«Τα κιλά θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω», είπε πέρυσι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και φέτος φαίνεται ότι θέλει

«Τα κιλά θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω», είπε πέρυσι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και φέτος φαίνεται ότι θέλει

«Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω», είπε έξαλλη πέρσι στην Ελένη η Ευρυδίκη αλλά το φέτος την βρήκε πιο fit από ποτέ.

Αν υπάρχει ένα άτομο που θα πρέπει να σε εμπνεύσει με το fitness ταξίδι του και την αλλαγή του όχι μόνο όσον αφορά τα κιλά του αλλά τον γενικότερο τρόπο ζωής του της τελευταία χρονιά, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η περσινή δύσκολη χρονιά για τη δημοσιογράφο, είχε κορυφωθεί με εκείνη την viral συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, όπου και η 35χρονη Ευρυδίκη είχε μιλήσει για την πίεση που δέχεται, για τις φήμες και τα σχόλια περί εγκυμοσύνης και τα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει.

Τα κιλά και η πίεση

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω».

https://www.instagram.com/p/Cjh_09FLTcj

Αυτό είναι θέμα πολύ λεπτό για μια γυναίκα. Δεν ξέρεις αν αυτή η γυναίκα προσπαθεί, είναι στην προσπάθεια να κάνει παιδί και δεν τα καταφέρνει ή αν απλά τρώει. Είναι αδιάκριτο και λεπτό ζήτημα και καλό είναι όσο κι αν αγαπάς τον άλλο να μιλάς έτσι. Εγώ πιέζομαι πάρα πολύ. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει», συμπλήρωσε τότε η Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτοτρολάρεται και σου δείχνει το κόλπο για να αποκτήσεις κοιλιακούς

Και κάπου εκεί έγινε το κλικ:

Το φετινό καλοκαίρι βρήκε την Ευρυδίκη με λιγότερα κιλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

1667559245056-805210041-valavani6.jpg

2021

1667559258477-641590064-valavani3.jpg

2022

valavani4.jpg

2021

evridiki_valavani_309516743_3441660929443356_6346945796631877814_n.jpg

2022

Η ίδια δεν έκανε κάποια μαγική δίαιτα αλλά φρόντισε να μας παρασύρει στις υγιεινές της συνήθειες, να μας δείξει το healthy ταπεράκι της, το πόσο πρωί ξυπνά για να κάνει μια ώρα διάδρομο, την καθημερινή της επίσκεψη στον personal trainer της, ακόμα και τις ώρες surfing που της χάρισαν πίσω τη σμιλεμένη σιλουέτα που τόσο επιθυμούσε να αποκτήσει όταν και όπως εκείνη το ήθελε.

Φέτος, η Ευρυδίκη μπορεί να μας δείξει τη γραμμωμένη της κοιλιά γιατί κόπιασε πολύ για να την αποκτήσει.

Δεν είναι ψέμα: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ

DPG Network