Το «Σπίτι με το Mega» επέστρεψε και το Twitter υποκλίθηκε σε Ρούλα Κορομηλά και Πέγκυ Ζήνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το «Σπίτι με το Mega» επέστρεψε και το Twitter υποκλίθηκε σε Ρούλα Κορομηλά και Πέγκυ Ζήνα

Η Ρούλα Κορομηλά καλησπέρισε τους τηλεθεατές και υποδέχτηκε εκλεκτούς καλεσμένους που μας προσέφεραν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Το «Σπίτι με το MEGA», η εκπομπή που μας έκανε να χαιρόμαστε που #ΜένουμεΣπίτι την περίοδο της καραντίνας, επέστρεψε δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ του Σαββάτου (05/11) για τέταρτη σεζόν.

Στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται φέτος η Ρούλα Κορομηλά η οποία θα υποδεχθεί εκλεκτούς καλεσμένους που θα προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

H επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά και οι ξεχωριστοί καλεσμένοι

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της πρεμιέρας της η Ρούλα Κορομηλά εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στο δυναμικό του MEGA.

«Έχω πια αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά»,τόνισε στην έναρξη η Ρούλα Κορομηλά.

Και συμπλήρωσε: «Εσείς από το σπίτι θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να με ακολουθήσετε, να με εμπιστευτείτε γιατί έχω κάποια σχέδια για εσάς τα οποία δεν θα σας τα αποκαλύψω από την αρχή αλλά θα τα βλέπουμε μαζί στην πορεία της εκπομπής. Όμως θα πρέπει να συστηθώ, δεν πρέπει να με ξέρετε όλοι. Είμαι λοιπόν η Ρούλα Κορομηλά και δηλώνω παρουσιάστρια. Γεννήθηκα έναν μήνα που θεωρείται ερωτικός, μπορεί να είναι και η έλξη που έχουμε τόσα χρόνια μεταξύ μας. Γεννήθηκα λοιπόν ένα Σάββατο, η μαμά μου δεν θυμάται καθόλου την ώρα, στις 16 Φεβρουαρίου του 1957. Θέλω να με γνωρίσετε περισσότερο και να σας πω τι αγαπάω. Αγαπάω τους ανθρώπους και τους κατανοώ, αγαπάω τη φύση, αγαπάω τα ζώα».

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς ανέβηκαν στη σκηνή και χάρισαν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι στους τηλεθεατές του MEGA. Δίπλα τους ήταν οι: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Έλενα Παναγιωτίδου και Ιλένια Ουίλιαμς.

https://www.instagram.com/p/CkmL46bociM

Η Πέγκυ Ζήνα ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και παρουσίασε ένα μοναδικό αφιέρωμα με τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη, Σταμάτη Σπανουδάκη. Ο Κώστας Τουρνάς μάς θύμισε αγαπημένες επιτυχίες των 90s ενώ λίγο αργότερα ήρθε η ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, με την εμφάνιση του Σταμάτη Σπανουδάκη.

https://www.instagram.com/p/CkmH64roMVB

Η Ρούλα Κορομηλά μιλάει για τη...Ρούλα - Τα 31 χρόνια στην TV, οι δύο γάμοι και ο μεγάλος γολγοθάς

Νοσταλγία στο Twitter και αποθέωση για Ζήνα-Κορομηλά

Το hashtag #spitimetomega συγκέντρωσε περισσότερα από 2.100 tweets και βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο top3 του Ελληνικού Twitter. Οι χρήστες της πλατφόρμας τόνισαν πόσο πολύ τους λείπει η Ρούλα Κορομηλά από την TV και νοστάλγησαν τις «παλιές καλές εποχές».

«ΜΟΝΑΔΙΚΗ! ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ! ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ! #Ρουλα #SpitiMeToMega», ανέφεραν μεταξύ άλλων τα tweets.

Η εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια στο Twitter και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή κεντρικής: dj_antonis_dimitriadis