό της και πολιτικό μηχανικό Κώστα Πάντο από το 2015. Ωστόσο, η ίδια έχει αποκαλύψει πως οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2004 και πως για πολλά χρόνια ήταν απλώς φίλοι. Το 2019 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, ο Αντώνης, ενώ το ζευγάρι επέλεξε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και να μην παντρευτεί με τον παραδοσιακό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CkNujygo2kt

Η Ιωάννα και ο Κώστας φροντίζουν να κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και πολύ σπάνια πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις. Είναι ελάχιστες οι κοινές φωτογραφίες τους που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και στην gallery μπορείς να δεις μερικές από αυτές. Κάποιες είναι από το μαιευτήριο και την έξοδο του ζευγαριού με το μωρό τους και άλλες από τον γάμο της Λένας Παπαληγούρα με τον αδελφό του Κώστα Πάντου, Άκη. Ναι, όπως κατάλαβες η Λένα και η Ιωάννα είναι συννυφάδες μιας και έχουν παντρευτεί δυο αδέλφια.