Η συγκίνηση του Αντώνη Κανάκη για το θάνατο του φίλου του και η έκπληξη Κορομηλά – Μενεγάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Η συγκίνηση του Αντώνη Κανάκη για το θάνατο του φίλου του και η έκπληξη Κορομηλά – Μενεγάκη

Η live εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη από το σπίτι της, το αστείο σχόλιο του Αντώνη Κανάκη και η ... κοροαχλαδιά Ρούλα Κορομηλά σε απευθείας σύνδεση. Ένα «Vινύλιο» που έγινε trend με την ελληνική τηλεόραση των 90΄s.

Γέλιο, νοσταλγία αλλά και προσωπικές μνήμες, έκαναν ένα εκρηκτικό μείγμα στο χθεσινό Vινύλιο του ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάκη να συγκινείται και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να δακρύζει, όταν και οι δύο θυμήθηκαν ένα κοινό τους φίλο και ένα συνεργάτη που σημάδεψε τη ζωή τους αλλά και το κοινό τους ξεκίνημα στην τηλεόραση. Και είχαμε μια σπάνια τηλεοπτική στιγμή με την Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά σε απευθείας σύνδεση, να μιλούν για το ξεκίνημα της καριέρας τους στα 90's.



Αφιερωμένο στον φίλο του Αντώνη Παραρά

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε και τη δική του αρχή στην ελληνική τηλεόραση, αρχικά με την εκπομπή Κομφούζιο την οποία παρουσίαζε ο ίδιος μαζί με τον κολλητό φίλο εκείνη την εποχή Αντώνη Παραρά. Ο οποίος δυστυχώς «έφυγε» από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 1997 από λευχαιμία. Με πολύ κόπο από τη φόρτιση της στιγμής και με δακρυσμένο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο πλαί του, ο παρουσιαστής θυμήθηκε το ξεκίνημα των ΑΜΑΝ που έγινε ενώ έδινε στο νοσοκομείο μάχη για τη ζωή του, ο καλός τους φίλος: «Είχαμε ξεκινήσει κάποιες σατιρικές απόπειρες μέσα από το Κομφούζιο για να φτιάξουμε τους ΑΜΑΝ. Και θέλω να διευκρινίσω κάτι, επειδή υπάρχει ένας μύθος ότι τα αρχικά των ΑΜΑΝ σημαίνουν «το Αντώνη μας άφησες νωρίς». Αυτό δεν ισχύει. Το σχεδιάζαμε μαζί με τον Αντώνη ενώ ήταν στο νοσοκομείο. Σαν σήμερα θυμάμαι να με παίρνει τηλέφωνο, γιατί ήταν πολύ δύσκολο να μπούμε στο νοσοκομείο....άστο τώρα αυτό. Θυμάμαι λοιπόν να με παίρνει τηλέφωνο και να μου λέει «Στα γενέθλιά σου θα έχω βγει από το νοσοκομείο και θα ξεκινήσουμε τους ΑΜΑΝ». 'Οταν μετά διαπιστώσαμε πως το μεταφράζατε εσείς οι τηλεθεατές όλο αυτό μετά δεν μπορούμε να σας πούμε πως νιώσαμε τότε και εγώ και ο Σωτήρης (σ.σ Καλυβάτσης) Πόσο πολύ θα ήθελα σε όλα αυτά τα ωραία πράγματα που είχαμε κάνει από τότε μέχρι και τώρα να ήταν και ο Αντώνης μαζί μας»



Στο βίντεο από την εποχή που εκπομπή παιζόταν στο Mega παρουσιάστηκε και ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την παρωδία ενός τραγουδιού των ΟΝΕ το οποίο αποτελεί και το αγαπημένο των φαν τους.

Η γυναίκα των σπηλαίων Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια καθισμένη οκλαδόν στο πάτωμα του σαλονιού της στα Μελίσσια με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο, έκανε σύνδεση έκπληξη μέσω Skype με την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και την εκπομπή Vινύλιο και αυτή είναι η πρώτη φορά στα... χρονικά που οι δυό τους συναντιούνται τηλεοπτικά. Και το αντιμετώπισαν με πολύ χιούμορ. Ο παρουσιαστής την χαρακτήρισε τη...γυναίκα των σπηλαίων, καθώς για μια ολόκληρη μέρα προσπαθούσε να συνεννοηθεί μαζί της για να κάνει το προφίλ στο skype και τελικά να κάνουν τη live σύνδεσή τους. Φυσικά η Ελένη που έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι είναι εντελώς άσχετη με την τεχνολογία, δεν σταματούσε να γελά. Όπως και την στιγμή που σε ένα βίντεο που παίχτηκε στην εκπομπή, παρουσιαστηκε ένα απόσπασμα από την εποχή των 90s με την καστανή Ελένη να κάνει το ντεμπούτο της ως μοντέλο σε τηλεοπτικές διαφημίσεις γνωστού σαμπουάν.



Special quest της βραδιάς ήταν η Ρούλα Κορομηλά, η... κοροαχλαδιά όπως την αποκαλούσαν κάποτε στην σάτιρά τους όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης, που φυσικά βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της ψηφοφορίας για τα τηλεοπτικά της show των 90's που άφησαν εποχή. Η Ρούλα θυμήθηκε την εποχή που έκανε live σύνδεση με τον διαστημικό σταθμό και τις εκπομπές όπου έφερνε από το εξωτερικό τους συγγενείς οικογενειών που ήταν συναισθηματικά πολύ φορτισμένες στιγμές.



Το Vινύλιο, όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε από τους χρήστες στο Twitter ακόμη και από εκείνους της νεότερης ηλικίας για τους οποίους φαντάζει πολύ μακρινή εκείνη η εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης στο Facebook: «Εάν κάποιος άντρας πειράξει μια τρίχα από το κορίτσι μου»

Σπίτι με το Mega: Η τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά και το σπάνιο αφιέρωμα στον Σπανουδάκη

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το κοινό που είχαν οι δύο γάμοι της (video)