Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επιστρέφει στις Ρίζες του έρωτα του με την Άννα Δημητρίεβιτς 16 χρόνια μετά

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επιστρέφει στις Ρίζες του έρωτα του με την Άννα Δημητρίεβιτς 16 χρόνια μετά

Το ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά τηλεοπτικά, μετά την σειρά «Για την Άννα» το 2006, όπου συμπρωταγωνιστούσαν και ήταν η αφορμή για τον κεραυνοβόλο έρωτά τους και τον γάμο τους. 

Την εκπομπή «Ρίζες» του Θανάση Ευθυμιάδη στο Mega την αγαπήσαμε από το πρώτο επεισόδιο. Για την πρωτοτυπία της, τον έξυπνο χειρισμό του λόγου του, τα ωραία και ουσιαστικά θέματα τα οποία παρουσιάζει. Εκτός από εμάς, την αγάπησαν και οι τηλεθεατές. Μιλώντας για αγάπη, στο επόμενο επεισόδιο. ο Θανάσης Ευθυμιάδης, μας έχει μία έκπληξη, αφού συναντά ξανά τηλεοπτικά τη γυναίκα του, 16 χρόνια μετά την πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία, που ήταν και η αφορμή για τον κεραυνοβόλο έρωτα και τον γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/Cjpj2xHIRPL

«Από την ημέρα που την γνώρισα δεν άγγιξα καμιά άλλη γυναίκα»

Η σερβικής καταγωγής Άννα Δημητρίεβιτς, γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της με τρόπο καρμικό, που μας θυμίζει και τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης. Στα πλατό μίας σειράς. Μέχρι τότε η Δημητρίεβιτς, είχε ασχοληθεί με το modeling και αργότερα με την υποκριτική. Στο σίριαλ «Για την Άννα», όπου πρωταγωνιστούσαν μαζί το 2006, άναψε και η σπίθα του έρωτά τους. Λίγους μήνες μετά έκαναν τον γάμο τους και το 2007 γεννήθηκε η πρώτη τους κόρη η Σοφία και τρία χρόνια μετά η δεύτερη, η Ζωή. Η μητρότητα, αλλά και η αφοσίωση στην οικογένεια, ήταν πια η επιλογή της και εγκατέλειψε την τηλεόραση και το modeling.

https://www.instagram.com/p/CVLNfRSobI3

Σε μία από τις συνεντεύξεις του, ο Θανάσης είχε εξηγήσει και τον λόγο που την ερωτεύτηκε: «Όταν γνωριστήκαμε και έφτασε η συζήτησή μας στην ομορφιά της, μου είπε μία θεική ατάκα. Για την ομορφιά μου, μου είπε δεν έχω κάνει τίποτε. Είναι ένα κοστούμι το οποίο μου το έχει κάνει δώρο ο Θεός. Από εκεί και πέρα, έχει σημασία τι κάνεις. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό, γιατί μέχρι τότε είχα συνηθίσει αυτό που συνέβαινε με τα μοντέλα που νόμιζαν ότι μέχρι τότε, η ομορφιά ήταν το παν. Μέχρι σήμερα, όχι από την στιγμή που γεννήθηκαν τα παιδιά μας, όχι από την στιγμή που παντρευτήκαμε, αλλά από την στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου, δεν άγγιξα ποτέ άλλη γυναίκα».

Ένα βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη βρήκε στήριξη από τον Στέφανο Ξενάκη ως τη Μαίρη Συνατσάκη

Aυτό το Σάββατο (5/11) στις 13.40 το μεσημέρι στο Mega, ο Θανάσης θα φιλοξενήσει την σύζυγό του στην εκπομπή και αυτή η τηλεοπτική συνάντηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το θέμα της εκπομπής, είναι το τι σημαίνει την σημερινή εποχή να είσαι γυναίκα. Θα της πάρει μάλιστα συνέντευξη για να μας εξηγήσει και εκείνη το νέο της ρόλο, ως βοηθός μητρότητας και συντονίστρια γυναικείων κύκλων. Ο ρόλος της είναι να βοηθά τις γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, αλλά και μετά τον τοκετό, για να μάθουν όλη την διαδικασία της φροντίδας του μωρού τους.