Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τη δικαστική διαμάχη

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τη δικαστική διαμάχη

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής «προδόθηκαν» από τις αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 γιους οι οποίοι αποτελούν την no1 προτεραιότητά τους. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους το 2019, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Λίγα χρόνια μετά το διαζύγιό τους οι πρώην σύζυγοι βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας εξαιτίας της δικαστικής τους διαμάχης όσον αφορά στη διατροφή των παιδιών τους. Πριν λίγες εβδομάδες ο frontman των Onirama καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση, μετά από αγωγή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο, η παρουσιάστρια δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις και με ευγενικό τρόπο, απέφυγε τους δημοσιογράφους.

«Δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

H πρώτη συνάντηση Χρηστίδου- Μαραντίνη μετά το δικαστήριο

Πριν λίγες ώρες η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσαν το παρών στο ίδιο event και συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής παρευρέθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου τραγούδησε η Αποστολία Ζώη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει γίνει η παρουσιάστρια που θέλουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής δημοσίευσαν αρκετά Instagram-stories τα οποία «πρόδωσαν» την συνύπαρξή τους στον ίδιο χώρο. Άγνωστο παραμένει αν οι δυο τους συνομίλησαν ή απέφυγαν διακριτικά ο ένας τον άλλο.

Το love story τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2004 σε συναυλία στην περιοχή της Χαλκιδικής. Μερικά χρόνια αργότερα συναντήθηκαν έξω από ένα τηλεοπτικό πλατό με την Σίσσυ να αναφέρει πως η γνωριμία τους ήταν καρμική.

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί ο Φίλιππος Ραφαήλ και ένα χρόνο μετά το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Τον Αύγουστου του 2013 ο γιος τους, Άγγελος Μιχαήλ ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακής του ευτυχία και η Σίσσυ αποφάσισε να αφήσει για λίγο την καριέρα της για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Τον Απρίλιο του 2019 κανείς δεν περίμενε να διαβάσει την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

«Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ' αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής-Σίσσυ».

https://www.instagram.com/p/BlNvTo9jEkJ

Πρόσφατα η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στο «ΟΚ!» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό»

Οι υπέροχες φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Πηγή κεντρικής: ndp