Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε το παρασκήνιο από τους «Δύο Ξένους» όταν ήταν κρυφά έγκυος στην κόρη της

Μαρία Ροδίτη
Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε το παρασκήνιο από τους «Δύο Ξένους» όταν ήταν κρυφά έγκυος στην κόρη της

Το βίντεο της Εβελίνας Παπούλια από την εγκυμοσύνη της στην Αφροδίτη Λιάντου και η βράβευση από τα 90’s δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά.

Νοσταλγία για μία από τις ωραιότερες δεκαετίες έπιασε την Εβελίνα Παπούλια το βράδυ της Πέμπτης (27/10). Η ηθοποιός θυμήθηκε τα 90’s, μια εποχή που τη σημάδεψε για δύο βασικούς λόγους: γιατί τότε συστήθηκε για τα καλά στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της στους «Δύο Ξένους», ενώ έφερε στον κόσμο και την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Η Εβελίνα, λοιπόν, βρήκε στο Instagram ένα vintage στιγμιότυπο από τη βράβευσή της σε τηλεοπτικά βραβεία για τον αξέχαστο ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου και λίγο μετά δημοσίευσε ένα βίντεο από εκείνη την εποχή που ήταν έγκυος στην Αφροδίτη. Αλλά δεν το ήξερε κανένας. Ή μάλλον… σχεδόν κανένας.

Η 23χρονη Αφροδίτη Λιάντου γιορτάζει και η ολόιδια μαμά Εβελίνα Παπούλια λιώνει από αγάπη

Η κρυφή εγκυμοσύνη της Εβελίνας Παπούλια στους «Δύο Ξένους»

Τα nostalgic vibes της Εβελίνας Παπούλια την έκαναν να θυμηθεί το 1999 και την εποχή που πρωταγωνιστούσε στους «Δύο Ξένους». Η τηλεοπτική Μαρίνα Κουντουράτου έμεινε στο σίριαλ έγκυος σε δίδυμα, τα οποία ήταν του Κωνσταντίνου Μαρκορά (aka Νίκου Σεργιανόπουλου) αλλά εκείνη παρουσίαζε παντού ως μπαμπά των παιδιών τον Αία (δηλαδή τον ηθοποιό Αία Μανθόπουλο).

https://www.instagram.com/p/Bv9Pa6NH_ou

Και μπορεί τότε ο ρόλος να την ήθελε έγκυο, όμως η Εβελίνα Παπούλια περίμενε και στην πραγματικότητα το πρώτο της παιδί: την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό, Γιώργο Λιάντο. Η ηθοποιός το 1999 ήταν έγκυος και στο σίριαλ και στην πραγματικότητα, πράγμα το οποίο όμως ήξεραν μόνο οι συντελεστές των «Δύο Ξένων» και όχι το κοινό. Ήταν κάτι που εκείνη ήθελε να κρατήσει κρυφό. Και με ένα βίντεο χθες (27/10) βράδυ θυμήθηκε εκείνες τις ωραίες εποχές. Όχι μόνο, όμως!

Η βράβευση της Παπούλια και η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά

Η ηθοποιός εντόπισε κι ένα post με εκείνη στα τηλεοπτικά βραβεία «Tv Έθνος» του 1999. Πρέπει να είναι λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Αφροδίτης Λιάντου. Όπως βλέπεις, αριστερά στέκεται η Εβελίνα Παπούλια με πολύ κοντό κούρεμα σε ξανθό χρώμα – άλλος άνθρωπος πραγματικά-, δίπλα της η παρουσιάστρια της βραδιάς, Ρούλα Κορομηλά, και ο Σωτήρης Μουστάκας απονέμει το βραβείο στην ηθοποιό για τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου στη σειρά του MEGA «Δύο Ξένοι». Τα 90s πραγματικά σε όλο τους το μεγαλείο.

https://www.instagram.com/p/CkNXjF2IV5C

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Εβελίνα Παπούλια έχει νοσταλγική διάθεση και θυμάται τα παλιά. Είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει και, μάλιστα, έχει μοιραστεί στο Instagram πολλές φορές old school φωτογραφίες του αρχείου της με τους γονείς της ή με την κόρη της.