Η συγκινητική αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε από νωρίς

Πατούλια Κατερίνα
Η συγκινητική αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε από νωρίς

Κάθε χρόνο, η Δούκισσα Νομικού στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της από νωρίς αλλά φέτος η αποκάλυψη που έκανε φανέρωσε μια συγκινητική λεπτομέρεια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν ήταν λίγοι οι celebs που αποφάσισαν σε αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα έξω, να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρου τους εντός.

Μία από τις διάσημες κυρίες που φροντίζει κάθε χρόνο να μπαίνει κάπου εκεί στις 50 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα σε γιορτινό κλίμα, είναι και η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια και μαμά του Σάββα και της Αναστασίας, όχι μόνο στόλισε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της αλλά αποκάλυψε και μια ξεχωριστή λεπτομέρεια που κάνει την ιστορία του δέντρου ακόμα πιο ξεχωριστή.

https://www.instagram.com/p/Ckn6G5Ug_B1

«Στολίσαμεεεε. Και του χρόνου με υγεία.
#christmastree #christmasmood #countdown #xazomom», έγραψε η Δούκισσα.

Η ξεχωριστή σημασία του δέντρου της Δούκισσας:

«Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Είναι ακριβώς το ίδιο δέντρο που στολίζαμε στο πατρικό μας σπίτι τότε που ο Νικήτας και εγώ ήμασταν μώρα. Όταν έγινα για πρώτη για πρώτη φορά μαμά, οι γονείς μου θέλησαν να μου δώσουν το δέντρο για να το στολίζω με τα παιδιά μου και τον Δημήτρη. Αυτό το δέντρο είναι όλα μου τα παιδικά χρόνια, οι αναμνήσεις μου και πλέον οι αναμνήσεις και των παιδιών μου», τόνισε η Δούκισσα.

Η αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και το ευχαριστώ

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε κάπως αναπάντεχα για τη Δούκισσα που σχεδόν ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του Πρωινό ΑΝΤ1, αποφάσισε να αποχωρήσει. Μετά την αποχώρηση, η Δούκισσα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη, όπως ευχαριστώ πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν», τόνισε η παρουσιάστρια.

O 69χρονος τραγουδιστής Νίκος Νομικός αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία της Δούκισας.

doukissa.jpg

Όσο για τη μαμά της Ούρσουλα, η Δούκισσα πάντα την ευχαριστεί για τα υπέροχα παιδικά της χρόνια:

«Σε ευχαριστώ που μας χαρίσατε μαζί με τον μπαμπά τα πιο ωραία παιδικά χρόνια, σε ευχαριστώ που το σπίτι μας πάντα μύριζε αγάπη και σπιτικό κέικ βανίλιας με σοκολάτα, σε ευχαριστώ πολύ που φύτεψες το πιο όμορφο λουλούδι έξω από το παιδικό μου δωμάτιο για να μου «χαμογελάει» κάθε φορά που άνοιγα το παράθυρο.

Σε ευχαριστώ που ερχόσουν στα διαλείμματα στο σχολείο για να μου δώσεις φρεσκοψημένο κουλούρι. Σε ευχαριστώ που μεγαλώνουμε παρέα, που με ακούς χωρίς να με κρίνεις, που είσαι δίπλα μου στα ωραία και στα δύσκολα, που μου δείχνεις πως να αγαπώ, να συγχωρώ, να ενώνω, να δημιουργώ. Σε ευχαριστώ που με έμαθες πως η ευγένεια είναι το μεγαλύτερο προσόν και η αξιοπρέπεια είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο.

Σε ευχαριστώ που μέχρι σήμερα κάθε φορά που βγαίνω από την πόρτα του σπιτιού σας λες από μέσα σου μια προσευχή και με σταυρώνεις με τα χέρια σου κρυφά, σε ευχαριστώ που με κάνεις να αισθάνομαι ξανά παιδί όταν είμαι κοντά σου, που τρέχω στην αγκαλιά σου όταν πελαγώνω ή όταν κάνω σκανταλιές. Σε ευχαριστώ που φτιάχνεις τα πιο νόστιμα γεμιστά από όλους. Σε ευχαριστώ μαμά μου γιατί όση αγάπη έδωσες σε εμάς άλλη τόση δίνεις στα παιδιά μου, στα εγγόνια σου. Σε αγαπώ τόσο πολύ μανούλα μου. Η κόρη σου χχ».